Pouzivate tahaky ? :) ak ano tak napiste ake sposoby...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Clean_Up
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Klasika ako to tu, už bolo spomenuté: Telefón + požadovaný text v PDF. Keďže mám Symbian takže nemusím zháňať žiadnu aplikáciu, lebo mám v telefóne Adobe PDF. Účinné a zatiaľ (aspoň u mňa), profesormi neodhalené. :D
(Dúfam, že to aj tak ostane)
olihope
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa olihope »

jeden spolužiak napísal ťahák na tabuľu presnejšie také znaky, napriklad keď sa napoleon narodil v roku 1980 tak n 80 a podobne ...
mamo4ever
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mamo4ever »

mam jasne, ze pouzivam tahaky, bez nich by to neslo...

bud si ho napisem vo worde sam, alebo ho napise kamos a rozda ho nam v triede...

:D
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

olihope napísal:jeden spolužiak napísal ťahák na tabuľu presnejšie také znaky, napriklad keď sa napoleon narodil v roku 1980 tak n 80 a podobne ...
to je hovadina lebo kym vymyslis skratku tak to uz vies :lol:
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

olihope napísal:jeden spolužiak napísal ťahák na tabuľu presnejšie také znaky, napriklad keď sa napoleon narodil v roku 1980 tak n 80 a podobne ...
napoleon v 1980? nemusim byt dobry v dejepise, aby mi na tom nieco nesedelo :lol:
Inak v oblube boli aj tahaky pre prve lavice, ked sa na tabulu napisalo malym pismom ucivo, alebo sa napisalo ceruzkou na tabulu, ked ste vedeli, ze pojdete odpovedat :)
Proximin
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Proximin »

ak mate na mobile internet resp wnw tak sa vypyzajte na wc a tam si to zistite
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Proximin:Ci boa tak toto je najblbsia rada aku som kedy za 10 rokov pocul.
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

klasicka word a pod rukav ale dolezite je si ten tahak troska nalepit aby sa lepil na rukav v pripade nudze....nalepi sa na rukav a ucitel je mimo :P :twisted:
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

Na strednej klasika, otvorena kniha pod lavicou alebo vedla lavice, popripade vo worde male pismo. Teraz na VS je to uz torsken tazsie, ale najlepsi sposob pre mna je telefon a ucivo ktore neviem v textovom dokumente. Zlozim hodinky z ruky a keby nieco, kontrolujem si cas...
FT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FT »

Skutočne? U nás len letmo pozrieš na telefón a už letíš. :) Možno to bude znieť trocha neuveriteľne, ale mne sa najviac osvedčila, či už na strednej, alebo na výške, jednoduchá klasika - ťahák pod papierom, na ktorý píšem. Vždy sa mi to zdalo účinnejšie ako nenápadne škúliť pod lavicu/na stoličku. Však, stále v podstate pozerám do písomky, takže to až tak nápadné nie.
Proximin
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Proximin »

snad nemate na wc kamery
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Proximin napísal:snad nemate na wc kamery
ak chces ist na wc musis odovzdat pisomku a predpokladam ze tak je to vsade...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

asi som daky divny, ale priklanam sa k nazoru, ktory tu uz davnejsie odznel: ked uz idem na vysoku, tak vacsinou studujem to co ma bavi, preto mi pride dost divne robit si tahaky... zatial som na 4 pisomnych skuskach nemal ani jeden a vsetky som urobil... verim ze okolnosti ma nedonutia od tejto zasady ustupit
Smarton
Medium Star
Medium Star

Tak to mas dost malo pisomnych skusok, ja ich mam za semester asi tak cca 12 a ked mas nejake 3 za dva tri dni tak aj keby velmi chces, nestihas... a aj na skole ktora ta bavi sa vzdy najdu predmety, ktore ta nebavia, alebo mi chces povedat, ze ta bavia vsetky predmety ktore mas? mozno ano, ale u mna to tak nie je.

to FT: samozrejme aj u nas nemozes pouzivat telefon pri skuske, ale ked ta nikto nevidi :) preco nie?:)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Este som si spomenul, na zakladnej sme si napisali celu latku na cerstvo zotretu tabulu na mokro....no a ked to zaschlo tak to bolo vidiet iba slabo...trebalo sa poriadne zapozerat na tabulu aby ste si to vsimli...cize ucitelka to nevidela....a aj ked videla, tak sme sa mohli vyhovorit nato, ze to zostalo zo vcera :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Smarton napísal:Tak to mas dost malo pisomnych skusok, ja ich mam za semester asi tak cca 12 a ked mas nejake 3 za dva tri dni tak aj keby velmi chces, nestihas... a aj na skole ktora ta bavi sa vzdy najdu predmety, ktore ta nebavia, alebo mi chces povedat, ze ta bavia vsetky predmety ktore mas? mozno ano, ale u mna to tak nie je.

to FT: samozrejme aj u nas nemozes pouzivat telefon pri skuske, ale ked ta nikto nevidi :) preco nie?:)
mal som statistiku, kedze je to maticka vec nebavila ma, ale mali sme ju len pre geograficke ucely, rouzmej len tvorba intervalov, median a modus + primery a dalo sa to zvladal. mal som mat este sociologiu, ale nedostal som zapocet, takze ju mam az o rok... pozerajuc do studijneho planu asi to bude jediny predmet, na ktory si tahak napisem
Smarton
Medium Star
Medium Star

fizz napísal:Netrep... Keby si si dokazal cez cely semester normalne urcit priority mohol si tie skusky porobit a pritom byt na kazdom jednon zure..
Nezda sa ti ze si nejaka mudra? Nevies na aku skolu chodim, nevies ako sa ucim, nevies ake mam predmety a nevies ani ake mam priority... Takze mi prosim nepis hluposti typu "netrep".

BTW nikde som nenapisal ze som tie skusky neporobil... :wink:
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

jackb napísal:asi som daky divny, ale priklanam sa k nazoru, ktory tu uz davnejsie odznel: ked uz idem na vysoku, tak vacsinou studujem to co ma bavi, preto mi pride dost divne robit si tahaky... zatial som na 4 pisomnych skuskach nemal ani jeden a vsetky som urobil... verim ze okolnosti ma nedonutia od tejto zasady ustupit
pokiaľ nie si vyslovene bifľoš alebo zázračné dieťa, tak ver tomu, že od tejto zásady ustúpiš. Mám za sebou XY skúšok, rôznou formou, študujem niečo čo milujem, ale niekedy ťa jednoducho tlačí čas. Nedostaneš dobré termíny a zrazu máš v jeden týždeň aj tri skúšky. A ak sú zo dve, nedajbože, nejaké vzorcové, paragrafové, alebo skrátka niečo, čo nestačí raz prečítať, tak ver tomu, že "externá pamäť" je to najrozumnejšie čo môžeš urobiť. Samozrejme, pokiaľ nechceš ísť na opravný termín....
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Smarton napísal:Nezda sa ti ze si nejaka mudra? Nevies na aku skolu chodim, nevies ako sa ucim, nevies ake mam predmety a nevies ani ake mam priority... Takze mi prosim nepis hluposti typu "netrep".
To neries. Fizzfr proste vie vsetko najlepsie.
jackb
Redeemer
Redeemer

Pantinela napísal:pokiaľ nie si vyslovene bifľoš alebo zázračné dieťa, tak ver tomu, že od tejto zásady ustúpiš. Mám za sebou XY skúšok, rôznou formou, študujem niečo čo milujem, ale niekedy ťa jednoducho tlačí čas. Nedostaneš dobré termíny a zrazu máš v jeden týždeň aj tri skúšky. A ak sú zo dve, nedajbože, nejaké vzorcové, paragrafové, alebo skrátka niečo, čo nestačí raz prečítať, tak ver tomu, že "externá pamäť" je to najrozumnejšie čo môžeš urobiť. Samozrejme, pokiaľ nechceš ísť na opravný termín....
no dobre dobre.... raz aj na mna pride mraz
Napísať odpoveď