heh,tahaky... Vdaka nim som presiel celu strednu skolu... Horsie to bolo na maturitach, ked som sa to za tyzden musel vsetko naucit Ale inak klasika,perom som si napisal na malinke papieriky a pohoda... Mne sa ani na PC nechcelo robit vo Worde Tomu hovorim lenivost
jerik napísal:heh,tahaky... Vdaka nim som presiel celu strednu skolu... Horsie to bolo na maturitach, ked som sa to za tyzden musel vsetko naucit Ale inak klasika,perom som si napisal na malinke papieriky a pohoda... Mne sa ani na PC nechcelo robit vo Worde Tomu hovorim lenivost
Mne sa v poslednom rocniku na strednej uz ani tahaky nechcelo robit...
vo worde 5 kou alebo do pera priesvitneho na tuhu vytlacim nalepim .. napisem na lavicu alebo na papier a medzi nohy do ponozky na teniskuu .. do telefonu na ruku vsade proste kde sa da ... na servitku ...
vacsinou otvorim zosit/knihu a stade opisujem ale videl som niekde aj taky sposob ze mate 0,5l flasku spolu s etiketou. tak tu etiketu naskenujete a vo photoshope upravite ten text kde je zlozenie a napisete namiesto toho svoj vlastny text. potom vytlacite a nalepite na flasu a tahak je hotovy
takze mam v pondelok skusku tj 26.5. mam A4 tahakov viac zmensit uz nejde) teorie z matiky a sedim v prvej lajne pred docentom. nejake napady ako pouzit tahak bez povsimnutia?
kachna napísal:takze mam v pondelok skusku tj 26.5. mam A4 tahakov viac zmensit uz nejde) teorie z matiky a sedim v prvej lajne pred docentom. nejake napady ako pouzit tahak bez povsimnutia?
curious napísal:ja tiež, ale mobil si položím na stoličku medzi nohy a opisujem, ale škoda, že sa nedá nejak nastaviť aby vždy svietil, lebo potom s dosť šprtám medzi nohami neviete niekto ako by som mohol písať poznámky do mobilu v PC? mám nokiu 6230i lebo na mobile sa mi to nechce ťukať (ide to pomaly)
Napíš TXT, pošli do mobilu a v mobile ho otvor pomocou freeware programu BookReader. Neviem či ti to niekto už nenapísal, nechce sa mi kvôli tomu prezerať pol témy.
kachna napísal:takze mam v pondelok skusku tj 26.5. mam A4 tahakov viac zmensit uz nejde) teorie z matiky a sedim v prvej lajne pred docentom. nejake napady ako pouzit tahak bez povsimnutia?
podla mna bude ten docent davat vacsi pozor na tych ktori su v zadu a nateba aj pozabudne a fpoho odpises
Tak dovolim si dat vam do pozornosti jeden program: FREE BOOK READER FOR MOBILE PHONES, download: http://tequilacat.org/dev/br/index-en.html#download
Je to sikovna vecicka - staci do neho vlozit textovy subor a on nasledne vytvori .jar subor, ktory sa da nainstalovat do telefonu. Vysledok je ten, ze cely text je mozne v telefone pohodlne precitat. Umoznuje aj doplnkove nastavenie ovladania, aby sa dali lahsie vkladat zalozky alebo vyhladavat...
Je to velmi vhodne na opakovanie latky pred skuskou
PS: alfonz to spominal, ale nevysvetlil poriadne
Nechce sa mi tu citat vsetko takze ak to tu bolo . . .
Moj system je priesvitka A4 pismo 10, vytlacit na nu text jeden stlpec zlava a zprava a potom sa len papier posuva a nie je to ani napadne. Dalej mozes takuto priesvitku nastrihat a olepit nou pera... spoluziaci bezne takto chodia s ocislovanymi perami naskusku maju ich tak 10-14 po vreckach - na tento tahak este vela skusajucich neprislo.