to si sa prisla pomachrovat? no tak jej zatlieskjame chlapcifizz napísal:Mozno preto bez nariekania spravi 3 skusky za tyzden a uspesne.
Pouzivate tahaky ? :) ak ano tak napiste ake sposoby...
nalep mu na chrbátFilip123 napísal:poteboval by som pomoc sedim vzadu a sprosty spoluziak vedla mna ktori ked uvidi ze mam tahak tak bondzuje{samozrejme po hodine bitka}
a preto by som potreboval poradit nejaky co by si uz nesimol {ale hladi na teba tak ked som mal na pere , text na papiry tak pls poradte aby som vedel dajaky
1.normalny ťahák na papieriku
2.na lavicu
3.surový ale učinný učebnica/A4 ťahák pod lavicou
4.schovám do pera
5.
6.vyrijem do čokolády/v prípade potreby zjesť/
7.UV pero
8.-pod jeden papier podložím2hý a napíšem text perom pričom budem tlačiť
9. nalepím na kryt do kalkulačky
do obalu na zošit a tak
na strednej skole fungujem iba tak , sedim v predu a vychadza to staleDenize napísal:Poznámky v iPhone, iPod. Keby niečo prepnem na kalkulačku.![]()
(Osobne, ťaháky nepoužívam, a ani som nikdy nepoužil.)
Ale spolužiaci to praktizujú, a celkom im to vychádza.
-
Gepid
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Po prázdninách vám odfotím moju lavicu. Naschvál som ju celú popísal a pokreslil. A tak ťahák kompletne zanikne. Prípadne si odpovede napísať rovno do písomkového papiera.
Bratranec na strednej/výške? jednoducho napáli na lightscribe CD a so špendlíkom vytiahne mechaiku. A keď ide profák jednoducho to zastrčí
Neviem ako ho to mohlo napadnúť 
Bratranec na strednej/výške? jednoducho napáli na lightscribe CD a so špendlíkom vytiahne mechaiku. A keď ide profák jednoducho to zastrčí
tak napriklad ja som si na pisomku zobral dvojharok a4 alebo a5 a na zadnu stvrtu stranu som si napisal co som potreboval normalne perom ako keby to bola pisomka plus meno popripade skupinu a kludne som si cital..nie je ziadna sanca na odhalenie.problem moze nastat jedine vtedy ked po odtrhnuti strany odovzdate tahak 
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
peterxxx
Star
Bla bla blaShanDo napísal:ja som nenapisal ze znamky nie su dolezite staci ciatat, ale ked mas tahak na com potom zakladas dalsie vedomosti?? totiz ja mam dobre znamky aj bez tahakov tak preto sa pytam... myslim si ze tahak je dost necestna zalezitost.
Co potom mas so skoly ak pouzivas tahaky.
-
kukiak
Addict
Re: Pouzivate tahaky ? :) ak ano tak napiste ake sposoby...
A co priesvitna folia ma s nou niekto nejake skusenosti?? chcel by som ju zajtra na skuske vyskusat..
kamosovi sa celkom osvedcilo tlacit tahaky na foliu a omotat nou pera, tych pier mal aspon 20 a pocas skusky len menil pera
ale s tym je dost vela roboty
to sa skôr naučím, ako keby som sa mal babrať s fóliami 
-
Andrew007
Guru wannabe
Nastastie PSP ma skvely zoom a ked mate rychle prsty a davate pozor odpisete takmer vsetko ked danu stranu v zosite mate odfotenu s min. 3mpx. Najlepsie sa to praktizuje na matike, ked stary profak si mysli ze je to kalkulacka..