Projekt: Hráčsky počítač - rady
Re: Projekt: Hráčsky počítač - rady
Fakt myslí si tu niekto, že také niečo existovalo?
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
Gangy napísal: Vyhral si preto lebo za teba spravili tvoju pracu ludia na tomto fore, ktori o veciach ktorymi sa ty planujes zivit vedia 100x viac.
Ludia ktorym potom tvoji zakaznici budu tebou poskladane PC nosit aby im ich opravili, lebo nejaky traged z hornej-dolnej si zmyslel ze je z neho zo dna na den PC guru.
PS: preco si dementi myslia, ze ludia ktori im povedia ze su dementni im automaticky len zavidia? To asi rozsiril rytmus...
PS2: ATI crossfire je z hladiska ovladacov to najhorsie mozne graficke riesenie pre herny pocitac, ty expert. Keby som si ja postavil herny PC tak preto aby som na nom mohol hravat najnovsie hry, nie aby som musel tristvrte roka cakat na doladene ovladace.
Gangy, ja sám hovorím to isté - bola to týmová práca na diaľku. Vaše rady som prijal.
K tej grafike - keď tam niekto nadrbal trojročnú kartu, táto potom vyhrala bez všetkého. Chápeš? A nespomínaj rytmusa, trpí chorobou selektívneho ko*ot a ja to nemám rád, keď niekoho porovnávate zrovna s ním.
preco nedas obrazky?
Chceme fotky, fotky, fotky!
-
Pigesko
King
pssst, este nam "h3kn3" forum... (pc na to ma!) 
Pics or didn't happen 
-
Michaelo
Hardcore addict
Stať sa to mohlo. Nehovorím že sa to nestalo alebo stalo až kým nebudem mať dôkaz. Ja som nestranný (kým neviem kam sa pridal Chuck Norris)
Ale ak nedá fotky neuverím ani ja.
//autoeditácia príspevku (11 Dec 2011, 23:40)
Ps.:
O tomto chladení som hovoril (len do teraz takéto vychytávky neboli normálne k zakúpeniu u nás)
http://www.tichepc.sk/Vyhladavanie?arg0=Cooler+Express
-
p4ra
Redeemer
Yet another awesome day on Monday at work. Keep the topic alive. 
Toto ani Les neda dokopy. Alebo reborn?
Toto ani Les neda dokopy. Alebo reborn?
Myslím, že aj deti by sa mu aspoň vyrovnali. Pretože už len keď si laik otvorí alza.sk s tým, že ide nakupovať PC komponenty s rozpočtom 4k € a povyberá len to najdrhašie (čo je samozrejme teraz už LGA2011), tak sa mu minimálne vyrovná. Takéto reči, ktoré teraz píšem aj ja vôbec nie sú o závisti, ale o realite. Neviem o čo vedúcemu tejto témy ide, ale bolo to zaujímavé čítanie
..pobavenie vo veľkom štýle a musí sa nechať, že viacero ľudí sa pobavilo lepšie ako pri "Československo má talent", pretože talent, aký preukázal Lu-Boss či ako sa volá (nezáujem) sa len tak ľahko nevidí 
P.S.: dúfam, že sa Ti bude v tejto brandži dariť minimálne tak, ako Tvojmu susedovi, ktorý rozdhadzuje tisícovky do kanála
P.S.: dúfam, že sa Ti bude v tejto brandži dariť minimálne tak, ako Tvojmu susedovi, ktorý rozdhadzuje tisícovky do kanála
Žiaľ bohu, toto fórum je plné ko*ot, zdegenerovancov a sopliakov, takže mi neostáva nič iné, ako opustiť túto bandu primitívov a ísť s tadeto do pi*e. Mimochodom, mám 21
Tešilo ma, že som vás mohol poťahať za nos. Toto sa totiž nikdy nekonalo. Chcel som vedieť, ako sa s vami dá baviť, ale vidím, že na ko*ot. Bohužial.
Koho to zaujíma, mám 35 a venujem sa elektronike a PC, takže som nemusel čakať na nijakú príležitosť od suseda kominára. Bohužial toto je soplweb a ja chcem debatiť na vyššej úrovni. ďakujem.
Koho to zaujíma, mám 35 a venujem sa elektronike a PC, takže som nemusel čakať na nijakú príležitosť od suseda kominára. Bohužial toto je soplweb a ja chcem debatiť na vyššej úrovni. ďakujem.
Lenze tvoja uroven debatoania, stylizacia, gramatika a znalosti su na primitivnej urovni a argumentacie, ktore tu padli ta sfukli ako maleho chlapca, ostal si tu vsetkym len za blbecka a na smiech. Tym, ze tu nadavas a urazas len dokazujes svoju chabu inteligenciu a snazis sa odvratit od problemu. Myslim, ze psychiater by dokazal na tebe dost dlho pracovat.
-
Grim
Darca
Lu-boss napísal:Žiaľ bohu, toto fórum je plné ko*ot, zdegenerovancov a sopliakov, takže mi neostáva nič iné, ako opustiť túto bandu primitívov a ísť s tadeto do pi*e. Mimochodom, mám 21Tešilo ma, že som vás mohol poťahať za nos. Toto sa totiž nikdy nekonalo. Chcel som vedieť, ako sa s vami dá baviť, ale vidím, že na ko*ot. Bohužial.
...tak máš 21 alebo 35?...
35-21Grim napísal:...tak máš 21 alebo 35?...
Sam nevie kolko ma, ved mu neverim ani chobot medzi ocami.
Toto je paródia komika 
-
Thommas
Addict
Nie, tu sa ukazuje len vynikajúca inteligencia niektorých našich spoluobčanov. Nechápem len jedno. Načo sa istý retard dovláči na toto fórum s ešte inteligentnejším výmyslom, robí sa na prudkého inteligenta, ktorý sa hovnu rozumie, ťahá ľudí za nos, vytresne pravdu + doplní ju o ďalšiu retardovanoť. Pre takýchto ma prestáva baviť čo i len radiť 
// Dúfam, že ho aspoň vedenie pekne odmení!!!
// Dúfam, že ho aspoň vedenie pekne odmení!!!
-
black evil
Light Star
Práve som si to prečítal a zdá sa my ,že autor je 4 ročne decko čo ešte nevie ísť na nočník, ja sa do PC vyznam tak že "začiatočnik" ale Lu-boss ti si asi daky **** nechápem ťa, snad každému došlo ,že si to od začiatku len vymýšľaš, najskôr si začal o medovnikovej chalupe a skončil si pri Shrekovy.
Toto naznačuje že si asi zrely na psycho. A k tomu ani nevieš koľko maš rokov

Toto naznačuje že si asi zrely na psycho. A k tomu ani nevieš koľko maš rokov
-
Pigesko
King
black evil: ...a zdá sa my...ale Lu-boss ti si asi...
navrhujem lock
navrhujem lock
-
black evil
Light Star