Zdravotne postizene deti

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pryja
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Pinhead napísal:A teraz k riešeniam.......
Najjednoduchšie by bolo degenerovanú populáciu vystrieľať, ale to, žiaľ, nie je prakticky možné, nakoľko rôzne formy degenerácie (aj otvorené, aj skryté) sú asi u 35% - 40% (!!!) obyvateľstva......
Esteze tak, uz tu bol jeden, co sa o nieco podobne pokusal...
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Pryja,

ten ktorého, spomínaš bol ďalší degenerát, otec a matka vzdialení príbuzní, jediná žena, ktorú mal Hitler skutočne rád, bola Geli Raubalová, jeho neter.... To o niečom svedčí...... Nakoniec sa radšej sama zabila (1931)......
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

A zabranit 40% obyvatelstva mnozit sa vidis ako realnu moznost? To nie je uz pomala, ale ista cesta k zaniku? Je to dost vysoke cislo.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

To číslo je vysoké, ale nehodil som ho len tak...... (Grigorij Klimov - Červená Inkvizícia, z toho vychádzam)....... Ono je to o tom, že pokiaľ sa nebudú množiť postihnutí jedinci (postihnutím rozumiem HLAVNE duševné a sexuálne poruchy, tie fyziologické sú až druhoradá záležitosť), tak je odôvodnený predpoklad, že sa chybné gény nebudú šíriť ďalej...... Cesare Lombroso (taliansky psychiater a zakladateľ kriminológie) o tomto probléme povedal (a on vedel o čom hovorí) že, takýmto opatrením by sa znížila celková zločinnosť a počet pacientov zavretých na psychiatriách prakticky viac ako o 90%.....

edit. gramatika
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Mna napadla este dalsia moznost. Ze genove inzinierstvo spravi krok vpred. A chybne geny sa budu dat proste napravit. To by bolo asi najidealnejsie riesenie, ked si vezmes, ze mat deti je prirodzena tuzba skoro kazdeho cloveka bezohladu na to, aku ma genovu predispoziciu.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Tema o tom, preco by sme sa nemohli hrat na bohov tu uz predsa bola nie?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Jancuk napísal:ked je nabuchana neake dievca v 16 rokov
Keď už vŕtaš do postoja cirkvi tak pripomínam, že cirkev v prvom rade bráni práve tomu

(môj osobný názor je ten, že na zodpovednom predmanželskom sexe nie je nič zlé - len pre prípadných K- maniakov)
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

Fabo napísal:Keď už vŕtaš do postoja cirkvi tak pripomínam, že cirkev v prvom rade bráni práve tomu

(môj osobný názor je ten, že na zodpovednom predmanželskom sexe nie je nič zlé - len pre prípadných K- maniakov)
Brani no este som nevidel ze bi na nabozenstve u nas ale na inom predmete bolo take nieco chodil som do cirkevnej zakladnej skoly a tie sestry co vyucovali nabozenstvo ked doslo na s.x tak sa hambily o tom hovorit tak kde sme v amerike alebo asi aj inde bezne na skolach dostavaju prezervatyvi teda vydel som to vo filmoch ale tam je tema s.x viac rozvinuta a nieje tabu ako u nas
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

To je ale problem dotycnych sestier. S tym, ze je tema s.xu zbytocne tabuizovana suhlasim.
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

fikotek: takze hovoris o uzitocnosti spolocnosti teda statu... paneboze ako moze toto niekto povedat... stat s kazdym len vy****va, prasce pri koryte (uplne vsetky) s kazdym manipuluju, poviem ti uzasna spolocnost plna ludi ako ty ktory si myslia ze co nie je podla ich nazoru treba zahubit. A ked uz sme pri tom, ako si ty potrebny pre spolocnost?
dbbz
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dbbz »

pryja napísal:Mna napadla este dalsia moznost. Ze genove inzinierstvo spravi krok vpred. A chybne geny sa budu dat proste napravit.
to je tak, ze ked nieco stale opravujes a opravujes, bude tych svov (šev:) tolko, ze sa ti to nakoniec cele rozpadne. stale to je porusovanie prirodnych zakonov, ktore su oproti nasemu mysleniu a metodam dokolane.
Napísať odpoveď