Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
no som na tom podobne , co sa tyka pitia ... az nato ze som tu uz 2 krat prehnal a hambim sa zato . To s tou hranicou ... mam pocit ze niektori ju ani nechcu poznat , a z tym porozumenim ... je to tak napr. ja dňsom si perfektne pokecal zo spoluziakom, s ktorym inac nerozpravam ... akoze nie ze by sme sa nenavideli , ale proste nemame o com ..nordkapp_pb napísal:..preco mladi chalstaju ??? ... dokazem pochopit ked si daju 17 rocni ludia nejake to pifko alebo nieco tvrdsie a zabavia sa ( a predsa len alkohol uvolnuje viac endorfinu ako kofola), ale nedokazem pochopit ked sa niekto spije pod obraz bozi ( typicke : malo ludi pozna svoju hranicu ) a potom sa miesto zabavania valaju po zemi a je im blivno ... a ostatni este aj maju starosti ako ich dopratat domov a pod. ... pripadne nikdy nepochopim preco piju male decka ( 12-13 rockov ) ... alebo preco su niektori ludia taki prie*ani ze si daju nejake svinstvo ( lieky ) a zapijaju to alkoholom .... ved ked sa chcem bavit musim si na to zohnat peniaze a nie dat si nejaku sku*venu tabletku a zapit ju malou vodkou .... a ked som minule pocul ze v siedmej triede na zakladke su problemy s prechovavanim omamnych a psychotropnych latok tak ma skoro je*lo o chodnik !!! .....
... niesom sice ziadny anjel ... aj ja si vypijem nejake to pifko alebo aj trochu tvrdsie ... ale este nikdy v zivote som to neprehnal,tak aby sa niekto o mna musel starat ..... potom by som sa hanbil ukazat na verejnosti !!! ...
...a myslim ze sa nasava aj preto .. ze ked mas partiu ludi tak piju aj kvoli urcitemu porozumeniu .. napr. s niektorymi ludmi si rozumiem vzdy !! a s niektorymi iba ked maju bud oni alebo ja trochu vypite ....
-
t0m4s3
Admin
Sa uvedom co pises. Este napokon ozrani budu ti lepsi, nie?Holubar napísal:Pit je fajn, sem-tam aj zahulit. Nemam rad ludi, ktori ostro odmietaju alkohol a kritizuju ludi, co piju...Su to vacsinou obmedzenci, co skusili mozno raz, povracali sa a odvtedy ziju s nazorom, ze uz nikdy alkohol,ja budem abstinent a majster sveta...nieco ako atrey
Tot moj nazor. Pijem, ale tak aby to nebolo "pod obraz boziHolubar napísal:Pit je fajn, sem-tam aj zahulit. Nemam rad ludi, ktori ostro odmietaju alkohol a kritizuju ludi, co piju...Su to vacsinou obmedzenci, co skusili mozno raz, povracali sa a odvtedy ziju s nazorom, ze uz nikdy alkohol,ja budem abstinent a majster sveta...nieco ako atrey
To ze niekto pije alkohol neznamena ze je automaticky ozran
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
kto chce chlastat, mal by vediet kedy ma dost. ja vypijem 2-3 piva 2-3 palenky a mozem ist spokojny domov, lebo viac uz neznesiem a bolo by mi blivno. keby kazdy pil tak, ze dokaze sam ist domov, nebol by ziaden problem.ale k tomu sa asi treba prechlastat ze by ste pochopili kedy mate dost a povedali si dost. ked som mal 15,16 tiez som nevedel kedy prestat, az mi prislo zle a nadaval som sam na seba.ale teraz je to lepsie. 1 pivo denne vecer, ked cely den ste rozlietany neuskodi.
edit: aj stary chlascu
edit: aj stary chlascu
ale pozri ked alkohol pit nechce, tak to je dobre, ze sa nenechal zlakat "partiou"...Holubar napísal:Pit je fajn, sem-tam aj zahulit. Nemam rad ludi, ktori ostro odmietaju alkohol a kritizuju ludi, co piju...Su to vacsinou obmedzenci, co skusili mozno raz, povracali sa a odvtedy ziju s nazorom, ze uz nikdy alkohol,ja budem abstinent a majster sveta...nieco ako atrey
nie su ozrani, ale je lepšie nepit vobec ako piť ? či nie ?Holubar napísal:Ludia,co piju alkohol su automaticky ozrani?
-
uplink
VIP
viacmenej si to vystihol. Aj decentne sa pripit sa znamena opit. Ten clovek uz nie je to co pred pripitim. Divny pohlad v tvari...ale to je len moj nazorHolubar napísal:Ludia,co piju alkohol su automaticky ozrani?
OT: Btw co to mas za avatara? Uz som as to tusim raz pytal, ale nedostal som odpoved. Dost ma desi, vypada to ako rakovina v nejakom oku alebo co
-
t0m4s3
Admin
Oko nejakeho holuba. Zrejme ma na nom nadoruplink napísal:viacmenej si to vystihol. Aj decentne sa pripit sa znamena opit. Ten clovek uz nie je to co pred pripitim. Divny pohlad v tvari...ale to je len moj nazorhrkuuu
OT: Btw co to mas za avatara? Uz som as to tusim raz pytal, ale nedostal som odpoved. Dost ma desi, vypada to ako rakovina v nejakom oku alebo coalebo izolacna pena a jantar [ci zivica ci ako sa tomu hovori]
No s tymto si dovolim nesuhlasit. I ked, neviem v akom casovom rozsahu si to myslel? Minulost ako 5 - 10 rokov dozadu? To ano, ale 15 - 20 rokov dozadu, to urcite nie, az na par jednotlivcov z urcitych socialnych skupin.canopus napísal:cely tento topic je dufam,ze vtip?ze v tejto dobe,sa len zasmejem nad tym ,kto zalozil tuto temu,ako keby sa nepilo aj v minulosti,ze?a takisto pili aj mladi
-
t0m4s3
Admin
a to sa tu ani nespomenulo, ze v dnesnej dobe je moderne ficat na roznych lahkych drogach (v horsich pripadoch tazkych)kinjeril napísal:No s tymto si dovolim nesuhlasit. I ked, neviem v akom casovom rozsahu si to myslel? Minulost ako 5 - 10 rokov dozadu? To ano, ale 15 - 20 rokov dozadu, to urcite nie, az na par jednotlivcov z urcitych socialnych skupin.