Aka vysoka skola ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
noldor
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa noldor »

Na STU BA na odbor pozemné stavby a architektúra berú bez prímaček tých, kerý majú priemer z vysvedčení 1-3 ročníkov na konci roka do 2,0. Ja mám 2,05. No nekmaslo by Vás ? :DD

Makaweli
Na HA Ťa už akosi neni vidieť, prečo?
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

noldor napísal:Makaweli
to bolo pre mna..? a co je HA?
BX napísal:A moze mi niekto napisat, co zahrnuje obor Informatika? (teda co sa tam uci)
myslis na masarne..? ja studujem aplikovanu informu.. ale tak vseobecne sa o bakalarskych programoch, co to zahrna a ake su tam jednotlive obory v ramci programov sa mozes dozvediet tu:
http://www.fi.muni.cz/admission/bachelor/index.xhtml.cs
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

BX napísal:A moze mi niekto napisat, co zahrnuje obor Informatika? (teda co sa tam uci)
Najlepsie, keby tu bol niekto, kto tento obor studoval/studuje...
Este tuto jednu vec a dam pokoj, slubujem :D
matika, programovanie, matika, matika, hardware, siete, matika, programovanie :)
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

audiotrack napísal:matika, programovanie, matika, matika, hardware, siete, matika, programovanie :)
no na FEIke je tej matiky pomenej a este tam je elektrotechnika a kus fyziky...
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

audiotrack napísal:matika, programovanie, matika, matika, hardware, siete, matika, programovanie :)
Toto sa mi paci :) Matiku mam rad, prgmovanie tiez a siete... no to sa mi mozno zalubi :-D
Len mi nejde do hlavy na co je k programovaniu tolko matiky... chapem ze matika, OK, ale tolko? :?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

z matiky by si mal chytit logiku a trochu analytickeho myslenia....mal...viem ze ma tuna vysmeju ale informatika sa da aj na UPJS v KE studovat :oops: akurat buder magister, o tom uz tu bola diskusia

//dooobre, o ceske univerzity som sa nezaujimal, takze neviem ake tituly mas po ich skonceni
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

mirak2 napísal:akurat buder magister, o tom uz tu bola diskusia
aj ja v brne na muni ked skoncim informu budem magister ;-)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Je tu niekdo z FRI ale nie z informatiky ale manazmentu ?
LJ
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa LJ »

Aku skolu by ste mi odporucili ako "zadne dvierka", ked chcem ist primarne na pravo a okrem DEJ NOS ma bavi aj MAT(nematurujem), AJ, ciastocne PSY,INF ?

Alebo ake "zadne dvierka" ste si davali Vy, buduci iuris universalis doctors. :)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ja osobne som si nic ako zadne dvierka nedaval. Povedla som si, ze ak sa nedostanem tam kam chcem, tak nepojdem na inu skolu len preto, aby som niekde bol.

A ak chces ist na pravo, mozem odporucit Trnavu, kam sa podarilo mne dostat. Ak sa budes poctivo na tie prijimacky pripravovat, tak by si sa tam mohol v pohode dostat a kvalitou je ta skole momentalne najkvalitnejsia v tomto obore u nas ( vravia studenti, profesori a v neposlednom rade statistiky).

Najdi si na ich stranke otazky ake boli tento rok na prijimackach. Z vlastnej skusenosti viem, ze tie otazky co som mal ja sa oproti tym rok dozadu prilis nelisili, kedze je v nich zahrnute vsetko co by si mohl na prijimackach mat. Cize ak sa naucis tie, dostanes sa v pohode na pravo a nic ako zadne dvierka nebudes potrebovat :) .
LJ
Medium Expert
Medium Expert

dik za nazor, pozeram ze TU uz nebere ohlad na znamky, co sa myslim oproti minulemu roku zmenilo. Rozhodne posun k lepsiemu, nie ako lamerska UK, tam to je na smiech :P

A co si myslis na BVSP vs. TU? Odhliadnuc od penazi, nemas pocit ze z BVSP su vacsie sance na uplatnenie v EU?
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

V TT si mohol ziskat 100 bodov z celkovych 900 za znamky. takze moc to rozdiel nerobilo.

BVSP...chcel som tma povodne ist, ale nakoniec som ani nesiel na prijimacky a siel som radsej na dovolenku, kedze uz som vedle, ze to TT som sa dostal. A jedne z dovodov preco som na BVSP nesiel, bolo, ze jeden clovek ktoreho poznam tam uci a vyslovene mi odporucil TT, dalej tuto na fore si najdi nick Vampirka XY tusim, zlata holka, mne ochotne odpovedlaa na vsetky otazky ohladom BVSP(sama tam chodi) takze urcite odpovie aj Teba a taktiez mi vyslovene odporucila TT. Skratka...BVSP je mozno fajn skola no TT je z hladiska vyucijucich a kapacit v obore na Slovensku asi bez konkurencie. Osobne ma tiez velmi lakala BVSP pred rokom ale uprimne, teraz uz ani neviem preco. Napr. kladie sa tam doraz na jazyky, avsak...zaujimave je, ze co som pocul, tak v TT mas napr. viac predmetov vyucovanych v cudzom jazyku. Neviem ci to je pravda ale tak...necudoval by som sa ak by bola.
LJ
Medium Expert
Medium Expert

dik za dalsie info a k tym 100 bodom... Ked bol pocet bodov potrebnych na prijatie 448, tak tych 100b uz zavazi vyraznejsie ;) Len tak zo zvedavosti, s +/- 1,9 by som to na kolko bodov dotiahol? :D
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Vies co, ja som mal priemer 1,4 a mal so tusim 60 bodov..ci 50? Ja uz neviem. Ale ver mi, ze tento rok sa dostalo na skolu vela ludi, co mali za znamky nula, za test napr. 500 a pohoda :).
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

ja som druhak na FEIke, obor automobilova elektronika a cim dalej tym viac sa utvrdzujem ze to je najvacsia chyba mojho zivota.......nie je tu niekto, kto mi da daku radu ako spravit tu sk**venu fyziku? okrem toho ze sa mam ucit....? :)
inflater
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa inflater »

no, viem ze tu vravim az prilis skoro :D, kedze som este len na prvom rocniku na gympli. ale treba myslet dopredu ne? ;) no, chcel bych brat samozrejme informatiku a programovanie (asembler, delphi, pascal a naucit sa C/C++), vsetko o PC. mam za sebou uz slusne "precvicovaky" (tri pokusy o operacny system a podobne halusky... posledny skoncil na derrick.xf.cz...) a vyriesit hocjaky problem s PC mi nerobi potiaze. a tak reku ze po uspesnom skonceni gympla bych siel na FIITku v BA. co myslite, je to dobra skola? je tam horibilne matiky?
bart1234
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bart1234 »

noldor napísal:Na STU BA na odbor pozemné stavby a architektúra berú bez prímaček tých, kerý majú priemer z vysvedčení 1-3 ročníkov na konci roka do 2,0. Ja mám 2,05. No nekmaslo by Vás ? :DD

Makaweli
heh ja mam 2,08 a chcem ist na ten isty odbor snad nas zoberu bez prijimaciek, pre istotu si dam prihlasku aj na technológiu a manažérstvo stavieb..... :)
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

inflater napísal:no, viem ze tu vravim az prilis skoro :D, kedze som este len na prvom rocniku na gympli. ale treba myslet dopredu ne? ;) no, chcel bych brat samozrejme informatiku a programovanie (asembler, delphi, pascal a naucit sa C/C++), vsetko o PC. mam za sebou uz slusne "precvicovaky" (tri pokusy o operacny system a podobne halusky... posledny skoncil na derrick.xf.cz...) a vyriesit hocjaky problem s PC mi nerobi potiaze. a tak reku ze po uspesnom skonceni gympla bych siel na FIITku v BA. co myslite, je to dobra skola? je tam horibilne matiky?
no ja som tam chodil 3 semestre a pokial chces mat aspon trochu volneho casu (hlavne v dalsich rocnikoch - 1. je v pohode), tak ti vrelo odporucaalam tam neist ;)

a matika?
1. semester - Matematicka analyza (asi najtazsi predmet v semestri), Matematicka logika
2. semester - len Algebra diskretna matematika, ale integraly a podobne srandy si celkom slusne precvicis aj na Fyzike
3. semester - Analyza a zlozitost algoritmov (dost hardcore matika), Teoreticke zaklady informatiky..

ak som na nieco zabudol, tak mozte doplnit :)
inflater
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa inflater »

na FIITke je fyzika? ja ze len na FEI...
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

inflater napísal:na FIITke je fyzika? ja ze len na FEI...
jj..jeden semester, ale myslim, ze ti to bude bohate stacit :) prebera sa tam to, co na FEI na Fyzike2 (myslim)..
Napísať odpoveď