HOJKO
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
a nieje od teba drze povedat ,, pobozkaj mi riť " niekomu kto je od teba skoro 2x starši ??? ................a ty musiš chapať ludi more ten moderator alebo tunak konretne hojko musi mazať denne nvm kolko tem ktore su blbe ako aj tato tema sama o sebe ........ ciže sem tam ked ma toho už dosť tak mu niečo ubehne a ty už ideš riešiť kkttiny a iba sa tu strapnuješ stou policijou a všetkym ostatnymSpriteee napísal:Môžte mi prosím pobozkať riť ? Je maximalne trápne keď urážaju 21 ročny 14 r. chalana
-
Začiatok Konca
Professional
Pochop konečne, že je nám jedno, či zmeníš názor na vec, alebo nie... choď sa vylievať tam, kde si chcel robiť admina a tam si nájdeš svoju vekovú vrstvu... Sú tu aj chalani, ktorí majú 14, či 15 rokov, no ani jeden sa nespráva, ako magor.. a nepotrebuje tu na seba upútavať pozornosť keď už to inak nedokáže... choď radšej von a nájdi si nejaký šport, ktorý ťa bude baviť.. Lebo takto si tu skutočne len na smiech.. Aj ja som mal 14, všetci tu mali 14... ale nesprávame sa tak zadubene, ako ty.. podávať trestné oznámenie?.. ozaj bol si na tej polícii?..
trochu sa daj do laty.. a možno ti zmizne aj ten rank, či ako sa to volá...
Ach a ja som si myslel, ze si to s policiou myslel iba zo srandy, ostatni sa toho chytili a kym som stihol napisat, aby to tvoje brali ironicky, tak si vysiel s farbou von...to nemozes mysliet vazneSpriteee napísal:OMG policia musi prijat kazdy podnet a oznamenie
Radsej uz sem nic nepis, mozno zabudneme, mozno nie, ale pokracovanim v tejto teme to iba zhorsujes.
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
a naopak to slusne je?Spriteee napísal:Omg ale nieje slušne aby dospalaci urazali deti ... UVEDOMUJES SI TO ?
mal by si si uvedomit jeden podstatny fakt, jediny kto Ti za to moze si Ty sam. keby si nevyrobil tuto temu nic by sa nestalo a usetril by si si svoje trapenie. Druha a nemej podstatna vec je to, ze by si si to nemal brat k srdcu, na nete na Teba bude vzdy niekto nadavat a co. Ak tu vydrzis dlhsie co to sa priucis tak si budes robit Ty srandu z novych.
-
Začiatok Konca
Professional
ty si uplny magor až ma vriti picha boha ked to čitam tak by som ti tak vyhuboval ..............................ked do teba niekto dava tak plačeš mami ten starši ujo mi nadaval ale ked ty nadavaš tak je to len tvoja vec a nikoho do toho nič ty si boh a my sme kkti šak ...........................sa uvedom mlady
Spritee, neda mi to. Ale ako Gothar rad pise userom. Ty si z Humenneho, nie? Hras sa na admina na pokeci a vtieras userom XD potom chces hack na pokec...boze si vazne trollo. Ak chces, s usmevom ti dam aj karma + lebo si mi dnes aspon riadne dvihol naladu. Kam ta mladez speje, som o 2 roky starsi a v 14ich som sa urcite spraval normalnejsie. Za par rokov pojdem po ulici a mi daky 12 rocny povie s kludnym srdcom: Nazdar ko*ot, nemas cigu? Nie? Tak to si riadna ku*va...
to stou cigou nebude za par rokov to už je už mi to zapotil aj 9 ročny chalan .......Shark_360 napísal:Spritee, neda mi to. Ale ako Gothar rad pise userom. Ty si z Humenneho, nie? Hras sa na admina na pokeci a vtieras userom XD potom chces hack na pokec...boze si vazne trollo. Ak chces, s usmevom ti dam aj karma + lebo si mi dnes aspon riadne dvihol naladu. Kam ta mladez speje, som o 2 roky starsi a v 14ich som sa urcite spraval normalnejsie. Za par rokov pojdem po ulici a mi daky 12 rocny povie s kludnym srdcom: Nazdar ko*ot, nemas cigu? Nie? Tak to si riadna ku*va...