Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa hughito »

Toto je zjavne ojedinelý prípad a navyše je úplne irelevantné, že išlo o cigána. Takže preto som reagoval tak, ako som reagoval. :wink:
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

Az tak ojedinele to neni, podobne robil ten cernoch, nejaky aktivista proti rasizmus v Polsku,
vedome siril v AIDS, je mi ich aj luto ale keby neboli antirasisticky pomylene tak sa im to nestane.
hughito
Redeemer
Redeemer

Pamätám si, že také čosi bolo, bol aj aktivista? Stále je však smiešne uznávať nejakú spojitosť medzi nazvime to antirasistickým aktivizmom a pedofílou či zámerným šírením HIV.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

hughito napísal:Čiže aktivisti sa zgrupujú z radov pedofilov, to je proste tak.
Takto, hughito.... Ono sa tá degenerácia prejavuje rôzne.... Niekto je pedofil, niekto z nenávisti umelo rozširuje AIDS, niekto je toxikoman či alkoholik, niekto sodomista, ďalší sa lieči na psychiatrii z bludov.... Teda nie každý takýto multikulti/ľudskoprávny/prodrogový/prosodomistický - (pre zjednodušenie trockistický) aktivista je pedofil. Skôr ide o to, že ak sa na tento "sektor" pozrieme bližšie, zastúpenie rôznych degenerátov je tam rádovo vyššie ako bežné percento ich výskytu v populácii.... Prečo je to tak.... už som pred časom písal o genéze rôznych mimovládok.... stačí si prečítať nejaké práce Cesara Lombrosa, Klimovovu Červenú inkvizíciu alebo Dostojevského klasiku Diablom posadnutí a trochu porozmýšľať ;)....
hughito
Redeemer
Redeemer

Vieš, ono niekto číta knihy a niekto sa medzi týmito ľuďmi pohybuje (teda medzi tými mimovládnymi typmi z organizácií ani nie, ale v inej sfére trochu) a potom sa môže len pousmiať nad takýmito hlbokými závermi, ktoré sa tvária smrteľne vážne.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Tie knihy sú len teoretickým základom.... dôležitá je prax.... a to spomínané "bližšie pozretie" sa na človeka a jeho aktivity či neresti.... podobne ako ten chalanisko z tej právnej témy....
hughito
Redeemer
Redeemer

Mne ide o to, že teraz hentaký zmrd, čo zneužíval decká poslúži na skratkovité osočovanie všetkých, čo reálne a úprimne vyvíjajú nejakú aktivitu proti rasizmu a pod. Čerešničkou na torte je to, že ide o cigána. To je proste dokonalý vianočný darček pre isté typy ľudí.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Určite tí policajti samí od seba začali používať tie paralyzéry, obušky :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Nerobím si ilúzie o cigánskej nevinnosti, ale takisto ani o policajtoch. Brutalita je bežnou súčasťou ich pôsobenia, hlavne takýchto "kukláčov."
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

a ty aj vies o co tam slo?ci len zas si dostal instrukcie co mas zas vypisovat?
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Zásielky niekedy preberú aj bieli a nezaplatia, takisto ako bieli aj kradnú či zabíjajú, pôvodne som narýchlo vygúglil nejaké prípady, ale prídem mi to úplne trápne robiť prestrelku článkami, takže opäť nechápem tým tvojím posledným slovám. "Bežne" to nerobí nikto.
No ja neviem, ale mam pocit, ze jedine etnikum, ktore sa na Slovensku vyznacuje tym, ze si objednava veci, ktore nemoze zaplatit/splatit su cigani. Neslo mi ani tak o to, ze objednali nieco na co nemaju ale o tie reci, ze sofer sa im vyhrazal a dalsie dristy. To mali myslis z vlastnej hlavy? To urcite, takito pedofili a dalsie individua im to natlacili do hlavy... Zaujimave, ze cigan, ktory neovlada slovencinu ani slovom ani pismom, vie, co ma v akej situacii povedat, aby vyzeral ako ten poskodeny... Je skoda, ze ty to nevidis alebo ak aj ano, tak to bagatelizujes. Tieto tvoje mimovladky "proti rasizmu" su asi bozi trest na bielu rasu a krestansku(rozumej europsku) kulturu.

P.S
Hughito, viem, ze nie si hlupy, tak preco sa zhadzujes tym, ze sa hras na slovicka skoro v kazdom prispevku? Ak by si bol stroj, tak chapem, ze potrebujes presne napisane prikazy, ale ako clovek by si mal dokazat vycitat to, co dany clovek chce povedat. Nie sme na sudnom pojednavani ale na diskusnom fore...
hughito
Redeemer
Redeemer

Potrebujem sa tým zaoberať, lebo vaše príspevky sú často generalizujúce. Toto robia takisto bieli, objednajú, nepreberú, preberú, nezaplatia, nie je to žiadna doména nejakých cigánov, ako si si to ty vo svojej hlave utriedil.

Píšeš, že nie som hlúpy. Ja si ešte zatiaľ to isté myslím o tebe, si niekde inde ako podaktoré typy, čo tu prispievajú a o ktorých to nemožno tvrdiť, tak trošku uber, vydýchaj sa a snaž sa, aby sa ti pri slove cigán nezatemnilo v mozgu..
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Ach jaj, si uplne mimo...

Este raz - " objednajú, nepreberú, preberú, nezaplatia," - a chces mi povedat, ze potom sa tito bieli zacnu pred kamerou ohanat na svoju obhajobu tym, ze im chcu dotycni podpalit dom? Nejde mi ani tak o to, ze na to nemali penaize ale skor o to, ze co zacali potom hovorit - to im natlacili rozne mimovladky do hlav, ze co maju hovorit. Tak ako ich reci o rasizme a diskriminacii... Ani nevedia co tie slovicka znamenaju.

Inak k tomu nezaplateniu - na vychode bezna vec, objednaju si, nemaju na splatenie splatok ale tak isto nechcu tovar vracat, su s tym neksutocne problemy.
hughito
Redeemer
Redeemer

To, že cigáni sa naučili čarovné slovko rasizmus je známa vec. ;) Ale tak si to mal prezentovať aj pôvodne, že narážaš na toto špecifikum. :wink:
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Ciganov som nikdy nemal rad, ale z policajnej luzy, na ktoru ide podstatne viac penazi z mojho vrecka, nez na nejakeho negramotneho cigosa mi je vyslovene na grc. Samozrejme neda sa takto na dialku hodnotit co sa stalo, ale zazil som nejednu raziu a fizli zakazdym konali mimo zakon (alebo je nutne zmastit opiteho mladika, ktory ledva stoji na nohach? nemyslim si)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

hughito napísal:Potrebujem sa tým zaoberať, lebo vaše príspevky sú často generalizujúce
Na generalizacii je postavena cela ludska spolocnost, jej vyvoj a nie len ludska ale kazda entita ktora tvori nejaku skupinu, spolocenstvo, svorku atd atd... Je to jeden z principov evolucie.
hughito
Redeemer
Redeemer

Áno kali, viem, že máš takýto názor a výklad evolúcie, ale už to všetci vieme, nemusíš to tu neustále opakovať. Ja si to nemyslím. :wink:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

hughito napísal:Áno kali, viem, že máš takýto názor a výklad evolúcie, ale už to všetci vieme, nemusíš to tu neustále opakovať. Ja si to nemyslím. :wink:
Nie nazor ale skor fakt ktory ti nezapada do tvojho anarchizmu.
hughito
Redeemer
Redeemer

Áno ja si vyberám a hodnotím názory iba podľa nejakého anarchizmu. Ja jednoducho nedôverujem niektorým tvojim výkladom, ktoré sú hnané práve tým, aby zapadali do tvojho svetonázoru. :wink:
Napísať odpoveď