napisal som to mozno troska nezrozumitelne asi, ked hej, prepacte...
dakujem za rady
//poprosim sa zdrzat ko*ot reci, typu "kasli na to, pridu dalsie..." takto ja nerozmyslam
ako si povedala nieje to tvoj styl,lenze tu sa riesi styl ineho useraEritrea napísal:naco si sa s nou daval do kopy ked k nej nic necitis???...toto nechapem ja ..ako ja mam rada vela chalanou ale nechodim s nimi ...zacnem chodit len s takym pri kt to bude ine...nieco viac...
a zase byt s niekym len preto ze som sama..to nieje moj styl..
radsej budem sama...ako haluzit niekohoa potom mu povedat vies co ? necitim to iste sorry kamoo..navrhujem rozchod ..a zranim jeho city..naco? pre moju prelietavost a nerozhodnost?
kur*a, keby si mal pravdu, ze tyzden je malo na to, do niekoho sa zalubit... no ostal som s nou, ale neviem no... dufam, ze sa to da dajak do normalu... ked mi plakala v naruci, som sa citil jak najvacsi debil na zemi... no neviem... zatial som s nou, mozno sa to nejak zlepsi... tyzden, dva, ... uvidime. kazdopadne dakujem za kazde rady a nazory, odpovede... mozete sem pisat aj dalejyazoo napísal:Tak ja mam hned 2 vyhrady voci niektorym nazorom. Ta prva je taka, ze povedat po tyzdnovom vztahu niekomu, ze ho lubim je pre mna troska nepochopitelne. Dufam, ze ma za to neukamenujete, ale nemozem si pomoct. Nie je tyzden malo na taketo citenie?Niekedy sa to pytam aj ja sam seba. Co sa tyka druhej vyhrady, tak ta je ohladom tej pauzy. Ako bolo spomenute, v zrelom vztahu mat pauzu tak to je troska nevhodne/blbe (neviem teraz, co je lepsie pouzit). A celkovo ja osobne som nikdy nezastaval taketo "pauzy". Pauza pre mna znamena stop, koniec. Co si vlastne predstavujete pod tou pauzou? Napr. po 5 mesacnom vztahu si dat pauzu na tyzden, teda nebudem sa tyzden stretavat s polovickou. Nepride jej to blbe, ze mame sa radi, sme spolu a ja sa teraz od nej tyzden budem izolovat lebo chcem pauzu?
...to až 7 minút mi trval ten post?? Každopádne ICQ - neviem, či si zvolil najlepšiu cestu. Takéto veci by sa mali riešiť osobne. Cez monitor je to zbabelé. A ani ja nie som výnimka, na čo nie som hrdý...2Pacaveli napísal:no nic...chcel som to nechat na zajtra osobne ako dnes, ale tak, napisal som jej to cez icq...a zajtra jej to ked tak (ked vobec pojdeme von) poviem este raz... sice to bude tazke... takze v skratke: napisal som jej, ze by bolo dobre dat si nieco ako pauzu... teda sa rozist a, ze ked by sa nieco zmenilo z mojej strany, tak to mozme este raz skusit... aj ked pochybujem, ze sa nieco zmeni no... ale tak si tolko no... dakujem vsetkym...