CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
aviceN
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

aj ja chceeeem plosiiiim xD
inflater
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa inflater »

kurna mal bych o5 zacal drvit CSko... uz som kdesi 120ty v ranku, ale co sa nezmenilo - poradie v brokarni http://cs.hojko.com/weapon.php?id=10 stale som treti :lol:
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

inflater napísal:kurna mal bych o5 zacal drvit CSko... uz som kdesi 120ty v ranku, ale co sa nezmenilo - poradie v brokarni http://cs.hojko.com/weapon.php?id=10 stale som treti :lol:
rank sa resetoval cize to mas za chvilku :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

hojko nahoď prosím ten dust4 aby nepadol server. Stávalo sa to aj tuším pri buzzkille ale potom si to nejak spojazdnil. Proste tá mapa nefunguje
sahovnicovyjozi
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

ban

Príspevok od používateľa sahovnicovyjozi »

uz som iba zabudol chcem sa ospravedlinit vsetky hracom na hojko servere ze som cheatoval :oops:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

lekoklatik: Pri buzzkille tam chybal nejaky .wad subor, teda Unix rozlisuje velke a male pismena a v tom nazve bolo tusim jedno velke pismeno, takze tam bol problem. Ale kde je problem teraz netusim, nakolko neviem aky .wad subor k tomu treba.

sahovnicovyjozi: Ospravedlnenie sa prijma, unban nedostanes.

edit: Mapka de_dust4 je uz funkcna, co sa tyka C4 odpocitavania, tak plugin C4 timer je divny, pretoze mi ukazovalo este 7 ci 8 sekund do konca a bomba uz vybuchla, takze je to asi nepouzitelne za takehoto stavu. Ak by niekto vedel poradit funkcny plugin, pripadne nastavenie pre AMXmodX, tak sem s tym.
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Preco su zakazane tie magnumky (sniper) a stit a ostatne vecicky v mapach a preco nepridate odpocet sekund do explozie C4?

Som za to, aby sa povolili aspon tie zbrane a stit, ked sa neprida C4 countdown.
Nebola by hr zaujimavejsia?
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

hojko napísal:lekoklatik: Pri buzzkille tam chybal nejaky .wad subor, teda Unix rozlisuje velke a male pismena a v tom nazve bolo tusim jedno velke pismeno, takze tam bol problem. Ale kde je problem teraz netusim, nakolko neviem aky .wad subor k tomu treba.

edit: Mapka de_dust4 je uz funkcna, co sa tyka C4 odpocitavania, tak plugin C4 timer je divny, pretoze mi ukazovalo este 7 ci 8 sekund do konca a bomba uz vybuchla, takze je to asi nepouzitelne za takehoto stavu. Ak by niekto vedel poradit funkcny plugin, pripadne nastavenie pre AMXmodX, tak sem s tym.
priamo v amxx by mal byt plugin na odpocitavanie,defuze,polozenie,..bomby ...treba to len v amxmodmenu povolit
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

Mastros napísal:Preco su zakazane tie magnumky (sniper) a stit a ostatne vecicky v mapach a preco nepridate odpocet sekund do explozie C4?

Som za to, aby sa povolili aspon tie zbrane a stit, ked sa neprida C4 countdown.
Nebola by hr zaujimavejsia?
ver tomu ze nie..... vela hracov by to zneuzivalo ako sa len da.... si zober ze napr cely CT team by si kupil ten stit a sly by spolu...no co by ste zmohly....ale tie sniperky opakovacie preco su zakazane netusim ani ja..... aspon tie by mohly byt povolene....
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Ja som za povolenie vsetkych zbrani, chcem vidiet ako niekto bude ownit so stitom, ved to je skoro nemozne :) . Plugin na odpocet C4 a take veci ze niekto zdvihol c4, zahodil c4, defusol/defusuje nezapinajme je to dost odveci ked sa niekto snazi tajne defusnut bombu a vsetkym Tckam to na cely monitor vypise farebne ze "<insertnamehere> defusuje bombu!". Odpocet je tiez blbost, si kupte stopky, alebo spravte script cez echo co bude vypisovat 30 29 28... boom.
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

je len jedna vec preco hrajem na hojku... lebo to neni prepluginovane... si neviem predstavit ze v kazdom rohu by bolo nejake info,stats a podobne srandy, teraz to je dobre... nekazi mi to hru po vizualnej ani po zvukovej stranke
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

blazer napísal:Ja som za povolenie vsetkych zbrani, chcem vidiet ako niekto bude ownit so stitom, ved to je skoro nemozne :) . Plugin na odpocet C4 a take veci ze niekto zdvihol c4, zahodil c4, defusol/defusuje nezapinajme je to dost odveci ked sa niekto snazi tajne defusnut bombu a vsetkym Tckam to na cely monitor vypise farebne ze "<insertnamehere> defusuje bombu!". Odpocet je tiez blbost, si kupte stopky, alebo spravte script cez echo co bude vypisovat 30 29 28... boom.
Stit je dobry pre cely tim, staci, ze sa 3ja hraci dohodnu - jeden bude mat stit a 2ja sa budu skryvat za neho...
Odpocet by som nechal, ostatne veci ohladom bomby su fakt na nic.
A zakazane awp? LOL ved na tu zbran treba dost skillu, aby sa dalo ownovat, lamka s tym prezije pol kola.
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

shak hojko neh povoli setky zbrane a uvidime ako sa bude hrat...potom ked to bude na :censored: tak to moze zakazat zas......za pokus sa nic neda....... :)
lekoklatik
VIP
VIP

tak sme teda vyskúšali ten dust4. Je to taká kktina akú som ešte nevidel. Ktože to kcel túto mapu? omfg. Trapas ak ju niekto votne, tak je magor a ja som bol magor že som ju votoval :D
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

lekoklatik napísal:tak sme teda vyskúšali ten dust4. Je to taká kktina akú som ešte nevidel. Ktože to kcel túto mapu? omfg. Trapas ak ju niekto votne, tak je magor a ja som bol magor že som ju votoval :D
este dobre ze mi nejde :lol: ked vravis ty ze je na :censored: tak potom to bude asi pravda..ale tusim som ju uz aj ja hral....to mas skoro totalne rovnake jak D2....len ine skiny su tam.....nic moc... :?
lekoklatik
VIP
VIP

Mo tak tento dust taký nieje. Proste. spawn T a spawn CT sú prakticky pri sebe. Akurát že je medzi nimi obrovská stena v ktorej je jedna diera pre jedného hráča, do ktorej sa dostane rebríkom. Potom môže prejsť ešte trochu ďalej a tam je bombovisko jedno. Pri CT spawne je druhé. Sú tam asi 4 škatule. Čo je nepodstatné. Ale proste mne osobne sa nepáči vôbec
sahovnicovyjozi
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sahovnicovyjozi »

hojko napísal:lekoklatik: Pri buzzkille tam chybal nejaky .wad subor, teda Unix rozlisuje velke a male pismena a v tom nazve bolo tusim jedno velke pismeno, takze tam bol problem. Ale kde je problem teraz netusim, nakolko neviem aky .wad subor k tomu treba.

unban nepitam iba som sa chcel ospravedlnit :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Mad Dad napísal:shak hojko neh povoli setky zbrane a uvidime ako sa bude hrat...potom ked to bude na :censored: tak to moze zakazat zas......za pokus sa nic neda....... :)
Ono to tam je furt tak na :censored1: lebo deti nevedia co so sebou. Kolko krat si pridem zahrat tolko krat odijdem po 20tich minutach naje*any jak debil, Furt furt a furt, kktizmus vladne svetom, a vidim, ze aj na Hojku, Sme 16 a hra sa sand, pisem nech daju RTV ze sa da velka mapa, ok daju po presviedcani RTV a votne sa este mensia mapa iceworld....ja uz nemam nervy. :roll:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Lub0$: Ak by si vedel o plugine ci nastaveni AMX, ktore zakaze iste mapky ked je viacej hracov, tak daj vediet, rad to nahodim.
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

hojko napísal:Lub0$: Ak by si vedel o plugine ci nastaveni AMX, ktore zakaze iste mapky ked je viacej hracov, tak daj vediet, rad to nahodim.
take nieco som hladal aj ja dlhsiu dobu,ale bezvysledne ...
Zamknuté