Diki uz mi to ide ale stale nemozem ist do kordonu ... isiel som do Jasnej Oblohy a tam za tym sprievodcom ale nemal tam zase ten kordon ? ako sa tam mozem dostat ?
no najprv musis pomahat jasnej oblohe resp. pomahat im obsadzovat teritoria a potom ta poslu do kordonu no a tam som skoncil lebo ma stale zabije strazna veza a mam este jednu otazku neni tam taka moznost ze "VYSPAT SA"? lebo mam noc a chcem ist cez den a nechce sa mi cakat ako rychlo to uplinie
mne noc neprekazala s nightvision to slo v pohode , niekedy to malo aj svoju vyhodu ked stalkeri maju zapnutu baterku na hlave tak si tam ten hs rovno pytaju
D34Dlife napísal:no ale ja mam ulohu ze chod do kordonu ale nwm ako ...
dalsia cesta do kordonu je v bazinach uplne hore vpravo ako je taky mini taborik kde su vacsinou bandity..nieje to tam oznacene, a ani tam nieje sprievodca..je tam normalne cesticka medzi dvoma plotmi... tadial sa da vpoho dostat do kordonu a vyjdete na inom mieste ako pri tej armadnej budove s gulometom
hej da sa vam dostat s Armadniho skladiste do Rudeho lesa? mal som zistit co sa stalo s tymi stalkermi ktroy su uvezneni a mam ist naspät tomu lesnikovy ale stale ma vyhodi ked mi to nacitava ze BUGTRAY volaco
//autoeditácia príspevku ( 05 Oct 2008, 12:02 )
NEmate niekto funkcni crack na STALKERA 1505?
ClicK napísal:no ja som skusal NW ale neslo mi pod Nkom
zalezi aky mas oblek ked mas s plynovou maskou tak tam nighvision neni (co si myslim ze dava zmysel) + potom tam mas nejaky ten "battle" oblek kde uz mozes pouzit nightvision
Shark_360 napísal:Potrebujem pomoc..... Ked si nahodim clear sky, mam rusku verziu a do nej si davam cestinu. Je to teda stale ruska verzia, ci sa zmeni.
češtinu si daval len tak že si prepísal súbor?..mala by to byť ruska verzia