2.
toto mi prosim ta vysvetli preco chces urobit?Lu-boss napísal:V prvom rade okúsim skrinku. Plánujem ju rozdeliť na 4 časti, každá časť bude samostatne chladená. Bude si to vyžadovať úpravy skrinky a klampiarčinu, ale to zvládnem.
toto mi prosim ta vysvetli preco chces urobit?Lu-boss napísal:V prvom rade okúsim skrinku. Plánujem ju rozdeliť na 4 časti, každá časť bude samostatne chladená. Bude si to vyžadovať úpravy skrinky a klampiarčinu, ale to zvládnem.
Ak si dobre pamätám tak aby mal dobre chladeniejavatar napísal:1. spominany SSD disk na system + klasicky disk na data
2. toto mi prosim ta vysvetli preco chces urobit?
Nechcem drbať alebo niečo no žiadna skrinka nemá čítačku karietLu-boss napísal:Taktiež nechem kúpiť hneď neviem čo, ale treba siahnuť aj po poriadnej skrinke, ktorá by mala čítačku kariet a rôzne praktické perifériá, aby bol počítač aj reálne využiteľný, nie len pre splnenie úlohy.
Dnes ma navštívil sused s tým, že chce otvoriť pobočku v Nitre - predaj PC a komponentov
A už som to tu hovoril, on nezačína, on to má rozbehnuté, len doplňuje pobočku
Preco dava potom stavat zostavu amaterovi, ktory sa tomu uz nejaky ten cas nevenuje a je mimo problematiky HW urcity cas, a neda to rovno niekomu, kto v tom ma prehlad a vyzna sa do toho, napriklad niekomu uz z jeho zabehnutej firmy???Lu-boss napísal:A už som to tu hovoril, on nezačína, on to má rozbehnuté, len doplňuje pobočku, takže tvoja reklama mu visí vieš kde, pod trenkami... On to má už tak rozbehnuté, že teraz si môže dovoliť nadrbať 20 litrov hoci kde do jarku.
To nie je az tak pravda. Vacsina ludi sa toho boji... Kazdy kto ma skusenosti so skladanim PC tak sa mu to zda jednoduche jak natretie masla na chlieb.hojko napísal:vladenko007: Naj. delo dokaze podla internetu poskladat aj uplny amater, po objednani komponentov to do finalnej fazy zvladne spokladat aj cvicena opica.