CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

ale shak neda sa nejako vymazat tie mapy??? bo neska som SAND hral asi 5x :cry: ...to je taka neskutocna...*******.....fakt by sa stym malo neco spravit........lubos ma pravdu.....je tam 16 hracov...dajme tomu polovica z toho su :aasmile27: a votnu nejaku kktovinu..... :?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ja teiz suhlasim s preriedenim tych map, ako hovori zly ocko a lubo. polovica ludi ktory chodia na server su vsetko dementi. na slovensku su styri servery small maps, tak nech sa idu hrat tam
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

To sa mi zase nepozdava, aby sa vyhodili male mapy. Potom tam ostanu velke mapy a co v casoch ked nebyva server plny, ale je tam napriklad len 8 hracov??? Myslis, ze ich to bude bavit a budu cakat kym sa ludia pripoja??? Ktore mapy by som mal vyhodit???
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Filipito napísal:ja teiz suhlasim s preriedenim tych map, ako hovori zly ocko a lubo. polovica ludi ktory chodia na server su vsetko dementi. na slovensku su styri servery small maps, tak nech sa idu hrat tam
Hej 4 na small maps a 1000 na velke :P
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ale nee vyhodit mapy je somarina, sice taky pool day by asi nikomu nevadil 8)
Treba zistit ci neexistuje nejaky plugin, ktory by nedal do votovania male mapy ked nas je dajme tomu osem. Keby niekto o niecom vedal tak to tu napiste prosim.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

hojko asi sme sa trocha nepochopili, ja som nemyslel vyhodit vsetky male mapy ale take somariny ako iceworld,pool day a ine kraviny by som dal hned prec...
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morfeusko »

iceworld sa este da..ale pool_day je totalna blbost...to by tam vobec nechybalo..
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

hmm ako vidim tak kazdy ma rad inu mapu...cize podla seckeho ostavaju vsetky a problem je nadalej neriesitelny:) i ked ten Iceworld a SanD by sa mohly dat prec :oops:
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

cem sa spytat jednu vec, ked sa ide na serveri votovat o novu mapu, na zaklade coho sa rozhodne, ze ake mapy budu vo vote liste ? ma to na starosti admin, alebo sa tych 5 mapiek co je na vyber vyberie nahodne ?... bo niekedy sa mi zda, ze nieje z coho vybrat. Dostkrat sa mi stalo, ze nas bolo na serveri dost a aj tak vo voteliste boli len same male mapky.
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

PAIN napísal:cem sa spytat jednu vec, ked sa ide na serveri votovat o novu mapu, na zaklade coho sa rozhodne, ze ake mapy budu vo vote liste ? ma to na starosti admin, alebo sa tych 5 mapiek co je na vyber vyberie nahodne ?... bo niekedy sa mi zda, ze nieje z coho vybrat. Dostkrat sa mi stalo, ze nas bolo na serveri dost a aj tak vo voteliste boli len same male mapky.
Na zaklade nominacii. Mapu nominujes tak, ze kedykolvek pocas hry napises jej !presny! nazov do chatu napr de_dust2, de_nuke, alebo fy_snow. Pokial sa nenominuju ziadne mapy hracmi, tak votemap plugin vyberie nahodne mapy z niekolkatich "kosov" s mapami. Myslim, ze to je rozdelene tak, aby sa nestavalo, ze tam budu len male, alebo len velke mapy.
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Ako to bude teraz s adminmi? kedze zo Steamu sa na hojko neda napojit? Tahaju NS? alebo kaslu na to?
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

ja nonsteam mam takze tam budem obcas kukat...
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

Shamway napísal:Ako to bude teraz s adminmi? kedze zo Steamu sa na hojko neda napojit? Tahaju NS? alebo kaslu na to?
treba cakat kym vyjde novy NS patch, potom sa budu moct opat napojit so steamom ...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

blazer napísal:Na zaklade nominacii. Mapu nominujes tak, ze kedykolvek pocas hry napises jej !presny! nazov do chatu napr de_dust2, de_nuke, alebo fy_snow. Pokial sa nenominuju ziadne mapy hracmi, tak votemap plugin vyberie nahodne mapy z niekolkatich "kosov" s mapami. Myslim, ze to je rozdelene tak, aby sa nestavalo, ze tam budu len male, alebo len velke mapy.
neviem ci dnes ci vcera sme dvaja nominovali awp_india a aim_awp a prisiel vote a po mapach ani chyru ani slychu a vo vybere gebuziny ako poolday, cs_ mapy a neviem co este...
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

mirak2 napísal:neviem ci dnes ci vcera sme dvaja nominovali awp_india a aim_awp a prisiel vote a po mapach ani chyru ani slychu a vo vybere gebuziny ako poolday, cs_ mapy a neviem co este...
tak pokial je zapnuty mapmanager, tak by nominacie mali fungovat. a ak nefunguju nominacie, tak je to mierne na pitchu nastaveny mapmanager :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Poolday a podobne bralo asi cez nominacie, takze som Poolday zmazal a malo by byt po probleme 8)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Včera aj dnes sa to tam cheatermi priam hemžilo. Síce sa nám ich podarilo odstrániť i bez adminov ale dalo to zabrať, pretože niektorí hráči sú jednoducho kreténi. Proste Ujo Blazer poradil /už to má patentované takže kľud :D/ aby sme šli všetci do spectatoru a on pôjde. Mno a proste v spectate nás bolo asi 10 a s ním hrali nejakí inteligenti. Proste haluz :D
Dnes toho bolo tiež moc. Od rána. Ale jedného sa mi podarilo vyplašiť. HEMI-ho. SOm mu natáral že buď to vypne alebo BAN :D

btw s nomináciami máp sú fakt nejaké trable. Nominoval som asi 3 mapy a ani jedna z nich sa vo votovaní neukázala. A ešte jednu otázočku mám. Ako je nastavené kickovanie hráčov za ping? Mám na mysli hráč ktorý ma ping napr 150. kickne ho to? pretože ak nie tak by sa to malo nastaviť, pretože tam je pár hráčov ktorí sú úplne nemí a blbí, lebo keď im všetci píšu odpoj sa alebo reštartuj PC, strašne laguješ, ignorujú to. A tak by bolo fajn keby ich to kickovalo.
alebo nie? :?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Nj tiez sa mi uz asi treti den stava, ze hociconominujem tak to potom vo votovani neukaze.
A k tomu spectate ked je na serveri citer, ano da sa to spravit aj tak, ale su tam fakt niektory dementi, ktorym sa do spectate nedaju ani za boha.
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Nominovat sa da len jedna mapa nie 3 :P A kick za ping tam je vypnuty alebo na fakt vysoku hodnotu to je. Bohuzial steam nas adminov teraz odpisal, neda sa nam pripojit, treba zrejme pockat na update nonsteam serverov, ale pochybujem ze to pride skoro. Nastastie !NS lama! pomE' moze adminovat dalej :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

nvm či sa roztrhlo vrece ale cheaterov je tam teraz celý deň plnú fúru :-O
Zamknuté