No, dakujem za reakciu, ale myslim, ze bude v pohode. Pozeral som T7250 s rovnakymi parametrami a pritom drahsi. Mozno je tam iny dolezity rozdiel, no mne to nepride ako vhodna kupa. No bol by som rad, ak by sa niekto vyjadril aj k tym dalsim otazkam v poste. Dakujem.Tomasko napísal:inak hore dell pohode, len by som dal mozno o trochu ryhclejsi cpu
Potrebujete poradit s kupou notebooku? Napiste sem
My sme sa nepochopili. Toho sa nebojim, ze by som na tejto karte nezahral Unreal 2003, NHl alebo Tocu, ale mne moc o hry nejde. Toto su snad jedine, co hravam. Ide mi o poruchovost tychto kariet, dost som o tom v poslednom case cital, tak ci sa nedozviem dake nove info. Tu je nieco o tom: http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=282508Tomasko napísal:pato83: ja mam 8600gt v macbooku pro a som spokojny, zahram na tom v pohode
a ked som sa informoval o tych kartach tak kazdy mi povedal, ze notebookove karty graficke su o nieco pomalsie ako na pc, mozno aj koli teplotam a tak, ale neviem to porovnat no.
Dobre, posledne rozhodnutie, idem si kupit tento: http://www.alza.sk/asus-m51va-as043c-c2d-d97900.htm
mam posledne asi 3 dni kym sa definitivne rozhodnem, tak ano ci nie?
co hovorite na tu graficku kartu?, moc sa v nich nevyznam.
plati este stale to co kedysi, ze radeony nedokazu spravne spolupracovat s hrami, alebo ako to mam povedat...?
v podstate mi ide len o to, aby som spustil GTA 4
diky
plati este stale to co kedysi, ze radeony nedokazu spravne spolupracovat s hrami, alebo ako to mam povedat...?
diky
Chalani chcel by som zobrat asus EEE 1000, akurat sa chcem spytat ako je to v nom s netom? Je tam niekde slot kde len slahnem napriklad simku od orange a mozem ficat? Alebo k tomu budem musiet pripajat nejaky modem? Nemam s tymto ziadne skusenosti. 
Notebook je to dobry akurat ma jednu velku vadu v ovladacoch. Kedze su tam 4GB ram, potrebujes 64bit vistu, na 64 vsak pre radu M51-VA nemaju v asuse ovladace. Dost divne.gandus napísal:Dobre, posledne rozhodnutie, idem si kupit tento: http://www.alza.sk/asus-m51va-as043c-c2d-d97900.htm
diky
neviete o nejakom podobnom notebooku ako je tento http://digitalne.stahuj.centrum.cz/asus ... pod-lupou/ ale so silnejsim procesorom? 
Do PCMCIA (nb s tym rozhranim sa este vobec vyrabaju?) napcham modem, ale su notebooky ktore ho uz maju v sebe?t0m4s3 napísal:Nevyzera to, ze by mal PCMCIA slot. Takze mozno cez USB nejaky modem.
Alebo takto, keby som so sebou nosil spolu s tym eeckom aj mobil, mozem ich sparovat cez bluetooth tak ze si eee bude pripojenie k internetu brat z mobilu? Cize bude mobil nieco ako wireless modem?
Pretoze potrebujem maly notebook (eee je idealny) ale chcem sa pripajat k internetu inak nez cez wifi (cize cez mob. operatora), akurat ze nechcem aby mi z toho notebooku nieco trcalo, chapes. Je nejake riesenie ktore by mi vyhovovalo?
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Nejaky dovod preco by sa nemali? PCMCIA je stale velmi rozsirene rozhranieGangy napísal:(nb s tym rozhranim sa este vobec vyrabaju?)
Male notebooky su aj 12'' rady niektorych klasickych vyrobcov ako HP,DELL,TOSHIBA,IBM a su to notebooky v pravom slova zmysle, nie parodia na NB v podeni EEE.Gangy napísal:Pretoze potrebujem maly notebook (eee je idealny) ale chcem sa pripajat k internetu inak nez cez wifi (cize cez mob. operatora), akurat ze nechcem aby mi z toho notebooku nieco trcalo, chapes. Je nejake riesenie ktore by mi vyhovovalo?
-
pryja
Darca
Cez BT sa da.
Pozri si na www.eee-pc.sk
viete mi niekto vysvetlit co to znamena?Gangy napísal:Notebook je to dobry akurat ma jednu velku vadu v ovladacoch. Kedze su tam 4GB ram, potrebujes 64bit vistu, na 64 vsak pre radu M51-VA nemaju v asuse ovladace. Dost divne.
hovorim ze sa v tom nejako extra nevyznam a zasa blbost si kupit nechcem, a asi nie som prvy ani posledny a uz to musi byt otravne ale chcem notas na ktorom predovsetkym rozbeham GTA4 inak mi to je co sa hier tyka v podst. jedno.
Ako zistim ci ma graficka karta podporu Direct X10?
dakujem
Lebo vsetky notebooky ktore mi presli pod ruky mali skor express card, s PCMCIA som sa uz naozaj dlho nestretol.t0m4s3 napísal:Nejaky dovod preco by sa nemali? PCMCIA je stale velmi rozsirene rozhranie
No a ukazal by si mi aspon jeden ktory ma to co chcem? Stale neviem co mam vlastne hladat.t0m4s3 napísal:Male notebooky su aj 12'' rady niektorych klasickych vyrobcov ako HP,DELL,TOSHIBA,IBM a su to notebooky v pravom slova zmysle, nie parodia na NB v podeni EEE.
Vidis ved ty mas jeden od Ada nie?pryja napísal:Cez BT sa da.
Systemy s 32bitovou architekturou nedokazu vyuzit 4 GB ram (len nieco okolo 3,2), cize ak ides kupovat pc/nb s viac ako 3GB ram, musis nahodit 64bit system inak tam mas ten 1Gb uplne zbytocne.gandus napísal:viete mi niekto vysvetlit co to znamena?
Google.gandus napísal:Ako zistim ci ma graficka karta podporu Direct X10?
-
t0m4s3
Admin
32bitova verzia systemu Windows nedokaze efektivne adresovat 4GB operacnej pamate, preto potrebujes 64bitovy system. Dana verzia notebooku, ale zrejme obsahuje hardware, na ktory sa Asus neuracilo napisat 64bitove ovladace.gandus napísal:viete mi niekto vysvetlit co to znamena?
Tak, ze sa pozries na stranke vyrobcu na jej specifikacie.gandus napísal:Ako zistim ci ma graficka karta podporu Direct X10?
edit:
To je fakt dobry dovod - lebo tebe nepresli rukamiGangy napísal:Lebo vsetky notebooky ktore mi presli pod ruky mali skor express card, s PCMCIA som sa uz naozaj dlho nestretol.
Nieco taketo napr. http://www.alza.sk/SK/fujitsu-siemens-e ... 101840.htmGangy napísal:No a ukazal by si mi aspon jeden ktory ma to co chcem? Stale neviem co mam vlastne hladat.
Caute ktory s tychto notebookov by ste mi odporucili vybral som tam cenu do 20000SK a procesor Core 2 Duo ,pouzitie: bezna praca,internet,hudba...dik
http://www.hej.sk/pocitace-pda/shop/906 ... 7fdb573c4c