S.T.A.L.K.E.R. clear sky

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

no este som nepocul od nikoho co ma original zeby mu to padalo alebo nejake podobne veci , mne tiez takze asi tak 8)
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

minoz napísal:kua vsetci to tu dohravaju a mne ta sracka furt pada uz skoro pri kazdom nacitanom sejve ide to minutu a hned sekne komp a hodi ma do windowsu kua aj staku zabugovanu hru ako velice ze porobili vylepsenia a pritom to je este horsie stymi bugmi ako pri STALKEROVI S.O.CH snim som nemal ziadne probelmi bez jedineho padnutia az v polovici hry to zacalo padat ale stacilo len znizit detaili a uz to fachalo jak malo Clear Sky je mega zabugovany nato ze sa pohybujem v tych istych lokaciach
ukludni sa prosim tvoje padanie ovlivnuje zly crack stiahni si najnovsi patch a crackni to najnovsim crackom omg...moc totok
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

No, sklamalo ma to celkom. Neviditelne artefakty su uplne stupidne a hladanie systemom save/1min.load je dost zufale. Vojny frakcii vyzerali spociatku dobre, ale akonahle sa v Bazinach splnili tie hlavne ciele (jeden aj bez mojho pricinenia), vsetky moznosti sa uplne stratili a zvysok uzemia zostal prazdny. Co som takisto nepochopil je, preco tak dosledne osekali info o misiach, namiesto infopage + pridavne dokumenty, tam je teraz jeden prikaz, celkom skoda. Tiez neviem kam zmizol stlpcek, ktory signalizoval viditelnost a pocutelnost postavy. Dalsi velky ofajc su len dve nove lokacie, je sice pravda, ze su tam preskupene tie sily inak, ale aj tak...

Posledny dotaz: Ked ste odisli z tej prvej oblasti, aj vas to vyhodilo z frakcie Clear Sky?
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

eMPiko napísal:Posledny dotaz: Ked ste odisli z tej prvej oblasti, aj vas to vyhodilo z frakcie Clear Sky?
jj..to je pekna blbosť...mal som to na plno, nepriatelia skoro zniceni, prejdem do kordonu a nič..posrany zoldak..a sklamalo ma že sa k nej neda neskor pridať...
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

jj presne vysiel som z bazin a zrazu zoldak tak to ma byt ci bug? a este otazka kde zozeniem nejake veci na seba napr. plynovu masku atp... :( stale neviem prejst ten usek ako vojdem do kordonu
Luxo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Luxo »

Zdravím, nemohol by mi niekdo hodiť save do hry ? Pri začiatku, pri vstupe prvý krát do kordónu. Nechce sa mi to hrať odzačiatku kvoli jednému patchu . Verziu hry, presne neviem, skúsim to, čo sem hodíte. Mám patch 04, ale ide tam aj z 05
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

som presne v tom useku :D ale niesom doma

//autoeditácia príspevku ( 17 Oct 2008, 15:31 )
kde najdem savy? mam XP pls
feuer
Expert
Expert

Príspevok od používateľa feuer »

Tie savy ak sa nemýlim sú v zdielaných dokumentoch .Tam nájdes zložku Stalker a ďalej už budeš vedieť.
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Jak to ze mam ten najnovsi patch ktory ma 90% serverov ... a ked sa pripajam na server tak ma vyhodi z hry a vypise error [teda Bug Trapper] ???
kelsoo
Star
Star

Príspevok od používateľa kelsoo »

Ktory je teraz najnovsi patch ?

//autoeditácia príspevku ( 18 Oct 2008, 15:45 )
ja mam stale tie iste problemy nechce mi nacitat novu lokaciu asi pockam na novy patch v ktorom to bude
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ako vyskakat v Bazinach ku skrysi pod klembou kostola? a ako donutit brokadu strielat aj standarne strelivo nielen gulobroky a strelu s kridelkami?
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa satelitik11 »

hram hram a asi v druhej misii ci ako to mmam nazvat co obsaczujem baziny mi vyhodilo toto a uz nemozem spustit Stalker :( co s tym ? mam najnovsi patch crack vsetko slo okey len teraz uz nejde
Prílohy
hm.jpg
ryder
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ryder »

Vyskakující Zelený BUG ohledně XRay Enginu? ako to spravyt aby mi to konecne islo??? :cry: http://www.obrazok.eu/files/e8b7oxhrjb7k7v0qhjwk.jpg
Opak
Addict
Addict

presne to čo si napísal skús hodiť do googlu alebo este skus pozret war-fora...mne sa zda ze mi pomohol iny crack..nvm na isto nepamatam
Arachno
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Arachno »

ryder napísal:Vyskakující Zelený BUG ohledně XRay Enginu? ako to spravyt aby mi to konecne islo??? :cry: http://www.obrazok.eu/files/e8b7oxhrjb7k7v0qhjwk.jpg
Ja mam ten isty problem. Stiahol som uz asi 5 crackov a stale mi to nepomohlo. Ma niekto este nejaky napad ako vyriesit tento problem?
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Arachno napísal:Ja mam ten isty problem. Stiahol som uz asi 5 crackov a stale mi to nepomohlo. Ma niekto este nejaky napad ako vyriesit tento problem?
Kupit si to , ved je to napriklad na steame za smiesnych 500sk , klasika SoC bol za 150sk v akcii
AND!
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa AND! »

Dobry Den pani :D ...
Mam na Vas jednu prozbu .. na starom kompe som hraval stalkera a mal som rozohranu hru lenze prisiel novy komp savy som si odlozil .. teraz som si to naistaloval ale savy niesu kompatibilne z mojou terajsou verziou skusil som kopec patchov ani jeden nesedi mam teda prosbu ci by mi nemohol niekdo upnut savy z celkom dobre rozohranej hry aby som mohol naviazat lebo nechce sa mi to hrat odznova ... dakujem
zdenko.xxxx
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zdenko.xxxx »

mal som podobný problém tiež mi nešli savy z dôvodu, že som mal inú verziu, tzn. som hru patchol lebo mi celý CS robil problémy.Pomohol mi iný crack resp. crack na tú verziu aku som mal pred patchnutím. :D Savy potom išli
Bilingo
Star
Star

Príspevok od používateľa Bilingo »

Pre tych co vyskakuje pri spusteni ten Chrobak zelenyy staci si stiahnut Patch 1.5.0.4. od reloaded a tak isto crack od reloaded a pojde to
a este som sa chcel opitat hram stalkera a teraz mam pomoct cistemu nebu obsadit bazini ale ubera mi zovot mozem dat aj lekarnicku aj obvaz a nic stale ubera zivot pochpte ze tak sa hrat neda :?
Opak
Addict
Addict

nemáš radiáciu?
Napísať odpoveď