SAMSUNG Galaxy S II
Re: SAMSUNG Galaxy S II
si to vypni v nastaveniach
-
qwerty-xyz
uz uz , ale ma to sralo, .... pretoze to spravilo samo. Ja som to mal vypnute a po update sa to samo zaplo a updatlo to na server dost vela veci, . . . takyto pristup sa mi zda nekorektny a aj teraz co som uz kludny to povazujem za pokus o spionaz.
-
DeFeAt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
a ako si prisiel na to ze sa ti to samo updotovalo?
-
guess.whoo
Redeemer
tak ked ma zapnuty auto update
-
qwerty-xyz
tak ze mi to v gmaili na PC vyhodilo co som si noveho popridaval..... reku fajn .....
svinsky google....
registrovanim sa na gugle plus odsuhlasujes urcite podmienky... precital si si ich vsetky?qwerty-xyz napísal:bacha na update google PLUS,..... ta vymrdana svina si po update odklikla sama od seba updatovanie mojich foto a video, hned pri sfoteni na moj gmail ucet (na ktorom nikoho nemam) SVINSKA SPIONAZ ! ! ! ! zmazal som to ale pochybujem ze sa to zmazalo aj zo serveru, toto je spionaz, . . . a hnusna spionaz, aby sa moje foto a video bez mojho vedomia niekde odosielalo, ....
podla mna to tam aspo spomenute je
a to uz nie je spionaz ale tvoja vlastna blbost ze sa prihlasis na nieco ako je google plus alebo fcbk alebo ine soc siete...
a definicia slova spionaz je uplne ina
okrem toho fotky nie su verejne pokial ich neodsuhlasis
to ze sa kopiruju aj na server z fotaku to sa nepaci ani mne ale da sa to riesit... o videach neviem ze by kopirovalo, vsimol som si to len na fotkach
-
qwerty-xyz
ty si urcite nepochopil o co ide, ... ja viem o com je google PLUS,... slo o to ze google plus v mobile, si pri svojej vlastnej aktualizacii povilil zmenu nastaveni, pretoze ja som nastavene automaticke odosielanie fotiek na svoj ucet NEMAL !!!! ale ked sa to zaktualizovalo tak sa to bez mojho vedomia preplo ze uploadovat a podme ho a uz to slo, tak to spionaz predstav si je, ked to apliakcia bez mojho vedomia zmeni a poza moj chrbat odosiela, ....
zjavne to nechapes ty
niektore aktualizacie resetuju custom nastavenia! treba mat manualne aktualizacie a vzdy po novej kontrolovat nastavenie...
get use to it ty spion
niektore aktualizacie resetuju custom nastavenia! treba mat manualne aktualizacie a vzdy po novej kontrolovat nastavenie...
get use to it ty spion
-
qwerty-xyz
no mile, ... a nie je reset custom nastaveni prave ked sa to tyka takychto veci trosku padly na hlavu? ....
lebo podla mna normalne nie je aby to takto robilo, a mozme sa o tom hadat donekonecna, preco by malo byt mojou povinnostou zase nastavovat nieco co som uz nastavoval a kontrolovat to? a preco je v zaujme aplikacie odosielat moje fotky? ked chcem si ich odoslem sam a defaultne to ma byt stale vypnute hoci by sa co dialo a uzivatel si ma az sam zmenit ci to vobec chce povolit, v reklame sa mu ma takato moznost akurat ponuknut a nie sa predvolene zapinat. 
teraz vies, ze sa nieco take deje, tak to vypnes a nebudes tu dalsie 3 dni vyplakavat aki su na teba vsetci zli
-
guess.whoo
Redeemer
vyplakavas
to vies to je asi zmysel a podstata socialnych sieti a google sa snazi vsetko zlahcovat a zrychlovat...
ty vlastne dostanes nieco zadarmo - aplikaciu do mobilu a tak mas dve moznosti bud s tym suhlasis a das si ju do mobilu aj so vsetkymi podmienkami alebo nedas...
tym ze si ju nainstalujes potvrduzujes urcite licencne dohody ale to som uz spominal...
treba byt viac opatrny v dnesnych nesukromnych casoch
ty vlastne dostanes nieco zadarmo - aplikaciu do mobilu a tak mas dve moznosti bud s tym suhlasis a das si ju do mobilu aj so vsetkymi podmienkami alebo nedas...
tym ze si ju nainstalujes potvrduzujes urcite licencne dohody ale to som uz spominal...
treba byt viac opatrny v dnesnych nesukromnych casoch
zdravim, mohol by som sa opytat aku navigaciu by ste mi odporucili do telefonu (sygic /navigon) chcem si ju original kupit,mama galaxy S2 a mam rootnuty telefon a operacny system 2.3.6 ? pojde mi bezproblemov navigacia ked si ju kupim? aj ked mam 2.3.6??
mohli by ste mi odporucit aplikaciu ktora informuje o tave baterie?
Dakujem
mohli by ste mi odporucit aplikaciu ktora informuje o tave baterie?
Dakujem
-
guess.whoo
Redeemer
bez problemov
navigaciu si daj waze: https://market.android.com/details?id=com.waze
je zadarmo, len potrebujes mat mobilny internet. co predpokladam mas ked si kupujes SGSII
je zadarmo, len potrebujes mat mobilny internet. co predpokladam mas ked si kupujes SGSII
diki za odpovede..pouizvate na mobiloch taskkiller...lebo cital som ze je to zbytocne?...som novacik vo svete androidu

-
guess.whoo
Redeemer
je to zbytocne
-
qwerty-xyz
-- risenim je mat vypnute gps, spustit sygic, povolit gps a tak, ... plus je tam par chybiciek krasy....
-- to by som skor bral ako doplnkove urcenie polohy, ale urcite nie ako samostatnu navigaciu. Mapy treba mat potahane uz v mobile dopredu.
pisane pre toho co sa pytal ohladne navigacie ...
-
hojko
Site Admin
sundevil: Nie vsetci jazdia len po slovensku a vtedy su online navigacie mimo SR dost drahy spas, najma kvoli cene datovych prenosov v zahranici.