Prvý den na strednej škole

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
valki5
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa valki5 »

U nas 28 chalanov 0 dievcat :D
figo009
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa figo009 »

Ráno sme na školskom dvore stáli asi 45 minut...poznal som tam asi 7 ľudí ale nikto nešiel na môj odbor marketing...sme spojený so športovou triedou takže mi sme tam boli ako osamelé ovce a športovci hneď vytvorili skupinu...potom sme sa dostali do triedy kde je náš asi 7 dievčat a 10 chlapcov...dostali sme hnusný rozvrh-3 dni v týždni nulté hodiny čiže začiatok vyučovania 07-00 hod...dúfam že sa skoro s niekym skamarátim
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

DjBass napísal:Žiadne buzerácie? Ako to vieš? Veď si ju len videl a nepoznáš, aká v skutočnosti je. Či je fakt super časom zistíš... Na nášho triedneho každý hovorí, že je dobrý, no uvidíme. :)
No tak zatial co som sa pytal kazdeho znameho na skole je ta ucitelka super, a z dnesneho dna mam tiez taky isty pocit takze nezavid a bud ticho! :X xD
figo009 napísal:Ráno sme na školskom dvore stáli asi 45 minut...poznal som tam asi 7 ľudí ale nikto nešiel na môj odbor marketing...sme spojený so športovou triedou takže mi sme tam boli ako osamelé ovce a športovci hneď vytvorili skupinu...potom sme sa dostali do triedy kde je náš asi 7 dievčat a 10 chlapcov...dostali sme hnusný rozvrh-3 dni v týždni nulté hodiny čiže začiatok vyučovania 07-00 hod...dúfam že sa skoro s niekym skamarátim
No ja mam zaciatok vyucovania o 7:00 kazdy den a to este dochadzam :D netusim ako to ide zvladnut
A btw: v nasej triede 24 chalanov 0 dievčat :D asi zabehnem pozret do TIS ky - dievcensky odbor snad sa tam bude naco kukat :D
figo009
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

veď aj ja dochádzam...06-30 hod mi ide bus.
všetci športovci z našej triedy šli na elektrotechniku a boli nedočkavý aké holky budú mať v triede...ako som sa dozvedel tak ich tam je 30 a z toho ani jedno dievča :lol: :lol: :lol:
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

U nas 9 chalanov 20 bab , 7:30 zacina skola:D Kedze 7 25 sa zamkne skola tak nemozem chodit 6 30 pretoze by som meskal asi 3 minuty , musim chodit 5 30 na bus...Skvele no nie? :D
CmB
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa CmB »

Noo tak dnes bolo super. Sme sa podelily do skupiniek a je nás 6 chlapcov a 2 dievčatá. :lol: :lol: Ale ešte sa k nám nejaký pridaju takže naas bude dokopy 16. Ale tá cesta domov bola strašná. :( Sme sa celá škola natlačily do busu a boly sme jak sardínky a to doslova.
A potom ked som prestuupil na druhý bus tak taký debilný šofér tam bool že ked zabrzdil tak som sa zdrbal na nejaký 16-17 ročný párik. A trapas jak hovado sakra :oops: :cry:
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Chlapci, ako to chcete prežiť bez dievčat? :)
figo009
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

no ja v triede mám dievčatá asi 7...a dosť dosť sexy...za mnou sedí sexy brunetka ktorá prišla v takých obtiahnutých šatách že keď kráčala po chodbe tak jej bolo vidno jej biele gaťky :naturehot: :naturehot: :naturehot:

//autoeditácia príspevku ( 02 Sep 2009, 15:48 )
v rozvrhu na zajtra mám hodiny Ko a OVY...neviete čo to znamená :?: :?: :?:
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

Dúfam , že autobusy nebudú tak plné , ako dneska . Domov som sa nedostal ani 2autobusmi čo išli po sebe , pretože vodič povedal , že viac sa už nezmestí a zamkol dvere . Ludia tam doslova trcali z okien vtom buse . Tak som kracal asi 2km na zeleznicnu stanicu , a domov som siel rýchlikom . Inak pohoda, bebenky fajn pomer 8:20 .(chlapci x divcata)
Misuliatko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Misuliatko »

ja som svoj prvy den na strednej prezila v pohode...nad moje ocakavania..triedna vyzera byt pohodacka....zajtra mame 5 hodin dostavame knizky a rozvrh este nieje znamy :D :D ...skola nam zacina 7:45...inac v triede je nas 19 dievcat a 7 chlapcov
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

mate jedno ake pekne baby mate v triede aj tak po roku uz ich nebudete tak vnimat :) dokonca aj tie najkrajsie vam pojdu na city :D
Talian
Medium Star
Medium Star

mulatt napísal:mate jedno ake pekne baby mate v triede aj tak po roku uz ich nebudete tak vnimat :) dokonca aj tie najkrajsie vam pojdu na city :D
Myslím, že o tie city tu ide :D :wink:
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

Takže dnes v škole úuplna pohoda sedim obkopeny iba babami chalani su na opacnej polke (vacsina) jak som si dobre s babami pokecal a zo skoly uz som isiel v partii kde som bol jediny chalan :D

//Bus mi išiel domov zo stanice o 9,41 ja som bol už 9,25 na stanici reku ja tu cakat nebudem prisiel som domov bolo 9,40 akurat ked som prisiel domov a otvoril okno dosiel bus :D
Talian
Medium Star
Medium Star

tak ty si nechcel cakat na bus 16 minút , a čo mám ja ? Najprv vyše pol hodina , potom dlhá cesta na železnicu a asi hodinové čakanie na vlak . A jemu sa nechce čakať :D :wink:
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

pekne prvacky su :)
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Prosim vas...ako funguju obedy na SS? Spominali sa nejake listky, ale rad by som si to ujasnil :) Dik
(ano viem mam sa pytat v skole, ale potrebujem to vediet co najskor) :)
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

na kazdy den mas ine cislo a ked ides na obed tak kazdy den hodis listok s prislusnym cislom..
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Na každej škole to máš inak. Niekde sú už karty, niekde ťa pustia na dobré slovo, inde zase na hore spomínané lístky :)
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Shamway napísal:Prosim vas...ako funguju obedy na SS? Spominali sa nejake listky, ale rad by som si to ujasnil :) Dik
(ano viem mam sa pytat v skole, ale potrebujem to vediet co najskor) :)
Najcastejsie malicke listky ktore maju inu farbu v kazdom mesiaci, u nas musime vzdy napisat aj nase meno..

:)
Talian
Medium Star
Medium Star

zda sa to cudné , alepo dnešnom dni sa prvý krát v živote sa fakt teším do školy .
Napísať odpoveď