Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

Mek napísal:vo stvrtok vecer sme mali taku mensiu party na intraku :lol: (to bola moja prva), pilo sa a bavili sme sa a tak, bolo nas tam asi 10 a fakt len pre tu naladicku tam bol alkohol. pravda zrusil moje zabrany a tak som spoznal novych ludi a fajnovo sme si pokecali :D a ja si myslim, ze tak to ma byt, ked uz pit, tak s mierou, treba vediet, kedy prestat :wink:
jj presne z mierou aj ja sa k tomu priklanam , ze alkohol je pre ludi , ale treba ho pit z mierou , ja ho sice nepijem vobec ,ale vsetko z mierou
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

matko888 napísal:jj presne z mierou aj ja sa k tomu priklanam , ze alkohol je pre ludi , ale treba ho pit z mierou , ja ho sice nepijem vobec ,ale vsetko z mierou
ze s mierou?
Prílohy
pic.jpg
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

pinco napísal:prečo práve náckovia? Robia to všetci a konkrétne ja som sa ešte nikdy nestretol s tým, že by náckovia robili bordel. Možno mesto, kde bývam ja je výnimočné. A s tými pankáčmi je to pravda, viac je vidieť ich v porovnaní s náckami.
no a ked idu taky "hooligans" vykrikuju osem osem osemdesiatosem a rozbijaju vsetko co im skrizi cestu.
no a co sa tyka panakcov tak to iste.ti stari sa dakde zasiju,v klude vypiju a idu vypit inam :D ale ti mladi co boli este predvcerom diskaci a emaci a raperi obuju kanady po ocovi vystrihaju ciro a idu na vino do mesta.a robia bordel a vykrikuju.to sa mi nepaci a kompletne najvacsi bordel u nas robia hiphoperi.hlavne od takej 8mej do 10tej strach ist po hlavnej lebo z kazdej brany vyskoci na teba tlupa cavenkov ze dokoho som skakal predtym vtedy tam.po 10 klud lebo vsetkym konci vecierka :lol: tieto takzvane styly by mali byt zakazane komplet vsetky
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

Ja sa chcem na tomto čestnom mieste poďakovať človeku ktorý na nás dnes zavolal SBS - ktorá následne prerušila našu vynikajúcu akciu na átriákoch v Mlynskej doline :(
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

dig ta ja som teraz prisiel zo skoly a pijem so spoluziakom vodku...zavidte! :lol: :lol: :lol:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

mirak2 napísal:dig ta ja som teraz prisiel zo skoly a pijem so spoluziakom vodku...zavidte! :lol: :lol: :lol:
aa kebyze so spoluziackou tak aj hej :wink:
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

mirak2 napísal:dig ta ja som teraz prisiel zo skoly a pijem so spoluziakom vodku...zavidte! :lol: :lol: :lol:
nechapem...co ti akoze mame zavidiet? ze pijes vodku? eejha si frajeeer :?
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

ja som vodku pil rovno v skole a myslim ze mi nema kto co zavidiet :D
tonken
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonken »

Sheep napísal:ja som vodku pil rovno v skole a myslim ze mi nema kto co zavidiet :D
a ja mam komarata co holymi rukami odkrutil hrdzavu maticu :lol: :lol:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ja mam tiez zopar takych spoluziakov, co keby zrobia stojku ta im pecen hlavu rozbije...
Napísať odpoveď