S.T.A.L.K.E.R. clear sky

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
sedo01
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sedo01 »

ale ked mam ANG verziu tak mi pojde crack s ruskej?
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

jj aj ja ho mam taky :) a ide to hh
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

ludia, len tak preistotu, naozaj sa v PDA neda najst podrobnejsi popis tych uloh? :shock: A dalsia vec, ako to je s tymi artefaktmi, su neviditelne ci co a ako ich mam najst. Je pekne ze ten detektor pipa, ale skor ako to najdem, som mrtvy
sedo01
Light Star
Light Star

SAVY

Ja mam tez problem s tymi savami uz som asi v tristvrte a nainstaluvol som si patch 1505 a nejdu mi nacitat savy.ked som mal 1504 tak ma to tam vyhadzovalo a nemohol som sa dostat uz dal k tomu lesnikovi tak som si nainstaloval 05a nejde mi to loadnut :( PLS pomozte :!: :!:
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Niekde som cital, ze su tie patche voci sebe nekompatibilne, cize savy musia ist furt odznovu, ale co je na tom pravdy nvm. BTW: Predtym na verzii 1.5.03 alebo ako to bolo som sa dostal po misiu dostat sa do kordonu a ked som prisiel za sprievodcom co ma tam dovedie, hra mi padla. Teraz ked si dam patch 1.5.05 a cracknem, hru mi ani nespusti a padne
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

z webu stalker.scorpions.cz(tj priama citacia z changelogu):

Uložené pozice
Pozice uložené ve verzi 1.5.04 jsou kompatibilní s patchem 1.5.05.

takze by to malo ist..samozrejme pokial mate orig. hru..pri cracknutych to fungovat nemusi ;)
D34Dlife
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D34Dlife »

ja som si daval patche postupne a savy isli iba pri prechode z 1.0.04 na 1.0.05 ... len teraz mam problem s tym kordonom , sprievodca to nema v zozname a sam tam neviem dojst ... nema dakdo save hned ako sa dostal do kordonu ?
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ja ho mam len som tam teraz ale je to v noci :)
sedo01
Light Star
Light Star

hej poradte mi som v tom armadon skladisti a ked sa pohnem ale o 10m tak mi padne a vyhodi mi tu tabulku BUG TRAP.uz mam ist k tomu lesnikovi.ALe ked si dam ktorykolvek zo savov kere mam tak to tiez padne a do teraz mi to islo normlane len raz za 2 hodini mi to padlo :idea:
D34Dlife
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D34Dlife »

daj si novy crack z gamecopyworld.com mne to pomohlo :) ( dik ClicK )
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

sedo01 napísal:hej poradte mi som v tom armadon skladisti a ked sa pohnem ale o 10m tak mi padne a vyhodi mi tu tabulku BUG TRAP.uz mam ist k tomu lesnikovi.ALe ked si dam ktorykolvek zo savov kere mam tak to tiez padne a do teraz mi to islo normlane len raz za 2 hodini mi to padlo :idea:
boze prestan tu uz spamvoat si to preinstaluj nahod normalny patch a crackni si to ostan 1.5.04 a savy si niekde zalohuj omg to je take tazke?!
sedo01
Light Star
Light Star

ClicK napísal:boze prestan tu uz spamvoat si to preinstaluj nahod normalny patch a crackni si to ostan 1.5.04 a savy si niekde zalohuj omg to je take tazke?!
uz som to ale10 razy preintaloval a aj crackol ale aby mi to isli savy na verzii 1505 tak potrebujem crack aj s tym miniimagom len na 1505 lebo skusal som cracknut 1504 s inym crackom a tie savy tiez neisli

//autoeditácia príspevku ( 05 Oct 2008, 20:19 )
hej nemate niekdo save co ste u toho lesnika ale co uz ste sa vratili z armadneho skladiska kde ste museli zistit co sa stalo s tymi stalkermi
igorb
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa igorb »

D34Dlife napísal:daj si novy crack z gamecopyworld.com mne to pomohlo :) ( dik ClicK )
pozeraam tuu straanku ale nevidim tam crack na 1.5.0.5 verziu anglicku prosiim ta hod mi link... patch uz maam ale dal som sa nachytat na lamkaach na kacicu od 2janci2.... shiiit
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xJEDIKNIGHTx »

ClicK napísal:Chalani ptorebujem pomoct ako nahle vojdem do Kordonu tak tam je oproti taka vojenska zakladna s gulometom a kopa vojakov a vlavo je mutant viete asi co myslim takze aky kolvek pohyb kusok dopredu vyvola strelbu z gulometu a neviem co mam robit plz pomozte
je to v podstate velmi jednoduché,v okolí je mnoho stromov,či už spadnutých,alebo "živých",tie treba využívať a snažiť sa,aby bol medzi vami a "bláznivým gulemetčíkom" vždy strom.
minoz
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa minoz »

xJEDIKNIGHTx napísal:je to v podstate velmi jednoduché,v okolí je mnoho stromov,či už spadnutých,alebo "živých",tie treba využívať a snažiť sa,aby bol medzi vami a "bláznivým gulemetčíkom" vždy strom.
JA som ich tam vystrielal aspon som mal hned lepsi gun :)
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

S trainerom zapnutym, ze?
minoz
Light Expert
Light Expert

Shark_360 napísal:S trainerom zapnutym, ze?
Vobec hram to normalne a ak viete pouzivat save/load tak to mozete dat aj vi mal som Hk MP5 a mierit na hlavu, staci sa dostat pod gulomet pri tu maringotku a odtial preutekat za roh oproti vam co je budova odtial som ich vystrielal....
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

neviete ako sa dostat k tomu PDA co je v kordone na konci zeleznice? tu misiu ste dostali od toho armadneho vodica co zostal pod mostom. vzdy ked tam idem tak obrazovka ostane biela a mna hodi o kusok naspat

//autoeditácia príspevku ( 07 Oct 2008, 14:35 )
uz viem, skusal som to aj predtym asi som netrafil :)
dufusak
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dufusak »

Dobrá hra...len som dáko nepochopil ten koniec :oops: nevedel by ho niekdo vysvetliť? :lol:
minoz
Light Expert
Light Expert

kua vsetci to tu dohravaju a mne ta sracka furt pada uz skoro pri kazdom nacitanom sejve ide to minutu a hned sekne komp a hodi ma do windowsu kua aj staku zabugovanu hru ako velice ze porobili vylepsenia a pritom to je este horsie stymi bugmi ako pri STALKEROVI S.O.CH snim som nemal ziadne probelmi bez jedineho padnutia az v polovici hry to zacalo padat ale stacilo len znizit detaili a uz to fachalo jak malo Clear Sky je mega zabugovany nato ze sa pohybujem v tych istych lokaciach
Napísať odpoveď