Nátlak ...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Dobre robíš chlape, ja neviem čím to je ale baby Vás začnú chcieť koľkokrát až keš to vzdáte a vykašlete sa na ne, Váš zaujem utichne a hodite ignorovatko,, vtedy začnú behať ony za vami,,,
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

te-wei... vsetko pises vam... a vas..... u teba to tak neni?... nikdy sa ti nestala situacia ze si sa o babu snazil ona bezvyznamne cuvala a ked to vzdas tak pride....
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

wolodo napísal:te-wei... vsetko pises vam... a vas..... u teba to tak neni?... nikdy sa ti nestala situacia ze si sa o babu snazil ona bezvyznamne cuvala a ked to vzdas tak pride....
Tipujem ze unho tiez ale on hodi ignore cielene.. mylim sa? Bezna strategia.
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

"Sometimes you've got to run away to see if they will follow." ~Manfield Park
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

d4nt3 napísal:Ospravedlnujem sa, zabudol som sa ozvat...
Ako to teda dopadlo...
Na další piatok sme šli spolu von a nejak tie negatíva z oboch strán prekusli ( moj nátlak a jej nerozhodnosť ) ... ja som sa ešte snažil ospravedlniť a zabojovať o druhú šancu, no v ten večer ma v polovici vety nechala sedieť pri bare a odišla za bývalým,asi aby mu vysvetlila,že medzi mnou a nou nič nie je.
To ma fakt dojalo. Dojalo. Mojej dobrej kamarátke, ktorá ma s nou zoznámila,som sa aj trošku vyplakal na plece, spil sa a šiel domov.
Ignoroval svet den -dva . Potom mi prišla sms od nej s drístami, že si ma nezaslúži, že som skvelý chalan, a ona mi nechce ubližovať atd. Ja som ju začal ignorovať, žiť si dalej..ona si asi uvedomila ,že niečo doje***, lebo tak to vraj povedala tej mojej kamoške a že ju to mrzí...
alebo jej chýbal niekto , s kým by si opäť mohla zahrávať..neviem...ešte nedávno mi písala, že či sa stále hnevám, že by sme mohli ísť niekam zájsť...mohli, ale už myslím,že bezo mna... :?
teraz,ked " mám" čo som chcel,ju odmietam , možno si niekto povie, ale ako jej mám dôverovať,že to zase nieje v jej nálade ? Nijako. Dalšia skúsenosť. Dakujem aj vám,že ste mi radili alebo ste sa aspoň o to pokúšali. :roll:
:cry: Presne presne. Toto poznam nielen z vlastnej skusenosti ale aj co mi kamarati dookola hovoria. Ked sa ti zda ze tlacis na holku proste ju nechaj tak ani nad nou uz nerozmyslaj to totiz znamena ze ta absolutne nechce alebo este rozmysla ku ktoremu byvalemu sa vratit alebo ci ju nechce nejaky lepsi od teba. Ak zisti ze nie (malo pravdepodobne) tak sa rozhodne ze ty si jej laska ale vacsinou to dopadne katastrofalne... :cry: :cry: :cry:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ja to radšej už neriešim,,,

Ale raz sa mi stalo s jednou babou, že som ju chcel a ona bola ta herečka, čo sa nechala mnou obskakovať a držala uždu koňa, zvykla si na to, že jej ja volám, že ja ju volám von, ja sa jej ozývam a všetko,,,a pak som s tým sekol a to ste mali vidieť,,, to by som Vám doprial čo tá začala robiť,,, som žasol a ak by sa mi to nestalo, tak by som tomu neuveril,,, trochu som sa postaral o to aby vedela, že som spoznal inú babu a pak som sa jej 3dni neozval a to od dňa kedy sme boli dohodnutý na jednom firemnom večierku,,, už v ten deň,,, a neozval som sa 3dni a dokonca som si telefón vypol,,, a aka bola reakcia? najskôr mala nervy, zabila by ma, potom hodila ignorovatko, že jej je to jedno a pak ma prosila aby sme sa stretli a prorozpravali,,, a tych sms a zmeškaných telefonátov? btw: vlastne som nemal telefón vypnutý.
A raz som išiel von s jednou kočkou a postaral somsa aby sa nie odo mňa dozvedela že kde a kedy bude,,, a hadajte,,, akože tam prišla aj ona a prišla,,, :))) ina haluz,,,

Ale viete prečo sa to všetko takto stalo? lebo ona bola obskakovana chalanmi, každy ju balil a chcel ju,,, a čo mi hovorila, tak ona vždy dala kopačky,nikto jej a na to si zvykla a zrazu som prišiel ja a bolo? hehe
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

ano a ty si tomu dievcatu zmenil zivot nie???...

A teraz ju mas za zenu a cakate druhe dieta....

:P
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ja som cielený ignor vyskúšal zatím len raz ale ničil som iba viacej seba lebo tá holka to mala evidentne na háku pfuuu
ale je to dobrá a účinná zbraň ale len v správnych rukách
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

triple napísal:ja som cielený ignor vyskúšal zatím len raz ale ničil som iba viacej seba lebo tá holka to mala evidentne na háku pfuuu
ale je to dobrá a účinná zbraň ale len v správnych rukách
zalezi od toho akeho mas nepriatela :) niektore baby ignoranciu neznesu, inym to nevadi.....individuálne
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

wolodo napísal:ano a ty si tomu dievcatu zmenil zivot nie???...

A teraz ju mas za zenu a cakate druhe dieta....

:P
Nie a Nie,,,
Napísať odpoveď