CS 1.6 Server hojko.com
kurna mal bych o5 zacal drvit CSko... uz som kdesi 120ty v ranku, ale co sa nezmenilo - poradie v brokarni http://cs.hojko.com/weapon.php?id=10 stale som treti 
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
rank sa resetoval cize to mas za chvilkuinflater napísal:kurna mal bych o5 zacal drvit CSko... uz som kdesi 120ty v ranku, ale co sa nezmenilo - poradie v brokarni http://cs.hojko.com/weapon.php?id=10 stale som treti
-
lekoklatik
VIP
-
sahovnicovyjozi
Zablokovaný
ban
uz som iba zabudol chcem sa ospravedlinit vsetky hracom na hojko servere ze som cheatoval 
-
hojko
Site Admin
lekoklatik: Pri buzzkille tam chybal nejaky .wad subor, teda Unix rozlisuje velke a male pismena a v tom nazve bolo tusim jedno velke pismeno, takze tam bol problem. Ale kde je problem teraz netusim, nakolko neviem aky .wad subor k tomu treba.
sahovnicovyjozi: Ospravedlnenie sa prijma, unban nedostanes.
edit: Mapka de_dust4 je uz funkcna, co sa tyka C4 odpocitavania, tak plugin C4 timer je divny, pretoze mi ukazovalo este 7 ci 8 sekund do konca a bomba uz vybuchla, takze je to asi nepouzitelne za takehoto stavu. Ak by niekto vedel poradit funkcny plugin, pripadne nastavenie pre AMXmodX, tak sem s tym.
edit: Mapka de_dust4 je uz funkcna, co sa tyka C4 odpocitavania, tak plugin C4 timer je divny, pretoze mi ukazovalo este 7 ci 8 sekund do konca a bomba uz vybuchla, takze je to asi nepouzitelne za takehoto stavu. Ak by niekto vedel poradit funkcny plugin, pripadne nastavenie pre AMXmodX, tak sem s tym.
-
Hellboy248
Guru wannabe
priamo v amxx by mal byt plugin na odpocitavanie,defuze,polozenie,..bomby ...treba to len v amxmodmenu povolithojko napísal:lekoklatik: Pri buzzkille tam chybal nejaky .wad subor, teda Unix rozlisuje velke a male pismena a v tom nazve bolo tusim jedno velke pismeno, takze tam bol problem. Ale kde je problem teraz netusim, nakolko neviem aky .wad subor k tomu treba.
-
Mad Dad
Medium Star
ver tomu ze nie..... vela hracov by to zneuzivalo ako sa len da.... si zober ze napr cely CT team by si kupil ten stit a sly by spolu...no co by ste zmohly....ale tie sniperky opakovacie preco su zakazane netusim ani ja..... aspon tie by mohly byt povolene....Mastros napísal:Preco su zakazane tie magnumky (sniper) a stit a ostatne vecicky v mapach a preco nepridate odpocet sekund do explozie C4?
Som za to, aby sa povolili aspon tie zbrane a stit, ked sa neprida C4 countdown.
Nebola by hr zaujimavejsia?
-
blazer
Professional
Ja som za povolenie vsetkych zbrani, chcem vidiet ako niekto bude ownit so stitom, ved to je skoro nemozne
. Plugin na odpocet C4 a take veci ze niekto zdvihol c4, zahodil c4, defusol/defusuje nezapinajme je to dost odveci ked sa niekto snazi tajne defusnut bombu a vsetkym Tckam to na cely monitor vypise farebne ze "<insertnamehere> defusuje bombu!". Odpocet je tiez blbost, si kupte stopky, alebo spravte script cez echo co bude vypisovat 30 29 28... boom.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Stit je dobry pre cely tim, staci, ze sa 3ja hraci dohodnu - jeden bude mat stit a 2ja sa budu skryvat za neho...blazer napísal:Ja som za povolenie vsetkych zbrani, chcem vidiet ako niekto bude ownit so stitom, ved to je skoro nemozne. Plugin na odpocet C4 a take veci ze niekto zdvihol c4, zahodil c4, defusol/defusuje nezapinajme je to dost odveci ked sa niekto snazi tajne defusnut bombu a vsetkym Tckam to na cely monitor vypise farebne ze "<insertnamehere> defusuje bombu!". Odpocet je tiez blbost, si kupte stopky, alebo spravte script cez echo co bude vypisovat 30 29 28... boom.
Odpocet by som nechal, ostatne veci ohladom bomby su fakt na nic.
A zakazane awp? LOL ved na tu zbran treba dost skillu, aby sa dalo ownovat, lamka s tym prezije pol kola.
-
lekoklatik
VIP
-
Mad Dad
Medium Star
este dobre ze mi nejdelekoklatik napísal:tak sme teda vyskúšali ten dust4. Je to taká kktina akú som ešte nevidel. Ktože to kcel túto mapu? omfg. Trapas ak ju niekto votne, tak je magor a ja som bol magor že som ju votoval
-
lekoklatik
VIP
Mo tak tento dust taký nieje. Proste. spawn T a spawn CT sú prakticky pri sebe. Akurát že je medzi nimi obrovská stena v ktorej je jedna diera pre jedného hráča, do ktorej sa dostane rebríkom. Potom môže prejsť ešte trochu ďalej a tam je bombovisko jedno. Pri CT spawne je druhé. Sú tam asi 4 škatule. Čo je nepodstatné. Ale proste mne osobne sa nepáči vôbec
-
sahovnicovyjozi
Zablokovaný
unban nepitam iba som sa chcel ospravedlnithojko napísal:lekoklatik: Pri buzzkille tam chybal nejaky .wad subor, teda Unix rozlisuje velke a male pismena a v tom nazve bolo tusim jedno velke pismeno, takze tam bol problem. Ale kde je problem teraz netusim, nakolko neviem aky .wad subor k tomu treba.
Ono to tam je furt tak naMad Dad napísal:shak hojko neh povoli setky zbrane a uvidime ako sa bude hrat...potom ked to bude natak to moze zakazat zas......za pokus sa nic neda.......
-
Hellboy248
Guru wannabe