Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?
Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?
Mám takú otázku na vás všetkých, mohli ste si ju prečítať v predmete správy. Prečo všetci mladí stále len slopú? Si pamätám, že tak pred pár rokmi to také ešte nebolo. A som si myslela, že to robia len chalani, ale teraz pijú aj baby a mám taký pocit, že len preto, aby sa zapáčili chalanom, lebo sa im chcú vyrovnať a zamachrovať, že aj oni môžu a veľa znesú 
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
No takže mám 16 a dám si niečo v priemere raz do týždna.Neviem odkial beriete tie predstavy že mladý človek pije preto aby bol zaujmavý a in.Ja to robím len koli tomu lebo sa neviem riadne bez neho riadne uvolnit a zabavit.A určite nepotrebujem aby to o mne vedeli ludia a aby som sa cítil byt in.Je mi to naozaj srdečne jedno.Naozaj mi ide len o to čo prežijem, pretože ten pocit bezstarostnosti(no prakticky ani moc starostí nemám) a uvolnenosti som nikde inde zatial nezažil...
fuuu vo veku 16 rokov a nevies sa uvolnit a zabavit bez alkoholu? nechcel by som byt na tvojom miesteM142 napísal:No takže mám 16 a dám si niečo v priemere raz do týždna.Neviem odkial beriete tie predstavy že mladý človek pije preto aby bol zaujmavý a in.Ja to robím len koli tomu lebo sa neviem riadne bez neho riadne uvolnit a zabavit.A určite nepotrebujem aby to o mne vedeli ludia a aby som sa cítil byt in.Je mi to naozaj srdečne jedno.Naozaj mi ide len o to čo prežijem, pretože ten pocit bezstarostnosti(no prakticky ani moc starostí nemám) a uvolnenosti som nikde inde zatial nezažil...
-
t0m4s3
Admin
Tak to mas luxusny nabeh na makke a neskor mozno aj tvrde drogy...M142 napísal:No takže mám 16 a dám si niečo v priemere raz do týždna.Neviem odkial beriete tie predstavy že mladý človek pije preto aby bol zaujmavý a in.Ja to robím len koli tomu lebo sa neviem riadne bez neho riadne uvolnit a zabavit.A určite nepotrebujem aby to o mne vedeli ludia a aby som sa cítil byt in.Je mi to naozaj srdečne jedno.Naozaj mi ide len o to čo prežijem, pretože ten pocit bezstarostnosti(no prakticky ani moc starostí nemám) a uvolnenosti som nikde inde zatial nezažil...
-
uplink
VIP
Mladi ludia chlascu a zlievaju sa preto, lebo
a) sa maju moc dobre,
b) nevedia co so sebou,
c) riesia svoje imaginarne/realne problemy pomocou alkoholu.
d) z nudy,
e) XY dalsich dovodov
Zatial to este niekedy ani nevedia, len im to tak vyhupne z ust.
"No ked ideme s chalanmi do krcmy, tak sa tak fajne uvolnim a tak..."
A pod.
P.S.: Nepijem, nefajcim, nehulim, nedrogujem...proste nic a preto ma mnoho ludi povazuje za divneho, som s tym spokojny a zmiereny
P.S.2.: Spoluziaci/ky a kamosi/ky idu chlastat ked:
- sa im nieco podari
- nieco nevyjde
- spravia skusku
- nespravia skusku
- dostanu dobru znamku
- dostanu zlu znamku
- v piatok
- vo sviatok
- idu do lesa na opekacku
- idu na chatu/v lete k vode
- idu na lyzovacku/chatu
- ...
Proste slopat sa chodi vzdy a vsade, je to akysi sprievodny znak dnesnej doby. Seci moji kamosi, okrem bracha hulia, slopu a pravidelne sa zlievaju do nemoty. Nepoznam moc ludi co to nerobia a je to dost smutne [podla mna].
a) sa maju moc dobre,
b) nevedia co so sebou,
d) z nudy,
e) XY dalsich dovodov
A pod.
P.S.: Nepijem, nefajcim, nehulim, nedrogujem...proste nic a preto ma mnoho ludi povazuje za divneho, som s tym spokojny a zmiereny
- sa im nieco podari
- nieco nevyjde
- spravia skusku
- nespravia skusku
- dostanu dobru znamku
- dostanu zlu znamku
- v piatok
- vo sviatok
- idu na lyzovacku/chatu
- ...
Proste slopat sa chodi vzdy a vsade, je to akysi sprievodny znak dnesnej doby. Seci moji kamosi, okrem bracha hulia, slopu a pravidelne sa zlievaju do nemoty. Nepoznam moc ludi co to nerobia a je to dost smutne [podla mna].
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Re: Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?
Lebo majú dostatok financií a málo nákladné hobby.Martelli napísal:Prečo všetci mladí stále len slopú
-
uplink
VIP
toto je odpoved za setky drobnefikus-kukis napísal:Lebo majú dostatok financií a málo nákladné hobby.
-
fikus-kukis
Guru wannabe
BTW: ja sa nemám za čo ožieraťuplink napísal:toto je odpoved za setky drobne![]()
![]()
No teda neviem, po akych pajzloch mate kamaratov, ale daju sa najst aj rozumní. Ja som sa v zivote neozral a z brucha vam tu teraz naratam 10 ludi, co su na tom stejne.. Proste ked si ideme nieco vypit, tak s mierou, aby sme nesedeli na sucho, a ked niekto ide do slovak pubu sa v piatok ozrat, lebo ma rovny silt na hlave, tak je to totalny luzer.
Vsetko aj tak riadi zopar vplyvnych chalanov, ktory maju dobre zazemie (prahcaty fotrovci a pod) a ostatny sa chcu na nich dotahovat. Proste ich treba totalne vysmiat, ked dojdu, ze ako sa v piatok stali a bud sa prisposobia parte alebo nech to idu zapit.
Vsetko aj tak riadi zopar vplyvnych chalanov, ktory maju dobre zazemie (prahcaty fotrovci a pod) a ostatny sa chcu na nich dotahovat. Proste ich treba totalne vysmiat, ked dojdu, ze ako sa v piatok stali a bud sa prisposobia parte alebo nech to idu zapit.
uplink napísal:Mladi ludia chlascu a zlievaju sa preto, lebo
a) sa maju moc dobre,
b) nevedia co so sebou,
d) z nudy,
e) XY dalsich dovodov
A pod.
- sa im nieco podari
- nieco nevyjde
- spravia skusku
- nespravia skusku
- dostanu dobru znamku
- dostanu zlu znamku
- v piatok
- vo sviatok
- idu na lyzovacku/chatu
- ...
Si to presne vystihol! Úplne s tebou súhlasím. Fakt škoda, že neni viacej takých, ako si ty. A neboj, nie si vôbec divný. Už som myslela, že takí chlapi vymreli
Ja si myslim ze problem mladych spociva vlastne v ich nicnerobeni.. kde by toto bolo mozne za starsich cias , ked chlapec prisiel zo skoly a okamzite isiel pracovat na pole a pod.
je to v tom ze doba postupila , ze mladi ludia nemaju okrem skoly ziadne povinnosti .. vacsinou ziadna domaca praca , ziadna manualna praca..
Dovodom je nuda , zabijanie casu , a celkovo vlastne preco su ludia alkoholici,,?? Chuti im alkohol, citia sa pri nom dobre, nemaju pri nom ziadne starosti --- v tom vidim odpoved na tvoju otazku ...
je to v tom ze doba postupila , ze mladi ludia nemaju okrem skoly ziadne povinnosti .. vacsinou ziadna domaca praca , ziadna manualna praca..
Dovodom je nuda , zabijanie casu , a celkovo vlastne preco su ludia alkoholici,,?? Chuti im alkohol, citia sa pri nom dobre, nemaju pri nom ziadne starosti --- v tom vidim odpoved na tvoju otazku ...
ja som sa opijal, v rannom veku to bolo asi tak 17-18 rokov a nenazval by som to opijanie, ale skor odreagovanie a niekedy aj to opilstvo, lenze vtedy stacilo, ked som vypil 3 piva a mal som dost, takze tych penazi nebolo treba vela. V dnesnej dobe uz nehrozi, aby som sa opil. Musi byt naozaj vynimocna situacia a chata alebo oslava narodenin, nie je u mna dovod na opijanie, takze zhruba 1x do roka ma mozete vidiet tancujuc na stole v bare. A priznam sa, ze minimalne polovica sopliakov, co nemaju ani 18 by ma uchlastala na smrt. Nemam vydrz ako kedysi. Kedysi som pil vsetko mozne, co priniesli na stol. Dnes pijem len alkohol, ktory aj trochu vyzera a aj nejak chuti, nie taky tradicny chlast ako vodka, slivka, atd.
je to zvlastne, ale cim dalej tym viac vidim prave baby spite na sracky. Je to zrejme tym, ze to vyriesi ich problemy. Lenze ake maju oni problemy? Asi len to odkial zohnat peniaze na dalsie pivo. A ako napisal Švíík je to aj z tej nudy a to je ubohe, ze si nevedia najst inu cinnost, ako len chlastat.
je to zvlastne, ale cim dalej tym viac vidim prave baby spite na sracky. Je to zrejme tym, ze to vyriesi ich problemy. Lenze ake maju oni problemy? Asi len to odkial zohnat peniaze na dalsie pivo. A ako napisal Švíík je to aj z tej nudy a to je ubohe, ze si nevedia najst inu cinnost, ako len chlastat.
pinco ja som prvykrat alkohol ochutnal na lyziarskom vycviku na strednej skole!!
potom som uz iba klesal dole vodou zacal som tuho fajcit a stalo sa mi ze som sa zvykol sam opit doma , to uz bolo kusok privela preto som sa uvedomil a prestal ,,, nevravim ze si niekedy nedam pivko ale toto co som ja niekedy robil , to mozu zacat mnohi mladi ludia a mozu skoncit velmi velmi zle
potom som uz iba klesal dole vodou zacal som tuho fajcit a stalo sa mi ze som sa zvykol sam opit doma , to uz bolo kusok privela preto som sa uvedomil a prestal ,,, nevravim ze si niekedy nedam pivko ale toto co som ja niekedy robil , to mozu zacat mnohi mladi ludia a mozu skoncit velmi velmi zle