Oblečenie Ben Lee,Lonsdale,Pit Bull,Thor Steinar..Problemy ?
Oblečenie Ben Lee,Lonsdale,Pit Bull,Thor Steinar..Problemy ?
Ahojte,som tmavsej pokozky nie zas cernoch ani spaleny od slnka ale taky troska tmavsi..Strasne sa mi pacia znacky napisane v nadpise lenze som kde si cital ze Pit Bull a Thor Steinar su nackovske znacky
doteraz som to videl na boxeristoch,thai boxeristoch...Co my viete o tom viac povedat,skusenosti pls
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
nebola tu o tom uz tema?
btw cca dni dozadu som videl skupinku romov a jeden z nich mal na sebe TS. som mal pocit, ze zle vidim...
co sa tyka spominanych znaciek, tak ano su oblubene u skinheadov a zaroven ich nosi kopa normalnych ludi. okrem TS by som na seba obliekol ktorukolvek zo spomenutych znaciek. ved preco nie?
btw cca dni dozadu som videl skupinku romov a jeden z nich mal na sebe TS. som mal pocit, ze zle vidim...
co sa tyka spominanych znaciek, tak ano su oblubene u skinheadov a zaroven ich nosi kopa normalnych ludi. okrem TS by som na seba obliekol ktorukolvek zo spomenutych znaciek. ved preco nie?
-
RoQa
Darca
JE pravda ze ked som mal minule lonsdale mikinu a siel okolo romov tak vyzerali ako by chceli na mna v sekunde skoci , no neviem ci som si to namyslal alebo naozaj , ... Ako bolo spominane tho steinar jednoznacne nackovia a aj pit bull by som tam zaradil ale lonsdale , ewerlast to bolo odjakziva oblecenie boxerov ...
tiež v tom nevidím problém, tie značky nosí kdekdo, teda okrem steinara, to je vyslovene hlúpe nosiť ho.neviem prečo ľudia nevedia pochopiť, že steinar nie je nazi značka, lebo si ju privlastnili, ale bola robená priamo pre nich...nepovedal by som ani slovo, keby tam boli nejaké naozaj pekné kúsky, ale to oblečenie je fádne a kopa podobných alebo lepších vecí sa dá kúpiť.
napriklad toto je pekna mikina od steinara. nepripada mi ako pre nacistov
http://www.original-store.cz/img/produc ... -image.jpg
http://www.original-store.cz/img/produc ... -image.jpg
a čo ti pripadá ako oblečenie pre nacistov?kanady po ocovy, o dve čísla vačší bombér a maskáče z army shopu?
také časy sa už dávno skončili..a nejde vobec o to, či sú tam nejaké nazi znaky, ale o to, že vyrábajú aktívni neonacisti.osobne nie som žiadny presvedčený antifašista ani nejaký kvázi antifa bojovník, ale nepodporovať takéto značky je podĺa mňa vec zdravého rozumu.
-
Začiatok Konca
Professional
To, čo hovorí M142 je pravda..
ja to sám poznám, keď sa náckovia z tých ich maskáčov a tak "preorientovali" na v celku slušné/hnsuné oblečenie TS.. Tiež, ako povedal TS vyrábajú samotní náckovia, preto by som si aj ja túto značku neobliekol.. Pokiaľ viem, tak Everlast je čisto boxerská značka, Lonsdale si obľúbili Skinheadi ešte pri ich zrode.. A Ben Lee je neviem, aká značka, ale nosia ju tiež náckovia.. Pitt Bull to isté, novšia značka pre Skinheads, no nosia ju aj niektorí náckovia.. toľko zatiaľ, ak by boli nejaké dotazy, sem s nimi.. 
//ešte k tým problémom, neviem či si myslel problémy so zákonom, alebo problémy s ľuďmi.. Ak to prvé, tak by si nemal mať problém so žiadnou.. A ak s tou druhou.. ono je to tak, že ak si chcel debil udrieť, dôvod si nájde..
takže je v podstate jedno, čo budeš mať oblečené..
resp. hlúpemu jedincovi nevysvetlíš nič.. 
//ešte k tým problémom, neviem či si myslel problémy so zákonom, alebo problémy s ľuďmi.. Ak to prvé, tak by si nemal mať problém so žiadnou.. A ak s tou druhou.. ono je to tak, že ak si chcel debil udrieť, dôvod si nájde..
dam jeden link ohladom toho oblecenia:
http://wwry.antifa.net/?p=nazi-znacky
http://wwry.antifa.net/?p=nazi-znacky
Všetci sú tu veľkí odborníci ako vidím........ Už len z toho, čo má kto oblečené vedia povedať so 100% istotou čo je to za človeka....... Klobúk dole....
Ale k veci..... Od Thor Steinar a od Grassel mám pár kúskov nosievam ich a čo???? Že tým niekoho podporujem????? A napríklad kúpou tenisiek Adidas (za ktoré som vyhodil veľa peňazí) som zase podporil vietnamských komunistov (lebo sú made in Vietnam a to som ich kúpil v značkovom obchode)..... A to som neni komunista...... A čo z toho plynie???? Že pri dnešnej globalizovanej ekonomike sa otázka koho podporujem kúpov nejakého výrobku stáva úplne irelevantnou......
Ozaj a pre tých čo súdia ľudí podľa výzoru a oblečenia, taká otázočka.......
Pokiaľ mám na sebe na mieru šité sako a hodvábnu košeľu, tak som iný človek ako keď si vo voľnom čase dám tričko Grassel a na to mikinu Thor Steinar?????
Ale k veci..... Od Thor Steinar a od Grassel mám pár kúskov nosievam ich a čo???? Že tým niekoho podporujem????? A napríklad kúpou tenisiek Adidas (za ktoré som vyhodil veľa peňazí) som zase podporil vietnamských komunistov (lebo sú made in Vietnam a to som ich kúpil v značkovom obchode)..... A to som neni komunista...... A čo z toho plynie???? Že pri dnešnej globalizovanej ekonomike sa otázka koho podporujem kúpov nejakého výrobku stáva úplne irelevantnou......
Ozaj a pre tých čo súdia ľudí podľa výzoru a oblečenia, taká otázočka.......
Pokiaľ mám na sebe na mieru šité sako a hodvábnu košeľu, tak som iný človek ako keď si vo voľnom čase dám tričko Grassel a na to mikinu Thor Steinar?????
bohužiaľ, musím sa priklaniť k ľuďom, ktorí v tejto téme Thor Steinar (a priradil by som samozrejme aj eighy-eight) odsudzujú. Keď si niekto kupuje veci TS alebo 88, vie, prečo to robí a vie, čo tým chce povedať. iné je, keď si to niekto kúpi, lebo nevie...
Zato taký Lonsdale alebo Pit Bull by som ani ja nemal problém nosiť.
Zato taký Lonsdale alebo Pit Bull by som ani ja nemal problém nosiť.
-
kukiak
Addict
No a ja si pomyslim o cloveku obleceny v TS, ze nacek. Tiez ho nemam pravo odsudzovat, ale tiez si vytvorim o nom vlastny nazor.. ine je, kebyze ho poznam a viem co je zac.. Hovorim o prvom pohlade..pe3x napísal:Ze si buzna. Ale je to len moj nazor. Nemam pravo odsudzovat ta ze si teply za to ako si obleceny. Obliekat sa moze kazdy ako chce.
pinhead, co tak radsej nieco k teme?