hm pozri to sa ti moc neoplati...ked zaplatis vsetky tie cla a pi*ov*** v konecnom dosledku ta auto vyjde asi narovnako...a predavat to dalej potom nema cenu to by si musel drahsie ako zo showroomu. keby sa to oplatilo tak by tu bolo plno takych spekulantov co by zbohatli na dovoze aut (resp taki aj su ale oni to dovazaju vo velkom a asi aj maju kontakty ze platia mensie cla a poplatky)mito85 napísal:la amerika- v USA. ved preto sa tu bavíme len o benzínoch
Nissan Murano 2009
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
pri niektorých modeloch to tak je (napr. VW Passat) ale pri inách sa to stále oplatí, a ja budem mať tiež lacnejšie clo ale o tom potom:D
a prečo to nerobí veľa ludí?: no lebo všetci dovážajú z nemecka a podobne, lebo SR je väčšinou naftový trh a v USA by si niekoho musel mať a ešte je s tým kopec vybavovačiek a musíš mať všade kopec známich, preto je dobre že nás je tak málo
//autoeditácia príspevku ( 16 Oct 2008, 18:53 )
a prečo to nerobí veľa ludí?: no lebo všetci dovážajú z nemecka a podobne, lebo SR je väčšinou naftový trh a v USA by si niekoho musel mať a ešte je s tým kopec vybavovačiek a musíš mať všade kopec známich, preto je dobre že nás je tak málo
//autoeditácia príspevku ( 16 Oct 2008, 18:53 )
vieš čo to auto vyzerá ako veľká krava a sedel som v ňom ale ako nič moc, ono neni až také drahé ako možno zdá a 6,2 Liter a zase až tak veľa koní to nemáFilipito napísal:mne sa auto neako nepaci tie tvary no ach jajked tak uz Cadillac Escalade
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
z nemecka sa oplatilo dovazat akurat tak ojazdene auta...a uz ani to sa neoplati lebo pribudli dalsie vybavovacky ako napr kontrola originality atd....najlepsie je kupit si nove z predajne a tu a hlavne nespekulovat lebo sa moze stat ze sam seba oje***mito85 napísal:pri niektorých modeloch to tak je (napr. VW Passat) ale pri inách sa to stále oplatí, a ja budem mať tiež lacnejšie clo ale o tom potom:D
je to ina tema ale neda mi sa vyjadrit k FIATUmito85 napísal:Fiat som mal a nemôžem naň povedať nič zlé ale počul som naň veľmi zlé kritiky ale proti vkusu žiaden dišputát, ale už by som si ho nekúpil a ani žiadnu francúzsku značku ale to je úplne iná téma![]()
![]()