Prvý den na strednej škole
-
figo009
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ráno sme na školskom dvore stáli asi 45 minut...poznal som tam asi 7 ľudí ale nikto nešiel na môj odbor marketing...sme spojený so športovou triedou takže mi sme tam boli ako osamelé ovce a športovci hneď vytvorili skupinu...potom sme sa dostali do triedy kde je náš asi 7 dievčat a 10 chlapcov...dostali sme hnusný rozvrh-3 dni v týždni nulté hodiny čiže začiatok vyučovania 07-00 hod...dúfam že sa skoro s niekym skamarátim
-
nestik
Medium Professional
No tak zatial co som sa pytal kazdeho znameho na skole je ta ucitelka super, a z dnesneho dna mam tiez taky isty pocit takze nezavid a bud ticho! :X xDDjBass napísal:Žiadne buzerácie? Ako to vieš? Veď si ju len videl a nepoznáš, aká v skutočnosti je. Či je fakt super časom zistíš... Na nášho triedneho každý hovorí, že je dobrý, no uvidíme.
No ja mam zaciatok vyucovania o 7:00 kazdy den a to este dochadzamfigo009 napísal:Ráno sme na školskom dvore stáli asi 45 minut...poznal som tam asi 7 ľudí ale nikto nešiel na môj odbor marketing...sme spojený so športovou triedou takže mi sme tam boli ako osamelé ovce a športovci hneď vytvorili skupinu...potom sme sa dostali do triedy kde je náš asi 7 dievčat a 10 chlapcov...dostali sme hnusný rozvrh-3 dni v týždni nulté hodiny čiže začiatok vyučovania 07-00 hod...dúfam že sa skoro s niekym skamarátim
A btw: v nasej triede 24 chalanov 0 dievčat
Noo tak dnes bolo super. Sme sa podelily do skupiniek a je nás 6 chlapcov a 2 dievčatá.
Ale ešte sa k nám nejaký pridaju takže naas bude dokopy 16. Ale tá cesta domov bola strašná.
Sme sa celá škola natlačily do busu a boly sme jak sardínky a to doslova.
A potom ked som prestuupil na druhý bus tak taký debilný šofér tam bool že ked zabrzdil tak som sa zdrbal na nejaký 16-17 ročný párik. A trapas jak hovado sakra

A potom ked som prestuupil na druhý bus tak taký debilný šofér tam bool že ked zabrzdil tak som sa zdrbal na nejaký 16-17 ročný párik. A trapas jak hovado sakra
Dúfam , že autobusy nebudú tak plné , ako dneska . Domov som sa nedostal ani 2autobusmi čo išli po sebe , pretože vodič povedal , že viac sa už nezmestí a zamkol dvere . Ludia tam doslova trcali z okien vtom buse . Tak som kracal asi 2km na zeleznicnu stanicu , a domov som siel rýchlikom . Inak pohoda, bebenky fajn pomer 8:20 .(chlapci x divcata)
-
Misuliatko
Expert
Takže dnes v škole úuplna pohoda sedim obkopeny iba babami chalani su na opacnej polke (vacsina) jak som si dobre s babami pokecal a zo skoly uz som isiel v partii kde som bol jediny chalan 
//Bus mi išiel domov zo stanice o 9,41 ja som bol už 9,25 na stanici reku ja tu cakat nebudem prisiel som domov bolo 9,40 akurat ked som prisiel domov a otvoril okno dosiel bus
//Bus mi išiel domov zo stanice o 9,41 ja som bol už 9,25 na stanici reku ja tu cakat nebudem prisiel som domov bolo 9,40 akurat ked som prisiel domov a otvoril okno dosiel bus
-
Andrew007
Guru wannabe
Najcastejsie malicke listky ktore maju inu farbu v kazdom mesiaci, u nas musime vzdy napisat aj nase meno..Shamway napísal:Prosim vas...ako funguju obedy na SS? Spominali sa nejake listky, ale rad by som si to ujasnilDik
(ano viem mam sa pytat v skole, ale potrebujem to vediet co najskor)