Pouzivate tahaky ? :) ak ano tak napiste ake sposoby...
-
17
Light Professional
Re: Pouzivate tahaky ? :) ak ano tak napiste ake sposoby...
Jednoducho si pofotim strany v zosite do mobilu a potom cez hodinu iba v mobile prezeram (mobil v rukave alebo vo vrecku na mikine)... Pisat tahaky je podla mna uplne zbytocne. Takto to je vsetko pokope. Zatial mi na to nikdy nikto neprisiel.
na matike alebo fyze jednoducho do krytu kalkulacky nalepit papieriky so vzorcami alebo napisat ciernou centrofixou...
pouzivam skoro na kazdu pisomku 
prescanujem ucebnicu vytlacim malinke a hodim medzi nohy
a frciiim
prescanujem ucebnicu vytlacim malinke a hodim medzi nohy
Čo sme písali školské práce z jazykov, tak som si ju už vopred pripravil doma, vytlačil 12 písmom, a strčil dnu do čistého dvojhárku. Pekne to je cez stranu vidno a nikto si to ešte nevšimol, treba sa asi lepšie zapozerať.
Ťaháky už moc nevyužívam, ale keď som si niečo nemohol zapamätať tak som si to napísal už vopred do písomkového papiera. Vôbec to nie je podozrivé, len to treba potom zlikvidovať.
Ťaháky už moc nevyužívam, ale keď som si niečo nemohol zapamätať tak som si to napísal už vopred do písomkového papiera. Vôbec to nie je podozrivé, len to treba potom zlikvidovať.
no jasné že používam
normal 3ka písmo vytlačiť na papier a prilepiť lepiacou páskou na pero (samozrejme priehľadnou
)
celkom s tym suhlasim, mne by sa tiez nechcelo, ale nejedna sa o stredoskolske ucivo, cize tam je jednoduchsie babrat sa s foliami, ako ucit sa a hlavne chapat toShwollo napísal:to sa skôr naučím, ako keby som sa mal babrať s fóliami
nepoznate nejaky sposob ako pouzit tahak ked sa profesor prechadza po triede pri pisomke, obrusy a vsetky veci musia ist dolu z lavice, alebo vas presadi na miesto kde saskovanie z mobilom neprichadza do uvahy ...na toto mam jedine riesenie, ked som bol mensi som si vymyslel svoje vlastne pismo, ktorym som si na pisomkovy papier napisal tahak v tom mojom pisme, ...no je to narocny sposob a funguje len vtedy, ked profesor nerozda ten jeho papier ...tento sposob odporucam ak mate stresy pri odpisovany z tahakov, tento si len musite prepracovat a potom ho len na pisomke lustit ...
Este jeden typ co by som odporucil je podla mna absolutne dokonaly ...ak ate dlhe vlasy tak ze vam nevidno usi, kupte si bezdratove sluchatka, nahrajte si vsetko do mp3 a bude ..
To s tym vypisanym perom a cistym papierom je top co som mohol zistit, od toho uz lepsi snad neexistuje
Este jeden typ co by som odporucil je podla mna absolutne dokonaly ...ak ate dlhe vlasy tak ze vam nevidno usi, kupte si bezdratove sluchatka, nahrajte si vsetko do mp3 a bude ..
To s tym vypisanym perom a cistym papierom je top co som mohol zistit, od toho uz lepsi snad neexistuje
ja mam tahak na kolenach, rozopnuta mikina, a ked pride ucitel tak sa len naklonim nad lavicu. Ucitel si nic nevsimne.
byvala spoluziacka si zvykla tlacit etiketu na mineralku (len namiesto zlozenia boli informacie:)
.
bolo to pracne (1.x urcite) ale nikdy jej na to nikto neprisiel.
.
bolo to pracne (1.x urcite) ale nikdy jej na to nikto neprisiel.
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Etikety su uplne genialne, akurat ze je problem zohnat taku foliu ako je napriklad na Nestea alebo Sprite. Ci ona tam len prelepila beznym nalepovacim papierom v prislusnej farbe?
ak si spravne spominam, pouzivala mineralkove flase - miticka atd (je tomu tak 5r rozadu) - a na tych flasiach bol matny papier. ake su na mineralkach etikety dnes si nevybavim (ale mozno sa nejaka papierova najde)
no u nas na niektorych hodinach na pisomke nemozeme mat nic na stole, o mineralke ani nehovorim ...niekedy u nas na pisomke ucka stoji na boku pri dverach, teda pri mne ...to sa ani dychat neda o tahakoch ani nehovorim
...co v takom pripade 
sedím v predu hneď prvá lavica pri učiteľskom stole. opisujem na každej písomke
nikto ma nenačapal
iphone + lavica
no ja som na strednej pouzival mobily - napisal som si tahak vo worde a kedze scrolloval som po velkom displeji - ked mi raz profesorka zhabala jeden, vytiahol som druhy a pokracoval som tam, kde som skoncil
na vyske som bez tahakov, pretoze mame za to velke postihy - najdu tahak aj na malom kvize a letis z celeho predmetu
na vyske som bez tahakov, pretoze mame za to velke postihy - najdu tahak aj na malom kvize a letis z celeho predmetu
-
audiotrack
VIP
iba z predmetu? A tomu hovoríš veľké postihy?Ing. FijoK napísal:no ja som na strednej pouzival mobily - napisal som si tahak vo worde a kedze scrolloval som po velkom displeji - ked mi raz profesorka zhabala jeden, vytiahol som druhy a pokracoval som tam, kde som skoncil![]()
to je najnizsi trest, je tam aj stopka na trimester a pri opakovanom vyhadzov zo skoly
nechapem jak to robite s tym mobilom, ja som tiez zvykol ze si dam txd do mobilu cez word no to sa bojim na pisomke mat 
Klasika, papierik prilepený okolo pera ...
-
moosha
Darca
Pri troche treningu nie je problem pisat pisomky s Googlom a Wikipediou, staci mat vhodne aplikacie na iPhone (Articles - na Wiki), spravit zariadenie co najrychlejsim (zavriet vsetky appky v pozadi, aspon 300MB RAM volnych), skolu v oblasti pokrytej 3G signalom a si vybavenydamiamarl napísal:nechapem jak to robite s tym mobilom, ja som tiez zvykol ze si dam txd do mobilu cez word no to sa bojim na pisomke mat
Pouzivate tahaky ? :) ak ano tak napiste ake sposoby...
Wiki aj google su prisposobene na iphona v cize ich nacitava pekne rychlo aj na mojom o2 nete. Ja len musim vyriesit rychlost pisania