Nissan Murano 2009

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

mito85 napísal:la amerika- v USA. ved preto sa tu bavíme len o benzínoch
hm pozri to sa ti moc neoplati...ked zaplatis vsetky tie cla a pi*ov*** v konecnom dosledku ta auto vyjde asi narovnako...a predavat to dalej potom nema cenu to by si musel drahsie ako zo showroomu. keby sa to oplatilo tak by tu bolo plno takych spekulantov co by zbohatli na dovoze aut (resp taki aj su ale oni to dovazaju vo velkom a asi aj maju kontakty ze platia mensie cla a poplatky)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

mne sa auto neako nepaci tie tvary no ach jaj :? ked tak uz Cadillac Escalade 8)
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

pri niektorých modeloch to tak je (napr. VW Passat) ale pri inách sa to stále oplatí, a ja budem mať tiež lacnejšie clo ale o tom potom:D
a prečo to nerobí veľa ludí?: no lebo všetci dovážajú z nemecka a podobne, lebo SR je väčšinou naftový trh a v USA by si niekoho musel mať a ešte je s tým kopec vybavovačiek a musíš mať všade kopec známich, preto je dobre že nás je tak málo 8)

//autoeditácia príspevku ( 16 Oct 2008, 18:53 )
Filipito napísal:mne sa auto neako nepaci tie tvary no ach jaj :? ked tak uz Cadillac Escalade 8)
vieš čo to auto vyzerá ako veľká krava a sedel som v ňom ale ako nič moc, ono neni až také drahé ako možno zdá a 6,2 Liter a zase až tak veľa koní to nemá :!:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

mito85 napísal:pri niektorých modeloch to tak je (napr. VW Passat) ale pri inách sa to stále oplatí, a ja budem mať tiež lacnejšie clo ale o tom potom:D
a prečo to nerobí veľa ludí?: no lebo všetci dovážajú z nemecka a podobne, lebo SR je väčšinou naftový trh a v USA by si niekoho musel mať a ešte je s tým kopec vybavovačiek a musíš mať všade kopec známich, preto je dobre že nás je tak málo 8)
z nemecka sa oplatilo dovazat akurat tak ojazdene auta...a uz ani to sa neoplati lebo pribudli dalsie vybavovacky ako napr kontrola originality atd....najlepsie je kupit si nove z predajne a tu a hlavne nespekulovat lebo sa moze stat ze sam seba oje*** :wink:
Spriteee
Spammer
Spammer

Príspevok od používateľa Spriteee »

brm napísal:Murano, rok výroby 2009? To je dovezené z budúcnosti? :D

Mne osobne sa nepáči.. akosi sa mi nové nissany vôbec nepáčia všeobecne komplet všetky, neviem im prísť na chuť.

3.5 V6.. prerobiť na plyn??? Ehm.. to je podľa mňa masochizmus. :)
ta si mu dal s tým rokom :lol:
mito85
Star
Star

Spriteee napísal:ta si mu dal s tým rokom :lol:
haha zasmiali sme sa ale skôr sa vyjadri k téme vtipix :D
Spriteee
Spammer
Spammer

mito85 napísal:haha zasmiali sme sa ale skôr sa vyjadri k téme vtipix :D
No moja favorizovana značka je FIAT čiže sa o ine ani nezaujimam .. neviem ake maju kavlity alebo porednosti takže nemožem posudit to auticko
mito85
Star
Star

Fiat som mal a nemôžem naň povedať nič zlé ale počul som naň veľmi zlé kritiky ale proti vkusu žiaden dišputát, ale už by som si ho nekúpil a ani žiadnu francúzsku značku ale to je úplne iná téma :!: :!: :!:
Spriteee
Spammer
Spammer

mito85 napísal:Fiat som mal a nemôžem naň povedať nič zlé ale počul som naň veľmi zlé kritiky ale proti vkusu žiaden dišputát, ale už by som si ho nekúpil a ani žiadnu francúzsku značku ale to je úplne iná téma :!: :!: :!:
je to ina tema ale neda mi sa vyjadrit k FIATU :lol: no na Bravo som nič zle nepočul ešte .. má to 150k a takže je to malé autičko je do do slova "delo"
Napísať odpoveď