Aka vysoka skola ?
-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
to bolo pre mna..? a co je HA?noldor napísal:Makaweli
Na HA Ťa už akosi neni vidieť, prečo?
myslis na masarne..? ja studujem aplikovanu informu.. ale tak vseobecne sa o bakalarskych programoch, co to zahrna a ake su tam jednotlive obory v ramci programov sa mozes dozvediet tu:BX napísal:A moze mi niekto napisat, co zahrnuje obor Informatika? (teda co sa tam uci)
http://www.fi.muni.cz/admission/bachelor/index.xhtml.cs
-
audiotrack
VIP
-
Vigor
King
Ja osobne som si nic ako zadne dvierka nedaval. Povedla som si, ze ak sa nedostanem tam kam chcem, tak nepojdem na inu skolu len preto, aby som niekde bol.
A ak chces ist na pravo, mozem odporucit Trnavu, kam sa podarilo mne dostat. Ak sa budes poctivo na tie prijimacky pripravovat, tak by si sa tam mohol v pohode dostat a kvalitou je ta skole momentalne najkvalitnejsia v tomto obore u nas ( vravia studenti, profesori a v neposlednom rade statistiky).
Najdi si na ich stranke otazky ake boli tento rok na prijimackach. Z vlastnej skusenosti viem, ze tie otazky co som mal ja sa oproti tym rok dozadu prilis nelisili, kedze je v nich zahrnute vsetko co by si mohl na prijimackach mat. Cize ak sa naucis tie, dostanes sa v pohode na pravo a nic ako zadne dvierka nebudes potrebovat
.
A ak chces ist na pravo, mozem odporucit Trnavu, kam sa podarilo mne dostat. Ak sa budes poctivo na tie prijimacky pripravovat, tak by si sa tam mohol v pohode dostat a kvalitou je ta skole momentalne najkvalitnejsia v tomto obore u nas ( vravia studenti, profesori a v neposlednom rade statistiky).
Najdi si na ich stranke otazky ake boli tento rok na prijimackach. Z vlastnej skusenosti viem, ze tie otazky co som mal ja sa oproti tym rok dozadu prilis nelisili, kedze je v nich zahrnute vsetko co by si mohl na prijimackach mat. Cize ak sa naucis tie, dostanes sa v pohode na pravo a nic ako zadne dvierka nebudes potrebovat
-
Vigor
King
V TT si mohol ziskat 100 bodov z celkovych 900 za znamky. takze moc to rozdiel nerobilo.
BVSP...chcel som tma povodne ist, ale nakoniec som ani nesiel na prijimacky a siel som radsej na dovolenku, kedze uz som vedle, ze to TT som sa dostal. A jedne z dovodov preco som na BVSP nesiel, bolo, ze jeden clovek ktoreho poznam tam uci a vyslovene mi odporucil TT, dalej tuto na fore si najdi nick Vampirka XY tusim, zlata holka, mne ochotne odpovedlaa na vsetky otazky ohladom BVSP(sama tam chodi) takze urcite odpovie aj Teba a taktiez mi vyslovene odporucila TT. Skratka...BVSP je mozno fajn skola no TT je z hladiska vyucijucich a kapacit v obore na Slovensku asi bez konkurencie. Osobne ma tiez velmi lakala BVSP pred rokom ale uprimne, teraz uz ani neviem preco. Napr. kladie sa tam doraz na jazyky, avsak...zaujimave je, ze co som pocul, tak v TT mas napr. viac predmetov vyucovanych v cudzom jazyku. Neviem ci to je pravda ale tak...necudoval by som sa ak by bola.
BVSP...chcel som tma povodne ist, ale nakoniec som ani nesiel na prijimacky a siel som radsej na dovolenku, kedze uz som vedle, ze to TT som sa dostal. A jedne z dovodov preco som na BVSP nesiel, bolo, ze jeden clovek ktoreho poznam tam uci a vyslovene mi odporucil TT, dalej tuto na fore si najdi nick Vampirka XY tusim, zlata holka, mne ochotne odpovedlaa na vsetky otazky ohladom BVSP(sama tam chodi) takze urcite odpovie aj Teba a taktiez mi vyslovene odporucila TT. Skratka...BVSP je mozno fajn skola no TT je z hladiska vyucijucich a kapacit v obore na Slovensku asi bez konkurencie. Osobne ma tiez velmi lakala BVSP pred rokom ale uprimne, teraz uz ani neviem preco. Napr. kladie sa tam doraz na jazyky, avsak...zaujimave je, ze co som pocul, tak v TT mas napr. viac predmetov vyucovanych v cudzom jazyku. Neviem ci to je pravda ale tak...necudoval by som sa ak by bola.
no, viem ze tu vravim az prilis skoro
, kedze som este len na prvom rocniku na gympli. ale treba myslet dopredu ne?
no, chcel bych brat samozrejme informatiku a programovanie (asembler, delphi, pascal a naucit sa C/C++), vsetko o PC. mam za sebou uz slusne "precvicovaky" (tri pokusy o operacny system a podobne halusky... posledny skoncil na derrick.xf.cz...) a vyriesit hocjaky problem s PC mi nerobi potiaze. a tak reku ze po uspesnom skonceni gympla bych siel na FIITku v BA. co myslite, je to dobra skola? je tam horibilne matiky?
heh ja mam 2,08 a chcem ist na ten isty odbor snad nas zoberu bez prijimaciek, pre istotu si dam prihlasku aj na technológiu a manažérstvo stavieb.....noldor napísal:Na STU BA na odbor pozemné stavby a architektúra berú bez prímaček tých, kerý majú priemer z vysvedčení 1-3 ročníkov na konci roka do 2,0. Ja mám 2,05. No nekmaslo by Vás ? :DD
Makaweli
Na HA Ťa už akosi neni vidieť, prečo?
no ja som tam chodil 3 semestre a pokial chces mat aspon trochu volneho casu (hlavne v dalsich rocnikoch - 1. je v pohode), tak ti vrelo odporucaalam tam neistinflater napísal:no, viem ze tu vravim az prilis skoro, kedze som este len na prvom rocniku na gympli. ale treba myslet dopredu ne?
no, chcel bych brat samozrejme informatiku a programovanie (asembler, delphi, pascal a naucit sa C/C++), vsetko o PC. mam za sebou uz slusne "precvicovaky" (tri pokusy o operacny system a podobne halusky... posledny skoncil na derrick.xf.cz...) a vyriesit hocjaky problem s PC mi nerobi potiaze. a tak reku ze po uspesnom skonceni gympla bych siel na FIITku v BA. co myslite, je to dobra skola? je tam horibilne matiky?
a matika?
1. semester - Matematicka analyza (asi najtazsi predmet v semestri), Matematicka logika
2. semester - len Algebra diskretna matematika, ale integraly a podobne srandy si celkom slusne precvicis aj na Fyzike
3. semester - Analyza a zlozitost algoritmov (dost hardcore matika), Teoreticke zaklady informatiky..
ak som na nieco zabudol, tak mozte doplnit