lekoklatik: PTB som zapol, ale bude ho musiet zrejme este blazer zapnut cez AMX, nakolko neviem co a ako a manual sa mi divat nechce. Co sa tyka mapiek, tak tie sa asi menit nebudu, mozno sa nieco prida, ale vyhadzovat mapky sa zrejme nebudu.
Tak teda škoda :-/ som kcel na skúšku či sa niečo zmení, pretože na serveri sú neustále hádky o nejakú mapu.
//autoeditácia príspevku ( 04 Oct 2008, 1:09 )
Dnes som si bol po dlhom čase znovu zahrať. Parádička. Mne osobne šlo nádherne. Dokonca som bol považovaný za cheatera ale potom som pár vecí ujasnil že napr zbraň trčí a tak
Ďakujem Dinosovi za game a tiež fikotekovi.
Kapi neviem čo máš proti mne ale sám si sa zabanoval
len tolko...Ban ti dal blazer predvcerom za WH na jeden den. Den presiel, znova som ta stretol na serveri, nahliadol som na styl tvojho hrania. Videl som ze mas WallHack. Dal som ti permanent. Dalsie slova na tvoju obhajobu su zbytocne.
fruxo napísal:nemas pravdu... mal som kamarata strasny cheater, troska proste ... vsade BAN....a bol na lieceni, je z neho slusny player, pouziva steam...
Ked je niekto cheater je troska a potom ide na proticheatove liecenie, kde ho daju dokopy? Dost zaujimavy ten svet. Alebo jak si dnes na serveri poznamenal ze zaujimave to mate na vychode
blazer napísal:Ked je niekto cheater je troska a potom ide na proticheatove liecenie, kde ho daju dokopy? Dost zaujimavy ten svet. Alebo jak si dnes na serveri poznamenal ze zaujimave to mate na vychode
dajme tomu ze som bol na tom proti cheaterskom lieceni a som normal player mozete mi dat plz unban?
ClicK napísal:jozi to je ako keby si preyebal zenu svojho najlepsieho kamarata tomu to nevysvetlis ze si to nechcel a nemal
ROFL
Jozi pozri, serverov je vela, hraj inde, mozno si tam tvoje cheaty nevsimnu. I ked som pocul, ze banov mas trosku viac, ze toto neni prvy server kde si uz nezahras