CS 1.6 Server hojko.com
-
PAIN
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
cem sa spytat jednu vec, ked sa ide na serveri votovat o novu mapu, na zaklade coho sa rozhodne, ze ake mapy budu vo vote liste ? ma to na starosti admin, alebo sa tych 5 mapiek co je na vyber vyberie nahodne ?... bo niekedy sa mi zda, ze nieje z coho vybrat. Dostkrat sa mi stalo, ze nas bolo na serveri dost a aj tak vo voteliste boli len same male mapky.
-
blazer
Professional
Na zaklade nominacii. Mapu nominujes tak, ze kedykolvek pocas hry napises jej !presny! nazov do chatu napr de_dust2, de_nuke, alebo fy_snow. Pokial sa nenominuju ziadne mapy hracmi, tak votemap plugin vyberie nahodne mapy z niekolkatich "kosov" s mapami. Myslim, ze to je rozdelene tak, aby sa nestavalo, ze tam budu len male, alebo len velke mapy.PAIN napísal:cem sa spytat jednu vec, ked sa ide na serveri votovat o novu mapu, na zaklade coho sa rozhodne, ze ake mapy budu vo vote liste ? ma to na starosti admin, alebo sa tych 5 mapiek co je na vyber vyberie nahodne ?... bo niekedy sa mi zda, ze nieje z coho vybrat. Dostkrat sa mi stalo, ze nas bolo na serveri dost a aj tak vo voteliste boli len same male mapky.
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
mirak2
Hardcore addict
neviem ci dnes ci vcera sme dvaja nominovali awp_india a aim_awp a prisiel vote a po mapach ani chyru ani slychu a vo vybere gebuziny ako poolday, cs_ mapy a neviem co este...blazer napísal:Na zaklade nominacii. Mapu nominujes tak, ze kedykolvek pocas hry napises jej !presny! nazov do chatu napr de_dust2, de_nuke, alebo fy_snow. Pokial sa nenominuju ziadne mapy hracmi, tak votemap plugin vyberie nahodne mapy z niekolkatich "kosov" s mapami. Myslim, ze to je rozdelene tak, aby sa nestavalo, ze tam budu len male, alebo len velke mapy.
tak pokial je zapnuty mapmanager, tak by nominacie mali fungovat. a ak nefunguju nominacie, tak je to mierne na pitchu nastaveny mapmanagermirak2 napísal:neviem ci dnes ci vcera sme dvaja nominovali awp_india a aim_awp a prisiel vote a po mapach ani chyru ani slychu a vo vybere gebuziny ako poolday, cs_ mapy a neviem co este...
-
lekoklatik
VIP
Včera aj dnes sa to tam cheatermi priam hemžilo. Síce sa nám ich podarilo odstrániť i bez adminov ale dalo to zabrať, pretože niektorí hráči sú jednoducho kreténi. Proste Ujo Blazer poradil /už to má patentované takže kľud
/ aby sme šli všetci do spectatoru a on pôjde. Mno a proste v spectate nás bolo asi 10 a s ním hrali nejakí inteligenti. Proste haluz 
Dnes toho bolo tiež moc. Od rána. Ale jedného sa mi podarilo vyplašiť. HEMI-ho. SOm mu natáral že buď to vypne alebo BAN
btw s nomináciami máp sú fakt nejaké trable. Nominoval som asi 3 mapy a ani jedna z nich sa vo votovaní neukázala. A ešte jednu otázočku mám. Ako je nastavené kickovanie hráčov za ping? Mám na mysli hráč ktorý ma ping napr 150. kickne ho to? pretože ak nie tak by sa to malo nastaviť, pretože tam je pár hráčov ktorí sú úplne nemí a blbí, lebo keď im všetci píšu odpoj sa alebo reštartuj PC, strašne laguješ, ignorujú to. A tak by bolo fajn keby ich to kickovalo.
alebo nie?
Dnes toho bolo tiež moc. Od rána. Ale jedného sa mi podarilo vyplašiť. HEMI-ho. SOm mu natáral že buď to vypne alebo BAN
btw s nomináciami máp sú fakt nejaké trable. Nominoval som asi 3 mapy a ani jedna z nich sa vo votovaní neukázala. A ešte jednu otázočku mám. Ako je nastavené kickovanie hráčov za ping? Mám na mysli hráč ktorý ma ping napr 150. kickne ho to? pretože ak nie tak by sa to malo nastaviť, pretože tam je pár hráčov ktorí sú úplne nemí a blbí, lebo keď im všetci píšu odpoj sa alebo reštartuj PC, strašne laguješ, ignorujú to. A tak by bolo fajn keby ich to kickovalo.
alebo nie?
-
lekoklatik
VIP