Mal by si zavolat Les-a...ten mu bez pomoci modov, alebo admina zisti nick usera co poslal karmu, jeho meno a priezvisko, ulicu, psc, stat, velkost topanok, znacku ponoziek, a velkost trenirok. Potom by si mohol dvihat ego na tom ,ze user ma nohu 10ku zatial co on len 9. BTW: chlapce, strasit ludi zavolanim policie je jedine na zasmiatie sa...Vazne, daj si radsej protein zvany Strychnin. Pomoze ti...
nechajte ho má 14 veď len sa pozrite ako ho zobral rank Spammer..ma to aj v avatare aj v bydlisku..OMG chlapec o čo ti ide?aspoň sa zasmejeme.. dufam ze to modi nezamknu a za chvilu to pojde do vtipov
o tom sa da polemizovat do nekonecna, napr... teraz vy tu napiste 5 stran o tom ako ho zdrbavame ... zasmiali,nasrali sme sa... lock prileti skor ci neskor
seth82 napísal:No. Toto mi neda. Spriteee: si sprosty adolescentny trulko s komplexom menejcennosti, detskym spravanim a zjavne nizkym IQ. Zazaluj ma, moje prave meno najdes napriklad na serveri moviemania.sk, ak si sikovny, zistis si ho. Cakam na predvolanie na sud. Howgh.
že profession uráža
//autoeditácia príspevku ( 21 Oct 2008, 15:58 )
Dneska som vypil 2 baličky proteinu keby niečo
//autoeditácia príspevku ( 21 Oct 2008, 16:00 )
Filipito napísal:ja si to tiez myslim, az takto ste podla mna zajst nemali, ved ne nadarmo sa hovori Mudry ustupi a hlupy sa smeje .
neni to preto ze je s humenneho ani nic podobne. myslim si ze prispevkov ste nabrali dost a tejto temy by mohol prist LOCK
//fruxo no suhlasim s tebou ale myslim ze vy co ste tu pisali tak ste sa mohli trocha kontrolovat, a nesmiat sa jak dementi...
fruxo napísal:a potom sa cuduj svetu ze pokec vyzera tak ako vyzera ..
neriešim pokec je v dobrom stave len stači precitat pravidla asi o tom nevies ale kazde jedno vyhodenie sa kontroluje
//autoeditácia príspevku ( 21 Oct 2008, 16:21 )
Stenky napísal: PZ SR fakt nema co na praci ako riesit nadavky v karme na forach :D:D sam sebe sa cudujem, ze som sa znizil na prispevok do tejto temy, hmaba mi...
ze pokec je v dobrom stave,paradny vtip .Inac ak ma chalan dynamiku spravi si novy ucet a ani nebudete vediet ze je to on(ak sa nebude spravat tak ako teraz).
Neda mi opat sem napisat. Dosla mi minusova karma od autora. No celkom ma pobavil jej obsah: "pri humore sa mame zasmiat a ironia zranuje". No neviem, ale ty asi budes dost citliva dusa ked si takuto ironiu beries k srdcu.