Romovia na Slovensku
Re: Romovia na Slovensku
staci zmenit autora prispevku a uz to tak ironicky nevyznie 
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
ano? a tvoje odkazy su black media a "otvaras" nam nimi oci,hughito napísal:Prečo je to primitívne som zdôvodnil úplne jasne. Tie videá sú na úrovni videí z white-media, čo posiela kali do témy multikulti o černochoch. Podobný odpad.
aha prepac, my sme dementni rasisti a vy ste ste pozrali vsetku mudrost sveta...
a to, ze si to ty zdovodnil znamena co? ze tvoj primitivny nazor je iny ako nas
a vsetci sa ti tu zacneme klanat? ty si nejaky vodca/prezident/diktator/genius alebo co?
//autoeditácia príspevku (12 Jún 2013, 19:51)
snazil som sa vzit do jeho pomyleneho uvazovanie...Hegy napísal:staci zmenit autora prispevku a uz to tak ironicky nevyznie
Arkan, nevyštekuj tu ako hysterik. Tie kompilácie s videami, kde útočia cigáni - ok, to je záznam. Ale tie popisky k tomu sú primitívne, stereotypizujúce a proste, celkovo to má nízku úroveň.
To, že som to zdôvodnil znamená to, že tvoje tvrdenie: niekto sem da video a uz je to
primitivne, ale preco je primitivne ani sam nevies, asi len preto, ze sa tebe nepaci... je nepravdivé.
Arkan, táto téma ti neprospieva.
seth: Ja to pokojne nazvem prácou, lebo tým zarábajú peniaze. Takisto ako zber železa po meste je podľa mňa práca. Práca na čierno.
No áno, ty si videl nejakých niekde a na základe toho si bez okolkov napísal o hentých z videa, že nechodia do školy a miesto toho mlátia kladivami do betónu. Prešlo by ti takáto domnienka na súdnom pojednávaní, seth?
To, že som to zdôvodnil znamená to, že tvoje tvrdenie: niekto sem da video a uz je to
primitivne, ale preco je primitivne ani sam nevies, asi len preto, ze sa tebe nepaci... je nepravdivé.
Arkan, táto téma ti neprospieva.
seth: Ja to pokojne nazvem prácou, lebo tým zarábajú peniaze. Takisto ako zber železa po meste je podľa mňa práca. Práca na čierno.
No áno, ty si videl nejakých niekde a na základe toho si bez okolkov napísal o hentých z videa, že nechodia do školy a miesto toho mlátia kladivami do betónu. Prešlo by ti takáto domnienka na súdnom pojednávaní, seth?
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
aka je teda pravda?hughito napísal:To, že som to zdôvodnil znamená to, že tvoje tvrdenie: niekto sem da video a uz je to
Arkan, táto téma ti neprospieva.![]()
neboj sa o mna, ja pri citani tejto temy nemam infarktove stavy
Pravda je taká, že som to zdôvodnil a viackrát, ale tvoj štýl argumentácie je taký, že potrebuješ vypisovať nezmysly o tom, ako ja sám neviem, prečo si myslím, že tie kompilácie sú primitívne. Proste..k tvojim príspevkom už len príloha v odkaze, stačilo mi.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
aha, ja pisem nezmysli ale ty mi nevies odpovedat preco konkretne je to video primitivne, dokonca si to viackrat zdovodnil 
vtip dna, K+
vtip dna, K+
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
hughito: Nie sme na pojednávaní a nie, neprešla. Ale pravdepodobnosť vzhľadom na moje skúsenosti je 50 percent. V každom prípade môžem napísať iba to, že ani jeden z nás nemôže dokázať to svoje - ja nedokážem, že sa flákajú počas vyučovania a ty to vyvrátiť nemôžeš
Nuž a ja to za prácu nepovažujem - oxidujú na súkromnom pozemku, berú súkromný majetok (bez ohľadu na to, či je majiteľ v Belgicku alebo v Azerbajdžane) a ešte z nich SME robí hrozných trpiteľov (áno áno, viem, že to tam priamo takto nepíše, ale priznajme si - vieme čítať medzi riadkami a už samotný užialený nadpis svedčí o mnohých veciach).
Teda - berú cudzie, zarábajú na tom, vraj im ide o život (ako z nového času, chýba tam iba výkričník), riskujú aj napriek zlým bezpečnostným podmienkam a možno (iba kvôli tebe) to robia počas doby, kedy majú byť v škole. Ňák tak.
Teda - berú cudzie, zarábajú na tom, vraj im ide o život (ako z nového času, chýba tam iba výkričník), riskujú aj napriek zlým bezpečnostným podmienkam a možno (iba kvôli tebe) to robia počas doby, kedy majú byť v škole. Ňák tak.
My ked sme boli s kamosmi pozriet v nedostavanej nemocnici Razsochy, tak tam priamo v areali hned za bocnym vchodom stal nakladiak a pri nom niekolki cigani do neho nakladali hlinikove casti vzduchotechniky z budovy a ked sme isli okolo nich, tak nas jeden z nich aj normalne pozdravil uplne s kludom. Ked sme potom vychadzali z budovy, tak nas prekvapil SBSkar so psom, ze co tam hladame a ze mame okamzite vypadnut. My mu na to ze OK, prisli sme sa iba pozriet, kedze nas zaujimaju opustene budovy a ze nech si radsej ide posvietit na tych spoluobcanov, ktori si tam veselo vynasaju celu vzduchotechniku bocnym vchodom rovno do nakladiaku. On na to iba ze "No co, ved pre nich je to zlato, tak nech si to beru." Nechapem, naco to tam vobec kompetentni nechavaju strazit...
Fasa, to je uz Slovensky sen.
Nedokonceny zakupeny tender dokradnu cigani.
Delba zisku z nelegalnej cinnosti v plnom prude, akurat chudatka cigosi si to musia aj fyzicky pokradnut a predat kdezto zodpovedny za Razsochy uz je davno kdesi na Bali.
Nedokonceny zakupeny tender dokradnu cigani.
Delba zisku z nelegalnej cinnosti v plnom prude, akurat chudatka cigosi si to musia aj fyzicky pokradnut a predat kdezto zodpovedny za Razsochy uz je davno kdesi na Bali.
http://tvnoviny.sk/sekcia/domace/archiv ... ciach.html - zo života s poniektorými našími spoluobčanmi....
//autoeditácia príspevku (18 Jún 2013, 18:10)
http://www.topky.sk/cl/100370/1352937/A ... a-natvrdo- - no a pokračujeme v dnešných správach.... zvažoval som či tento pederast nepatrí skôr do témy o bazarantoch, ale predsa len.... už keď je to taký aktivista.... aspoň vidno z akých ľudí sa takí aktivisti grupujú.... Ale to ma ani neprekvapuje.... degenerát podporuje iných degenerátov....
//autoeditácia príspevku (18 Jún 2013, 18:10)
http://www.topky.sk/cl/100370/1352937/A ... a-natvrdo- - no a pokračujeme v dnešných správach.... zvažoval som či tento pederast nepatrí skôr do témy o bazarantoch, ale predsa len.... už keď je to taký aktivista.... aspoň vidno z akých ľudí sa takí aktivisti grupujú.... Ale to ma ani neprekvapuje.... degenerát podporuje iných degenerátov....
-
seth82
Darca
http://tivi.azet.sk/video/1786086/nepoc ... latit.html a my pokračujeme týmito 
"Ten vodic ich chcel urcite okaslat, ved este mu dala za vykladku 100e"
Nekameruj ma do piiiii!
Nekameruj ma do piiiii!
-
KaptMichal
King
ked vidim ako si vymyslaju, ze sa im vodic vyhrazal, ze im "zhori dom" atd... To maju z vlastnej hlavy? Pre hughita zase asi uplne normalna rodina, ktora zije v RD, na urovni... Toto bezne robia aj bieli.
Kapt.Michal ty šašo, nechaj sa vyjadriť mňa, ja to dokážem aj bez tvojej pomoci.
Zásielky niekedy preberú aj bieli a nezaplatia, takisto ako bieli aj kradnú či zabíjajú, pôvodne som narýchlo vygúglil nejaké prípady, ale prídem mi to úplne trápne robiť prestrelku článkami, takže opäť nechápem tým tvojím posledným slovám. "Bežne" to nerobí nikto.
Pinhead:
karmisti však majte odvahu sa vyjadriť aj sem do témy, to ste takí zbabelci aj v reálnom živote?
Zásielky niekedy preberú aj bieli a nezaplatia, takisto ako bieli aj kradnú či zabíjajú, pôvodne som narýchlo vygúglil nejaké prípady, ale prídem mi to úplne trápne robiť prestrelku článkami, takže opäť nechápem tým tvojím posledným slovám. "Bežne" to nerobí nikto.
Pinhead:
Dosť obmedzení videnie, nie? Ty dokážeš na základe tohto prípadu vyhlásiť takéto tvrdenie? Už len čakám, kedy mňa niekto označí za homosexuála a pedofila, lebo "ochraňujem si a zastávam" cigánov. Vôbec by ma to neprekvapilo.aspoň vidno z akých ľudí sa takí aktivisti grupujú
karmisti však majte odvahu sa vyjadriť aj sem do témy, to ste takí zbabelci aj v reálnom živote?
hughito ja by som sa karmy nedotkol lebo je to IMHO absolutne podradne niekoho na fore anonymne "zhadzovat"
Ale chytim sa iba jedneho, pises ze tento pripad...
Ale chytim sa iba jedneho, pises ze tento pripad...
takto argumentujes prakticky vzdy, takze tychto jednych pripadov su asi tisiceTy dokážeš na základe tohto prípadu vyhlásiť takéto tvrdenie?
Hegy: Prepáč, ty nevieš pochopiť zmysel mojej reakcie na toto Pinheadove:
už keď je to taký aktivista.... aspoň vidno z akých ľudí sa takí aktivisti grupujú.... Ale to ma ani neprekvapuje.... degenerát podporuje iných degenerátov....
Podla teba nechapem vobec nikdy nicomu. Ja to skor vidim tak ze mas zaujate myslenie a uz ani niesi schopny akceptovat realitu. Proste len ty a tvoj procigansky humanizmus.
Takže ty sa stotožňuješ s Pinheadovým výrokom. To, čo napísal, je úplne 100% pravdivé. Čiže aktivisti sa zgrupujú z radov pedofilov, to je proste tak.
-
uplink
VIP
Ja by som všetkých tých rómov zakázal 
Nie nie ...hughito napísal:Takže ty sa stotožňuješ s Pinheadovým výrokom. To, čo napísal, je úplne 100% pravdivé. Čiže aktivisti sa zgrupujú z radov pedofilov, to je proste tak.
Len som podotkol že ked uz napises tolko krat o akomsi ojedinelom pripade, uz to tak ojedinelo nevyznieva...