rochedo napísal:hmm, akoze to demo potom bude mat nejakych tych 2 gb urcite - podla mna aj viac... dnes to potom urcite nestiahnem
Dnes to naozaj nestiahnes ak nemas xbox alebo ps3 lebo PC verzia vraj dnes este nevyjde...cital som to na gamershell....Nebolo pisane ci zajtra iba ze dnes nie som si to chcel skusit dnes ....Dufam ze to bude zajtra rano
je tu niekto kto uz hral na xboxe to demo ? vyslo asi pred 2 hodinami, ak hej, rychlo napiste co si o tom myslite, lebo co som pozeral videa, je to take... dal by som tej hre(cisto podla tych videi u dema) takych 72%...
to prve video je dost onicom.. totalne z toho smrdi arkada... to druhe uz lepsie.. ale pripada mi to ako Test Drive Unlimited (hardcore mode)
ale rozbijanie je fajn
Filipito napísal:jj rozbijanie je celkom v pohode no len ta arkadavost, no a hlavne sa mi nepaci to bocenie
to je ta fyzika.. je to ako Toca 3.. akurat s krajsou grafikou.. a asi aj hratelnostou.. no ale nemozem to takto zas sudit iba podla videi.. ked vyjde PC tak skusim na vlastnej kozi...
Filipito napísal:a pojde ti to? ja sa hlavne bojim o moju grafiku ci mi to utiahne mam 6600
samozrejme ze nie na plne.. normalne by som demo nejakej hry netahal, ale toto je special a chcem ho skusit... a mozno mi to nepojde vobec.. preto aj skusim demo lebo fullku by som si zohnal urcite a bol by som nestastny keby som zistil ze mi nejde
jj suhlasim...myslim ze to bude tiez na volant skor,lebo sipky niesu az tak teraz spolahlive ako volant...vezmite si TDU(Test Drive Unlimited) ten na sipkach sa podla mna dobre neovlada(ako pre koho)...ja osobne sa tesim na tuto hru..