SAMSUNG Galaxy S II

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: SAMSUNG Galaxy s II problemy

Príspevok od používateľa rochedo »

hojko napísal:Tak ten Galaxy S2 je dobry odpad mobil. Kamarat si ho dnes kupil, dal mi ho, ze ci by som mu tam nedal navigaciu a dake hry, reku jasne, v pohode. Dojdem domov, nabijem mobil, stiahnem Kies z oficialnej stranky, zapnem, pripojim mobil a nic. Vybehne mi tam, ze nenaslo ziadny mobil, ze mam skusit poradcu pri problemoch, tak som to klikol, ten preinstaloval ovladace a zrazu mobil naslo. Po pripojeni hned skocilo okno aktualizacie firmware v mobile, tak som to potvrdil a isiel podla pokynov. Potvrdil som licenciu a mozne rizika, zacalo sa stahovat, par minut stahovalo a zrazu napisalo, ze nebol najdeny ziadny mobil, ze mam odpojit kabel, vybrat baterku, zapnut mobil, pripojit kabel a postup opakovat. Tak som to odpojil, vytiahol baterku a mobil nejde zapnut. Ked mobil pripojim na USB kabel alebo nabijacku, tak ho zacne nabijat, ale to je asi tak vsetko. Naznaky, ze by sa chcel zapnut, ze by zavibroval, proste nic. Davno som vravel, ze Samsung sa mal venovat televizorom a mikrovlnkam, nie sa pchat do sfery mobilov.
Kamarat sa asi potesil :)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:lol: :lol: :lol: ako vidim je ocividne ze niektori ludia by sa zase nemali venovat sfere smartphonov, lebo ked niekto na SGS2 ku povie ze je to odpad tak podla mna patri pod psyxchiatricku liecbu. Pretoze to je jeden z mala TOP najlepsich telefonov na trhu a ked niekto nedokaze pochopit ze to je SMART a ze je v nom vela veci programovatelnych, menitelnych a rozne nastavitelnych tak hold smola. A komu to padlo pri aktualizacii nech to da reklamovat a komu pri flashovani, tak radsej nech to nerobi ked nevie presne co a ako . . .

:sly: kies blbne, A ? ... aj mne na XP cku blbne, ale telefon si zaktualizoval v pohode . . . len mu na to trebalo chvilku casu...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

hojko: No vzhľadom na to, že ja poznám dvoch ľudí (seba a kolegu), ktorí takéto problémy nemali, tak mi argumentácia windozom príde minimálne tak chabá, ako tá tvoja ohľadom odpadu a podobne :) Ináč nemala by sa táto téma premenovať na SGS2 všeobecne, nie len problémy?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

seth82: Zatial sa tu riesia len problemy :D

qwerty-xyz: V com je iny S2 napriklad od nejakej Nokia so Symbianom??? Asi len v tom, ze na tej Nokii ide aktualizovat firmware v pohode :smt006
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: SAMSUNG Galaxy S II

Príspevok od používateľa cORP. »

no hojko tvoja argumentacia je totalne onicom ,asi tolko k tomu poviem ,stalo sa dobre ,mozno mali vsetci rovnaky system ,neviem povedat ,mozno rovnaky problem v systeme ,no pochybujem ze chyba je v telefone .
qwerty-xyz

:wink: Hojko rozdiel medzi symbianom a androidom by bol na dlhu debatu nemyslis ? zhrniem to niekolkymi vetami. Symbian je mrtvy system, ktory absolutne nevyuzival potencial a moznosti ktore by mohol. Rovnako ako aj aplikacie a celkovy chod bol na biednej urovni. Android je otvoreny system akokolvek konfigurovatelny. Vsimnes si tieto zmeny pri multimediach, ... nebudem rozpisovat.
:)

To ze to padlo pri aktualizacii je hold zle. Bud to cele reklamujte, alebo to dajte do servisu. Stava sa ze kies blbne. Aj mne na XP cku blbol, nielen ze nenasiel telefon, ani nastartovat sa nevedel.... Ale to niej e dovod k tomu aby som dodrbaval telefon, Ak mas pocit ze KIES nefunguje ako ma, zapni wifi a aktualizuj si to OTA bez pripojenia na PC, kludne mozes, sosne si to aktualizaciu vzduchom cez wifi alebo 3G a preinstaluje sa to samo....

:) Nebudeme predsa zhadzovat top zariadenia ze ? a uz vonkoncom porovnavat symbian telefon a android telefon, pisem ti to hojko preto takto lebo drviva vacsina pocitacovych a mobilnych geekov by sa ti vysmiala, ked by si prehlasil ze symbian je lepsi. To vies isto iste aj sam.... Symbian je uz mrtvy system. Top systemy su LEN android a IOS. (dobehne ich snad win...)

pisem drviva vacsina prave preto ze existuju skupiny ludi ktore s mobilmi sice dost robia, aj ich hardware a software upravu a robia aj servis ale su tak zabrani do svojej prace ze zaostavaju pri updatovani svojho rozmyslania a neprehodnocuju nove mobilne zariadenia na svoje potreby. Klasicky servisakovi netreba mobil, ktory foti v 8Mpix, nepotrebuje baterku na mobile ani GPS zapisy do fotiek, rovnako ani rychle a plynule prechadzanie medzi multimediami. Ma telefonik so symbianom, a je rad ze je rad pri pouzivani startych a overenych aplikacii a na vsetko ostatne pouziva profi PC.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

qwerty ma pravdu - porovnavat symbian a android je scestne a zbytocne. Na druhej strane priznavam, ze Kies je hlavny nedostatok samsungu - dokonca zvazujem, ze nasledujuci telefon, ktory si zaobstaram nebude samsung prave kvoli tomuto.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

hej to je pravda ze kies je onicom vec ,no tak isto je onicom vec aj itunes pre windows platformu pretoze to cele mrzne a nejde ako by u apple proste ist malo , tu nejde o windows , v to neverim proste na win platformu seru , zas pri android zariadeniach by som nejako tento znackovy soft u ziadnej znacky neriesil .
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Pani, nikde som nenapisal, ze Symbian je lepsi od Androidu, nakolko mam oba telefony, jeden s Androidom a druhy so Symbianom, takze viem co ma svoje caro a viem to zhodnotit dostatocne. Mam skusenost ako s normalnym broadbandovanym fw od Orange, tak aj nebroadbandovy po zmene product keyu cez NSS, zaroven mam skusenost ako s oficialnym Androidom, tak aj custom romkou.

To co som sa znazil porovnat, avsak mozno som sa zle vyjadril, tak to je sposob aktualizacie firmwaru, kedze pri Nokii s tym nikdy nebol problem. Ci je problem v Kiese alebo v S2, to uz povedat neviem, ale je to dost bieda, ak sa to prejavuje pri vlakovej lodi Samsungu. To, ze si chce clovek poslat .apk aplikaciu cez Kies do mobilu a ta mu napise, ze to nie je podporovane a ze sa moze preniest len video, foto ci hudba, to kde sme??? Clovek, aby si spravil ftp server na PC a potom stiahol AndFTP z Marketu, pripojil sa na ftp a potahal aplikacie touto cestou, pricom aj tak niektore ani nedovolilo nainstalovat, aj ked boli povolene Nezname zdroje v nastaveni aplikacii. Zial, nemozem to oznacit inak len ako fiasko.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Alebo pouzije DropBox. Naco sa trapit s FTP.
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

No s aktualizaciou na nokii to tiez nie je take ruzove, priatelka mala 5230 a ked som ju chcel updatnut cez ovi suite vzdy to padlo.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

hojko preco pouzivas kies na posielanie suborov do pc? ja to vzdy riesim cez mass storage. kies je podla mna dobry len na oficialny update
qwerty-xyz

hojko rovnako sa pripajam, preco pouzivat KIES ???? .... problem je v programe nie v mobile, a ja si do mobilu hadzem APK subory normalne cez usb mass storage. :) Je zbytocne nato pouzivat kies.... Ved prave cez klasiku je to podla mna aj lepsie, prehladnejsie a hlavne rychlejsie. Okrem toho stale mas VIACERO moznosti. . . .
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Presne, Mass Storage som ani nepisal, ved to je samozrejmost. Dropbox pouzivam ako alternativu ked sa mi nechce hladat kabel :)
qwerty-xyz

ale ved jasne, SGS2 ka ma viacero moznosti spojenia, ... :) to je na nej praveze super, dodrbe sa jedna moznost (kies) tak na to ideme inou cestou .... :wink: krasa androidu .... moze kazdy spekulovat donekonecna co by ako vylepsil a co novehop ridal, pripadne ubral , . . .
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

rochedo: Ked mam FTP nainstalovane, tak je najmenej stiahnut si AndFTP a hodit tam IPcku na pripojenie. Myslim, ze menej roboty ako s DropBoxom.

MuF: Chybicka, co uz.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ale zas nebud detailista
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

tak za toto zrejme dostanes dalsie (nie odo mna)
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

hojko napísal:rochedo: Ked mam FTP nainstalovane, tak je najmenej stiahnut si AndFTP a hodit tam IPcku na pripojenie. Myslim, ze menej roboty ako s DropBoxom.

MuF: Chybicka, co uz.

Tak to uz podla preferencie. Pri dropboxe pouzivam web interface. Cize tam mi staci stiahnut len 3mb aplikaciu do mobilu.
qwerty-xyz

bacha na update google PLUS,..... ta vymrdana svina si po update odklikla sama od seba updatovanie mojich foto a video, hned pri sfoteni na moj gmail ucet (na ktorom nikoho nemam) SVINSKA SPIONAZ ! ! ! ! zmazal som to ale pochybujem ze sa to zmazalo aj zo serveru, toto je spionaz, . . . a hnusna spionaz, aby sa moje foto a video bez mojho vedomia niekde odosielalo, ....
Napísať odpoveď