Nauč sa správať lamako
CS 1.6 Server hojko.com
-
lekoklatik
VIP
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nie, local client class C je cisty bug nonsteamu. Nonsteam server sa tvari ako LAN server, aby valve nekontrolovalo steamIDcka, preto musi (vacsinou) byt nastaveny na sv_lan 1, co z neho robi LAN server, lenze s nonsteam patchom je stale viditelny z vonka, bez toho aby ho valve kontrolovalo. So sv_lan 0 nonsteam server proste nejde (podarilo sa mi to zistit ked som pokazil hojko.com public minuly piatokClicK napísal:pokial ti nepojde je chyba v cskucize nemas nonsteam
//btw. blazer nepisalo by mu nahodou client C keby sa chcel napajat na steam? hm?
A k patresickovi: No podozrenie na neho bolo uz dlho, sledoval som ho casto aj screenshot mi posielal nedavno, ale nic som u neho nenasiel. Ked cheater neni male decko s AB + WH, co sa netrapi s tym, aby to schovaval, tazko sa na niekoho len tak hadze rovno ban. Mam dobre srdce no
-
Mad Dad
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
asi tak aj ja...... shak neraz som pisal ze neh ho zabanuju....aj za AB...ale drbali do mna....a vacsinu casu hral tak ze ked dosel admin tak sa nehal zabit a bol v spectate mode....aj ked si mu videl ze ma tak velice zapieral...........mirak2 napísal:hip hip huraaa...ja som to vravel odkedy hral na serveri, ale mna ma vo zvyku kazdy ignorovat a na icq nebudem nikoho otravovat...uz som mal pocit ze ma nejakeho kamarata admina ze tak dlho ho nechavaju hrat