Neviem, ci ju lubim...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Neviem, ci ju lubim...

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

caute, takze, nikdy by ma nenapadlo, ze budem v tejto casti fora zakladat prispevok... takze k veci. mal som jednu holku, boli sme spolu necele 2 mesiace... rozisli sme sa pre to, ze sme boli rozdielne povahy, neboli sme spolu az tak casto, ale stale, ked sa dalo. proste ide o to, ze pri tejto som vedel, ze ju lubim... proste som to tak citil. po rozchode, neviem kolko na to, som sa dal dokopy s dalsou holkou (ja 15, ona 14). vsetko je celkom idealne, sme spolu dost casto (aj 5x do tyzdna), viem, ze ma lubi atd., ale neviem, ci ja lubim ju. neviem si povedat, ci hej, ci nie, proste neviem sam odpoved. a neviem co mam dalej robit? totizto, nechcem o nu prist... chcem sa s nou dnes porozpravat a navrhnut jej nieco v style, ze spolu mozme ostat a uvidime ako to dalej casom bude (mozno mam len taka obdobie zle, alebo co), ze sa mozno zalubim atd. (aj ked si nechcene myslim, ze to nedokazem proste)...

napisal som to mozno troska nezrozumitelne asi, ked hej, prepacte...

dakujem za rady

//poprosim sa zdrzat ko*ot reci, typu "kasli na to, pridu dalsie..." takto ja nerozmyslam :wink:
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

bud ju lubis alebo nie,
neviem = "detske zmyslanie - no offens" uvidim ci sa zalubim, to robia holky chlapom, to nerob, hanis nam rod :D
byt tebou by som zmiernil stretavanie a uvidis...aj ked mne holka zvykne chybat hned co od nej odidem :D
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

jajajajaj.. ja raz neviem pochopit jak sa toto moze cloveku stat.. asi preto, ze mne sa to este nikdy nestalo a vzdy bola baba co mi toto spravila.. doteraz to nechapem.. takze bud ju lubis, alebo ne.. zaklad dobreho vztahu je samozrejme uprimnost a dovera.. ale tak isto dolezite je aj obojstrannost.. bez toho to nemoze fungovat idealny vztah.. :?
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

ked musis rozmyslat ci ju lubis... tak...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ja viem ye moju odpoved urcite nechces pocut ale ,naozaj ste velmi mladi ,ja v tvojom veku som o zenach rozmyslal minimalne :wink: ,ak ti nebusi srdce ked ju vidis,ak ti nieje smutno ked nieste dlhsie spolu,ak ti nieje do reci ked sa pohadate tak=ju nelubis a ostante kamarati ,prava pride casom to je overene pravidlo ludstvom :wink:

\vela stastia
2Pacaveli
Addict
Addict

No jo ja chapem...ide o to, ze neviem, ci len nemam nejake zle obdobie. Dnes s nou budem tak sa s nou porozpravam. Dakujem za odpovede.
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

naco si sa s nou daval do kopy ked k nej nic necitis???...toto nechapem ja ..ako ja mam rada vela chalanou ale nechodim s nimi ...zacnem chodit len s takym pri kt to bude ine...nieco viac...
a zase byt s niekym len preto ze som sama..to nieje moj styl..
radsej budem sama...ako haluzit niekohoa potom mu povedat vies co ? necitim to iste sorry kamoo..navrhujem rozchod ..a zranim jeho city..naco? pre moju prelietavost a nerozhodnost?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Eritrea napísal:naco si sa s nou daval do kopy ked k nej nic necitis???...toto nechapem ja ..ako ja mam rada vela chalanou ale nechodim s nimi ...zacnem chodit len s takym pri kt to bude ine...nieco viac...
a zase byt s niekym len preto ze som sama..to nieje moj styl..
radsej budem sama...ako haluzit niekohoa potom mu povedat vies co ? necitim to iste sorry kamoo..navrhujem rozchod ..a zranim jeho city..naco? pre moju prelietavost a nerozhodnost?
ako si povedala nieje to tvoj styl,lenze tu sa riesi styl ineho usera :roll:
2Pacaveli
Addict
Addict

nie nie, nesom taky, ze mi treba mat holku... proste, ona mi to povedala, ze ma lubi atd. a ja som jej povedal, ze to spolu mozme skusit... a mozno tak tyzden, aj nieco som si myslel, ze ju lubim... ale teraz uz akosi sa to zmenilo...

//a preto jej chcem navrhnut, ze mozme pockat ako to bude dalej... totiz nechcem ju nijak ranit... uz teraz sa citim jak ko*ot, potom to bude este horsie
Lisa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lisa »

prečo si nedáte prestávku na neurčito. vtedy najlepšie zistíš, keď budete odlúčení, či ju ľúbiš alebo nie :wink:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Lisa napísal:prečo si nedáte prestávku na neurčito. vtedy najlepšie zistíš, keď budete odlúčení, či ju ľúbiš alebo nie :wink:
teda prestavka je uplne skvela vec ,v zrelom vztahu je to pekna blbost :roll:
2Pacaveli
Addict
Addict

no, tak o par minut s nou budem... tak dam ptm vediet ako... az sa bojim :?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Rano som ti do karmy napisal "ked si ju lubil a teraz nevies ci lubis, tak uz nelubis; ak si ju predtym nelubil a teraz nevies ci lubis, tak lubis" Cize...teraz si uz napisal, ze si ju lubil a tym je to zodpovedane.
Daj jej pokoj, nech jej nezlomis srdce, lebo ju uz nelubis.
Lisa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lisa »

gothar!!!sto bodov!!!
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Tak ja mam hned 2 vyhrady voci niektorym nazorom. Ta prva je taka, ze povedat po tyzdnovom vztahu niekomu, ze ho lubim je pre mna troska nepochopitelne. Dufam, ze ma za to neukamenujete, ale nemozem si pomoct. Nie je tyzden malo na taketo citenie? :? Niekedy sa to pytam aj ja sam seba. Co sa tyka druhej vyhrady, tak ta je ohladom tej pauzy. Ako bolo spomenute, v zrelom vztahu mat pauzu tak to je troska nevhodne/blbe (neviem teraz, co je lepsie pouzit). A celkovo ja osobne som nikdy nezastaval taketo "pauzy". Pauza pre mna znamena stop, koniec. Co si vlastne predstavujete pod tou pauzou? Napr. po 5 mesacnom vztahu si dat pauzu na tyzden, teda nebudem sa tyzden stretavat s polovickou. Nepride jej to blbe, ze mame sa radi, sme spolu a ja sa teraz od nej tyzden budem izolovat lebo chcem pauzu? :?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Lisa: dakujem :)
yazoo: pauzu tiez nezastavam, ale ak sa na tom dvaja dohodnu a robia to v zaujme o ochranu vztahu, tak to moze byt dobre, ale iba v pripade, ze sa dohodnu obaja.
Inak ten tyzden - je to individualne, laska je o pocitoch, neda sa povedat, ze nemoze vzniknut po tyzdni, proste ak to on tak citi, tak to asi mozne je.
2Pacaveli
Addict
Addict

yazoo napísal:Tak ja mam hned 2 vyhrady voci niektorym nazorom. Ta prva je taka, ze povedat po tyzdnovom vztahu niekomu, ze ho lubim je pre mna troska nepochopitelne. Dufam, ze ma za to neukamenujete, ale nemozem si pomoct. Nie je tyzden malo na taketo citenie? :? Niekedy sa to pytam aj ja sam seba. Co sa tyka druhej vyhrady, tak ta je ohladom tej pauzy. Ako bolo spomenute, v zrelom vztahu mat pauzu tak to je troska nevhodne/blbe (neviem teraz, co je lepsie pouzit). A celkovo ja osobne som nikdy nezastaval taketo "pauzy". Pauza pre mna znamena stop, koniec. Co si vlastne predstavujete pod tou pauzou? Napr. po 5 mesacnom vztahu si dat pauzu na tyzden, teda nebudem sa tyzden stretavat s polovickou. Nepride jej to blbe, ze mame sa radi, sme spolu a ja sa teraz od nej tyzden budem izolovat lebo chcem pauzu? :?
kur*a, keby si mal pravdu, ze tyzden je malo na to, do niekoho sa zalubit... no ostal som s nou, ale neviem no... dufam, ze sa to da dajak do normalu... ked mi plakala v naruci, som sa citil jak najvacsi debil na zemi... no neviem... zatial som s nou, mozno sa to nejak zlepsi... tyzden, dva, ... uvidime. kazdopadne dakujem za kazde rady a nazory, odpovede... mozete sem pisat aj dalej :)

//autoeditácia príspevku ( 10 Oct 2008, 22:30 )
no nic...chcel som to nechat na zajtra osobne ako dnes, ale tak, napisal som jej to cez icq...a zajtra jej to ked tak (ked vobec pojdeme von) poviem este raz... sice to bude tazke... takze v skratke: napisal som jej, ze by bolo dobre dat si nieco ako pauzu... teda sa rozist a, ze ked by sa nieco zmenilo z mojej strany, tak to mozme este raz skusit... aj ked pochybujem, ze sa nieco zmeni no... ale tak si tolko no... dakujem vsetkym...

:(
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

2Pacaveli: Poviem Ti to narovinu. Do toho vzťahu si šiel bez výrazného citového kapitálu a teraz sa v tom trápiš. Nechceš zraniť ju, nakoľko Ti na nej záleží, no nemôžeš s ňou byť šťastný, nakoľko vieš, že by to bol fake.
Čo máš robiť teraz? Čokoľvek jej povieš, čokoľvek v zmysle, že by ste mohli zostať spolu a uvidí sa bude pohreb Vášho vzťahu. Tým, že si pripustil, že si nie si istý, či vôbec dokážeš sa zamilovať si vlastne povedal: "A sakra, urobil som kravinu, no neviem, ako sa z toho vyhrabať."
No to žiaľ neviem ani ja. Nechcem pôsobiť sťa dáky moralizátor, no toto je jeden z prípadov, kde chceš-nechceš budeš museť povedať pravdu. Čím dlhšie to budeš odďaľovať, tým ot bude horšie...
GL :wink:
2Pacaveli napísal:no nic...chcel som to nechat na zajtra osobne ako dnes, ale tak, napisal som jej to cez icq...a zajtra jej to ked tak (ked vobec pojdeme von) poviem este raz... sice to bude tazke... takze v skratke: napisal som jej, ze by bolo dobre dat si nieco ako pauzu... teda sa rozist a, ze ked by sa nieco zmenilo z mojej strany, tak to mozme este raz skusit... aj ked pochybujem, ze sa nieco zmeni no... ale tak si tolko no... dakujem vsetkym...
...to až 7 minút mi trval ten post?? Každopádne ICQ - neviem, či si zvolil najlepšiu cestu. Takéto veci by sa mali riešiť osobne. Cez monitor je to zbabelé. A ani ja nie som výnimka, na čo nie som hrdý...
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

Nebud ch*j a povedz jej to narovinu. Zbytocne jej davas falosnu nadej a trapis ju. Nerozumiem naco je niekto s osobou ku ktorej nevie co citi (respektive neciti nic). Pauza je uplne ta najsmiesnejsia vec. Nepoznam nikoho komu by to v konecnom dosledku pomohlo. Neber to ako moralizovanie ale ako ciste fakty. V konecnom dosledku ublizujes najviac jej.

Edit: Jin ma uplnu pravdu cim neskor to spravis tym sa do toho viac zamotas a tym viacej jej ublizis. Nenamotavaj, neslubuj hovor veci narovinu. A nabuduce viacej rozmyslaj nez si nieco z rozmaru zacnes.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

presne tak, zbytocne jej viac ublizujes, zazil som to na vlastnej kozi, proste jej povedz do xichtu cau parky a mas to vybavene, a nech sa aj poserie, furt lepsie ako sa este viac namotat a potom este viac smutit kvoli tomu...a kedze chodite spolu "tyzden" tak to odmotavanie bude vcelku rychle podla mna, tak mesiac jej davam maximalne... podla mna ty si spravil chybu ked si jej povedal ze to snou skusis, neviem ako sa dlho poznate, ale ja do vztahu idem ked holku dobre poznam, dovtedy max nejaky flirt a naznaky...a ona ta mozno ani nelubi len je namotana jak hovado...v takom veku je to silno pravdepodobne,..
Napísať odpoveď