Oblečenie Ben Lee,Lonsdale,Pit Bull,Thor Steinar..Problemy ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Fordos851
Star
Star

Oblečenie Ben Lee,Lonsdale,Pit Bull,Thor Steinar..Problemy ?

Príspevok od používateľa Fordos851 »

Ahojte,som tmavsej pokozky nie zas cernoch ani spaleny od slnka ale taky troska tmavsi..Strasne sa mi pacia znacky napisane v nadpise lenze som kde si cital ze Pit Bull a Thor Steinar su nackovske znacky :shock: :shock: doteraz som to videl na boxeristoch,thai boxeristoch...Co my viete o tom viac povedat,skusenosti pls
tomasito13
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

ano nosia to prevazne skinheadi a takto, ale uz som videl aj nasich tmavsich spoluobcanov v takomto obleceni...
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

ben lee-nepoznám
pit bull a lonsdale-v podstate normálne značky, avšak oblubene u skinheadov.
thor steinar-jednoznačne neonazi
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

nebola tu o tom uz tema?

btw cca dni dozadu som videl skupinku romov a jeden z nich mal na sebe TS. som mal pocit, ze zle vidim...
co sa tyka spominanych znaciek, tak ano su oblubene u skinheadov a zaroven ich nosi kopa normalnych ludi. okrem TS by som na seba obliekol ktorukolvek zo spomenutych znaciek. ved preco nie?
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

JE pravda ze ked som mal minule lonsdale mikinu a siel okolo romov tak vyzerali ako by chceli na mna v sekunde skoci , no neviem ci som si to namyslal alebo naozaj , ... Ako bolo spominane tho steinar jednoznacne nackovia a aj pit bull by som tam zaradil ale lonsdale , ewerlast to bolo odjakziva oblecenie boxerov ...
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

Su to normalne znacky.. Ben Lee a PitBull je znacka pre boxeristov.. Tak ako nike robi kopacky pre futbalistov.. Lonsdale a thor steinar niesu skin-headske znacky ale tito pankovia ich nosia. Sam nosim Lonsdale a Steinara, ale niesom ziadny nacista ani iny psychos.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

tiež v tom nevidím problém, tie značky nosí kdekdo, teda okrem steinara, to je vyslovene hlúpe nosiť ho.neviem prečo ľudia nevedia pochopiť, že steinar nie je nazi značka, lebo si ju privlastnili, ale bola robená priamo pre nich...nepovedal by som ani slovo, keby tam boli nejaké naozaj pekné kúsky, ale to oblečenie je fádne a kopa podobných alebo lepších vecí sa dá kúpiť.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

napriklad toto je pekna mikina od steinara. nepripada mi ako pre nacistov

http://www.original-store.cz/img/produc ... -image.jpg
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

a čo ti pripadá ako oblečenie pre nacistov?kanady po ocovy, o dve čísla vačší bombér a maskáče z army shopu? :roll: také časy sa už dávno skončili..a nejde vobec o to, či sú tam nejaké nazi znaky, ale o to, že vyrábajú aktívni neonacisti.osobne nie som žiadny presvedčený antifašista ani nejaký kvázi antifa bojovník, ale nepodporovať takéto značky je podĺa mňa vec zdravého rozumu.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

To, čo hovorí M142 je pravda.. :? ja to sám poznám, keď sa náckovia z tých ich maskáčov a tak "preorientovali" na v celku slušné/hnsuné oblečenie TS.. Tiež, ako povedal TS vyrábajú samotní náckovia, preto by som si aj ja túto značku neobliekol.. Pokiaľ viem, tak Everlast je čisto boxerská značka, Lonsdale si obľúbili Skinheadi ešte pri ich zrode.. A Ben Lee je neviem, aká značka, ale nosia ju tiež náckovia.. Pitt Bull to isté, novšia značka pre Skinheads, no nosia ju aj niektorí náckovia.. toľko zatiaľ, ak by boli nejaké dotazy, sem s nimi.. :wink:

//ešte k tým problémom, neviem či si myslel problémy so zákonom, alebo problémy s ľuďmi.. Ak to prvé, tak by si nemal mať problém so žiadnou.. A ak s tou druhou.. ono je to tak, že ak si chcel debil udrieť, dôvod si nájde.. :wink: takže je v podstate jedno, čo budeš mať oblečené.. :) resp. hlúpemu jedincovi nevysvetlíš nič.. :)
r2nger
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa r2nger »

dam jeden link ohladom toho oblecenia:
http://wwry.antifa.net/?p=nazi-znacky
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Všetci sú tu veľkí odborníci ako vidím........ Už len z toho, čo má kto oblečené vedia povedať so 100% istotou čo je to za človeka....... Klobúk dole....
Ale k veci..... Od Thor Steinar a od Grassel mám pár kúskov nosievam ich a čo???? Že tým niekoho podporujem????? A napríklad kúpou tenisiek Adidas (za ktoré som vyhodil veľa peňazí) som zase podporil vietnamských komunistov (lebo sú made in Vietnam a to som ich kúpil v značkovom obchode)..... A to som neni komunista...... A čo z toho plynie???? Že pri dnešnej globalizovanej ekonomike sa otázka koho podporujem kúpov nejakého výrobku stáva úplne irelevantnou......

Ozaj a pre tých čo súdia ľudí podľa výzoru a oblečenia, taká otázočka.......
Pokiaľ mám na sebe na mieru šité sako a hodvábnu košeľu, tak som iný človek ako keď si vo voľnom čase dám tričko Grassel a na to mikinu Thor Steinar?????
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

90 % ludi si o tebe pomysli svoje...a pravom.
pe3x
Professional
Professional

Akym pravom? Nehnevajte sa ale ste smiesni
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Akym? Kebyze idem po namesti cely v ruzovom, obtiahnutom tricku a vrtim ritkou, co si o mne pomyslis ?
pe3x
Professional
Professional

Ze si buzna. Ale je to len moj nazor. Nemam pravo odsudzovat ta ze si teply za to ako si obleceny. Obliekat sa moze kazdy ako chce.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

pe3x,

kukiaka nerieš, ako som si všimol to je odborník najväčší........
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Lonsdale nosí antifa aj antiantifa
Mám mikinu pitbull a osobne by som sa bál ju nosiť nikde po gete, lebo nevieš čo mám čakať od tých hnedých degešov...
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

bohužiaľ, musím sa priklaniť k ľuďom, ktorí v tejto téme Thor Steinar (a priradil by som samozrejme aj eighy-eight) odsudzujú. Keď si niekto kupuje veci TS alebo 88, vie, prečo to robí a vie, čo tým chce povedať. iné je, keď si to niekto kúpi, lebo nevie...
Zato taký Lonsdale alebo Pit Bull by som ani ja nemal problém nosiť.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

pe3x napísal:Ze si buzna. Ale je to len moj nazor. Nemam pravo odsudzovat ta ze si teply za to ako si obleceny. Obliekat sa moze kazdy ako chce.
No a ja si pomyslim o cloveku obleceny v TS, ze nacek. Tiez ho nemam pravo odsudzovat, ale tiez si vytvorim o nom vlastny nazor.. ine je, kebyze ho poznam a viem co je zac.. Hovorim o prvom pohlade..

pinhead, co tak radsej nieco k teme?
Napísať odpoveď