Reli.C napísal:napodobne tak ako "väčšina" , tak aj ja používam ťaháky . naposledy tuším DNESKA? . klasika: "predlohu" si vytlačím päťkou písmom vo Worde a natlačím to do priesvitného pera . je jedno či ich mám napr. 2 alebo 3 . keď opíšem všetko z jedného pera, vyberiem druhé, vymením tuhu a pokračujem ďalej . pre lepšiu predstavu dávam názornú ukážku Thumbs Up
ja to robim podobne, ale ja to lepim na pero paskou z hora
Tahaky som v poslednom case vyuzival na ucenie... komplet ucivo som si napisal na tahak a uz sa aj stalo ze som ho nepouzil, lebo vsetko som si viac menej zapamatal.
Jednoznacne , vsetky mozne vzorce su v mobile , ci uz (ako bolo spominane) v podobe obrazku alebo sms . A tazko ze mi mobil zoberie ked v nom mam kalkulacku
Retne napísal:Tahaky som v poslednom case vyuzival na ucenie... komplet ucivo som si napisal na tahak a uz sa aj stalo ze som ho nepouzil, lebo vsetko som si viac menej zapamatal.
s týmto súhlasím...pri výrobe ťaháka si to stále čítam a niečo sa na mňa "nalepí" a ešte aj z ťaháka sa dobré učí (aspoň z môjho) lebo ja to mám prehľadné a stručné ->všetko pokope
Pouzivam ReadManiac, staci si napisat v compe txtcko, prerobit si to na aplikacuu cez read maniaca, a spustite. Rychle, pohodlne a presne . Samozrejme je to do telefonu.
nechces si rovno zakryptovat tie tahaky ? vies... aby si potom z toho lahsie vysiel
k teme :
povacsinou si pisem latky do pda .. a ked je pisomka tak si podsvietenie displeja dam na minimum (aby bolo vidiet aspon nieco) polozim na lavicu a pisem sem tam do toho nenapadne tuknem s perom aby som si posunul text a je to, uspech zaruceny pokial ucitelka nepovie aby som si to odlozil
Slayter napísal:Pouzivam ReadManiac, staci si napisat v compe txtcko, prerobit si to na aplikacuu cez read maniaca, a spustite. Rychle, pohodlne a presne . Samozrejme je to do telefonu.
Spolužiačka minule prišla na to, ako spraviť jeden haluzný ťahák.. atramentovou tlačiarňou si vytlačila text.. potom to prelepila lepiacou páskou a odlepila.. text sa chytil na pásku a tú stačí len niekam nalepiť.. mala ich na kalkulačke a vyzeralo to celkom fajn.. :winK:
miso03 napísal:Som zvedavy ako by vyzerala tvoja lavica keby ste pisali test z 80tich stran z biologie, obzvlast ked by si z toho textu rozumel len zvratne zamena
vtedy si daky cas pred pisomkou a ucim sa len to a ze tomu nerozumies...opytat sa dakeho spoluziaka? Ku kamosovi stale lezu holky na izbu kvoli doucovaniu...alebo pre nieco ine?
Stoporko napísal:vtedy si daky cas pred pisomkou a ucim sa len to a ze tomu nerozumies...opytat sa dakeho spoluziaka? Ku kamosovi stale lezu holky na izbu kvoli doucovaniu...alebo pre nieco ine?
Shamway - presne to iste robim uz tri roky ... ale uz ma irituje, ako pred pisomkou kazdy otvara pero a tlaci tam papierik (pokial to nevideli u mna, tak to ani nerobili) - a hlupe spoluziacky sa sestkrat za pisomku opytaju profky, ci si mozu vymenit pero, lebo im dopisalo (len cakam, kym to nejakej inteligentke niekto najde, je to otazka casu )
Používam skoro stále ...otvorím zošit,ked sa vyučujúci nepozerá...pár krát chytený,pár krát aj odmenený 5-kou...ale ja nemám čas si robiť ťaháky,ved potom kedy by som hral poker???
ja tiez pouzivam makku cezurku a lavicu alebo si vzorce(fyz atd..) napisem na papier na ktory budem pisat pisomku(napr zozadu) ..potom poslusne cakam vzorne s pripravenym papierom po pisomke bud tu cast odtrhnem,preciarknem, alebo nejak vnorim do prikladu