Esteze tak, uz tu bol jeden, co sa o nieco podobne pokusal...Pinhead napísal:A teraz k riešeniam.......
Najjednoduchšie by bolo degenerovanú populáciu vystrieľať, ale to, žiaľ, nie je prakticky možné, nakoľko rôzne formy degenerácie (aj otvorené, aj skryté) sú asi u 35% - 40% (!!!) obyvateľstva......
Zdravotne postizene deti
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
To číslo je vysoké, ale nehodil som ho len tak...... (Grigorij Klimov - Červená Inkvizícia, z toho vychádzam)....... Ono je to o tom, že pokiaľ sa nebudú množiť postihnutí jedinci (postihnutím rozumiem HLAVNE duševné a sexuálne poruchy, tie fyziologické sú až druhoradá záležitosť), tak je odôvodnený predpoklad, že sa chybné gény nebudú šíriť ďalej...... Cesare Lombroso (taliansky psychiater a zakladateľ kriminológie) o tomto probléme povedal (a on vedel o čom hovorí) že, takýmto opatrením by sa znížila celková zločinnosť a počet pacientov zavretých na psychiatriách prakticky viac ako o 90%.....
edit. gramatika
edit. gramatika
-
Jancuk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Brani no este som nevidel ze bi na nabozenstve u nas ale na inom predmete bolo take nieco chodil som do cirkevnej zakladnej skoly a tie sestry co vyucovali nabozenstvo ked doslo na s.x tak sa hambily o tom hovorit tak kde sme v amerike alebo asi aj inde bezne na skolach dostavaju prezervatyvi teda vydel som to vo filmoch ale tam je tema s.x viac rozvinuta a nieje tabu ako u nasFabo napísal:Keď už vŕtaš do postoja cirkvi tak pripomínam, že cirkev v prvom rade bráni práve tomu
(môj osobný názor je ten, že na zodpovednom predmanželskom sexe nie je nič zlé - len pre prípadných K- maniakov)
fikotek: takze hovoris o uzitocnosti spolocnosti teda statu... paneboze ako moze toto niekto povedat... stat s kazdym len vy****va, prasce pri koryte (uplne vsetky) s kazdym manipuluju, poviem ti uzasna spolocnost plna ludi ako ty ktory si myslia ze co nie je podla ich nazoru treba zahubit. A ked uz sme pri tom, ako si ty potrebny pre spolocnost?
to je tak, ze ked nieco stale opravujes a opravujes, bude tych svov (šev:) tolko, ze sa ti to nakoniec cele rozpadne. stale to je porusovanie prirodnych zakonov, ktore su oproti nasemu mysleniu a metodam dokolane.pryja napísal:Mna napadla este dalsia moznost. Ze genove inzinierstvo spravi krok vpred. A chybne geny sa budu dat proste napravit.