Prvý den na strednej škole
-
nestik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja tiez 1.C
No tak dneska, skola v pohode, akurat cesta spat bola otrasna. Chcel som ist busom o 12:26 od skoly ale myslel som si ze sa uz nezmestim tak som siel na vlak kde som nestihol kupit listok tak som nastupil bez neho, ze ked tak si kupim vo vlaku aj z prirazkou ale utekal som pred revizormi po celom vlaku takze cesta spat bola zadara
Docela fajn, teraz idem este nakupit nejake veci do mesta co mi treba a potom si budem uzivat vikend 
jjnestik napísal:ja tiez 1.CNo tak dneska, skola v pohode, akurat cesta spat bola otrasna. Chcel som ist busom o 12:26 od skoly ale myslel som si ze sa uz nezmestim tak som siel na vlak kde som nestihol kupit listok tak som nastupil bez neho, ze ked tak si kupim vo vlaku aj z prirazkou ale utekal som pred revizormi po celom vlaku takze cesta spat bola zadara
Docela fajn, teraz idem este nakupit nejake veci do mesta co mi treba a potom si budem uzivat vikend
Tak to ste poriadny gangstri
.Urcite ste boli opity alebo zhuleny co?
K teme : Kede aj som prepadol tak mam aj rok navyse na tej strednej a vobec nelutujem.Este dva roky vratane tohto predomnou a uz teraz myslim na to ako sa rozideme.To bude na figu
.Ale potom pride vyska a nove prostredie novy ludia
.Zivot pojde dalej
K teme : Kede aj som prepadol tak mam aj rok navyse na tej strednej a vobec nelutujem.Este dva roky vratane tohto predomnou a uz teraz myslim na to ako sa rozideme.To bude na figu
-
goldenshit
Medium Expert
a kto zato moze?.....duch svaty?DeJF napísal:Nie,nepijem ani nenfajčim.JA za to nemožem že neviem kde ta škola je ..
-
DeJF
Addict
Ano,mne povedali chod tam a tam,išiel som tam no tam nič nieje . Ale už som si zistil kde mám ísť . úplne inde ako mi povedala MOV :]goldenshit napísal:a kto zato moze?.....duch svaty?
//dik za k-
-
figo009
Light Expert
Ja som prišiel do školy 10 minút po zvonení a keď som sa prezúval tak prišli ešte 2 zafajčené spolužiačky....kukli sme sa do tašky že aké hodinu máme a tam bolo ADK lenže to sme ešte nemali a tak sme sa opýtali nejakého prváka že kde je učebňa ADK a on povedal že asi v tretej budove pri vchode do školy a tak sme celú tú budovy prešli ale nikde nepísalo ADK a potom sme v tej budove narazili na riaditeľa ktorý sa na nás vykričal a až potom nám povedal že ADK je v prednej budove na poslednom poschodí...keď sme tú učebňu konečne našli tak sme tam nabehli a kukneme a to nie naša trieda...tá pi*a učiteľka čo tam bola sa na náš vykričala a povedala že naša trieda má dnes ADK na počítačoch že vedľajšie dvere...tak sme konečne vbehli do správnych dverí a tá pi*a čo nás učí ADK povedala že to sme rovno mohli ostať fajčiť pred školou že aj tak máme neospravedlnené hodiny...sredná je kravina

-
TUCERO_SVK
Star
-
adox
Light Professional
Re: Prvý den na strednej škole
No takže sú tu nejakí prváci ? tešíte sa na novú školu, nových spolužiakov ? 
-
Janio
Zablokovaný
No vyzerá to že asi nie... ale zaujímalo by ma kto by sa tešil ? Ja si pamätám môj prvý deň na strednej a nedá sa povedať aby som sa tešil...
"Zivot stredoskolaka je najlepsi , ja si to zatial nemozem vynachvalit."
S tým nesúhlasím, aspoň ja čo ťažko zapadám do kolektivu teším sa na maturu a vysoká
Na ZŠ mi bolo lepšie (aj keď som tam nemal najlepšie známky...)
"Zivot stredoskolaka je najlepsi , ja si to zatial nemozem vynachvalit."
S tým nesúhlasím, aspoň ja čo ťažko zapadám do kolektivu teším sa na maturu a vysoká
Na ZŠ mi bolo lepšie (aj keď som tam nemal najlepšie známky...)
Ja som sa nenormálne tešil kedy vypadnem zo strednej. Čo ja viem, tak posledný rok mi tam už všetci išli na nervy, ale inak pekné zážitky.
-
aviceN
Guru
akurat nastupujem do kosic na SS a na intrak, tesim sa