Samsung galaxy S4 | SGS iV
Re: Samsung galaxy S IV
Rochedo:Viš porovnať reálny rozdiel medzi SIII a SIV v displeji?Teda je viditeľný rozdiel medzi HD a FullHD?
Aká je citlivosť GPS?
Je displej v porovnaní s SIII čitateľnejší na slnku?
Hlasitosť zvonenia je dobrá?
Keď je telefón dlhšie neaktívny (zablokovaný) a otovriš dialer ako dlho trvá otvorenie? (Pri SIII to je tragikomédia)
Ďakujem
Aká je citlivosť GPS?
Keď je telefón dlhšie neaktívny (zablokovaný) a otovriš dialer ako dlho trvá otvorenie? (Pri SIII to je tragikomédia)
Ďakujem
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
1C3 - niečo z toho Ti zodpoviem aj ja, ale určite nie tak presne ako rochedo, mávam ich v paprčiach denne na inštalácie appiek pre klientov, myslím SiV.
GPS funguje [podľa mojich "pokusov" s pirátskymi aj originálnymi softmi] rovnako ako na SIII, nevšimol som si nejaký rozdiel, ale ako píšem, nejazdím autom, tak to neviem tak dobre posúdiť
display je o úroveň lepšie čitateľný na slnku, ono v podstate matematika. Rovnaká uhlopriečka a 4násobná hustota pixlov, aj keby svietili o polovicu menej, tak bude svietiť viac
hlasitosť zvonenia je "dobrá", ale nie tak dobrá ako na Zku, či Pčku, a už vonkoncom nie tak ako na HTC One
chyby čo boli na SIIIke som zatiaľ nepostrehol, takže je tu dosť reálna šanca že tam nie sú prítomné. Telefón robí všetko instantne. Budenie, kalendár, smsky, etc.
Vďaka uplink
Vieš porovnať aj galaxy SIV s Note 2?
Lebo rozhodujem sa medzi nimi velkosť problém nieje...
Len sa neviem rozhodnúť či počkat ešte na Note 3 ale 6 palcov už bude veľa...
Teda je citelný rozdiel medzi SIV a Note 2 v displeji?teoreticky ano ale či aj prakticky voľnym okom zbadáš?
vďaka
Vieš porovnať aj galaxy SIV s Note 2?
Lebo rozhodujem sa medzi nimi velkosť problém nieje...
Len sa neviem rozhodnúť či počkat ešte na Note 3 ale 6 palcov už bude veľa...
Teda je citelný rozdiel medzi SIV a Note 2 v displeji?teoreticky ano ale či aj prakticky voľnym okom zbadáš?
vďaka
-
uplink
VIP
Note 2 má katastrofálnu svietivosť, nízku. Poznačilo ho HD rozlíšenie pri obrovskej uhlopriečke. Zvyšok by som povedal že je viacmenej identický, aj keď SGSiV má o triedu vyšší HW.
Veľmi si ma nepotešil s tým displejom...Nevadí a čo hovoríš na Z?oproti Galaxy S3?
Prepáč, že ťa stále otravujem ale málo kto mi porádi takto, že tie telefóny mal aj v rukách.
Prepáč, že ťa stále otravujem ale málo kto mi porádi takto, že tie telefóny mal aj v rukách.
-
uplink
VIP
V pohode. No v podstate sa snažíš porovnať neporovnateľné, jedna kategória je:
Xperia Z, SGS iV, SGS NIII [ešte nevyšiel], HTC One, Huawei Ascend D2
a druhá:
Xperia S, V, T, SGS III, SGS NII, HTC One X
takže prakticky porovnávať SIII so Zkom je zcestné, ale keď už tak:
Zko je robustnejšie, ťažšie, odolnejšie, batéria vydrží menej, má lepší zvuk, aj na slúchadlách, aj vlastný, display slabšie svieti. SIII je plastový patok, tak isto ako SiV, majú lepšie viditeľné displaye s presaturovanými farbami + ako bonus je SIII prepchatý bugmi. Takže radšej Zko, ale tak Ti poviem, vezmi si HTC One a neolutuješ. Na akciu, alebo akokoľvek.
A v prípade že Ti nevadí lacný povrch a chceš ľahký a "imagový" telefón, tak SiV. SIII by som sa vyhol.
a druhá:
takže prakticky porovnávať SIII so Zkom je zcestné, ale keď už tak:
Zko je robustnejšie, ťažšie, odolnejšie, batéria vydrží menej, má lepší zvuk, aj na slúchadlách, aj vlastný, display slabšie svieti. SIII je plastový patok, tak isto ako SiV, majú lepšie viditeľné displaye s presaturovanými farbami + ako bonus je SIII prepchatý bugmi. Takže radšej Zko, ale tak Ti poviem, vezmi si HTC One a neolutuješ. Na akciu, alebo akokoľvek.
A v prípade že Ti nevadí lacný povrch a chceš ľahký a "imagový" telefón, tak SiV. SIII by som sa vyhol.
o HTC One som rozmýšlal ale htc s tými aktualizáciami nejako kašle na ludí,mal som evo 3D a potom som prešiel na S3 doteraz. D2 je ako na tom kedže s huaweiom nemám skúsenosti..ako sa drží?displej? svižnosť systému?
Pridam par postrehov.1C3 napísal:Rochedo:Viš porovnať reálny rozdiel medzi SIII a SIV v displeji?Teda je viditeľný rozdiel medzi HD a FullHD?
Aká je citlivosť GPS?
Ďakujem
Rozdiel v displeji by som povedal ze nie je az taky drasticky. Celkovo ma ovela realnejsie a krajsie zobrazenie farieb a lepsiu svietivost + nerozoznatelne pixely. Super ostry a detailny text, radost citat stranky a dokumenty.
Citatelnost na slnku sa zlepsila ale len len minimalne. Nema to zatial na LCD-ka. Ak chces detailny rozbor displeja tak na tejto stranke mas aj fotky http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2268937
Citlivost GPS: Tiez zatial nejazdim autom ale co som narychlo skusal tak nabehol stale okamzite. Ziadne problemy zo zasekavanim sa signalu sa zatial neprejavili.
Reprak ma dostatocnu hlasitost aj vykon. Uz v S3-ke hral dost vyrazne, ale tu opat podava mierne lepsi vykon.
K tej poslednej otazke: vsetko zatial reaguje bleskovo. Sem tam citit lagy ale to sa zatial prejavuje na kazdom modeli a caka sa na aktualizaciu, ktora by to mala vyriesit.
Celkovo som z S4-ky prijemne prekvapeny. Pre mna je toto konecne plnohodnotny nastupca S2-ky.
Vďaka rochedo.. 
-
uplink
VIP
veru netuším ako je to s D2. To je pravda, Support u HTC je na houbeles, ale u Samsungu nie je o moc lepší. V podstate žiadny výrobca telefónov nemá nejaký hyper support až na LG Nexus a LG Prada telefóny.1C3 napísal:o HTC One som rozmýšlal ale htc s tými aktualizáciami nejako kašle na ludí,mal som evo 3D a potom som prešiel na S3 doteraz. D2 je ako na tom kedže s huaweiom nemám skúsenosti..ako sa drží?displej? svižnosť systému?
-
guess.whoo
Redeemer
u Huawei by som sa bal zrejme vyhotovenia tela. Je tiez "plastovy" ako S3, ale podla reakcii majitelov sa ovela rychlejsie poskriabe alebo odrie. Tymto trpi aj (pre mna) legendarna a prelomova g300-ka
-
94jakub
Guru wannabe
Čo hovoríte na AOSP verziu Galaxy SIV?
Podľa Googlu bude mať takú istú prioritu pri updatoch ako Nexus zariadenia.
Google to šikovne vymyslel, pretože nemusí nutne vydávať nové Nexusy ale dohodne sa takto s nejakým výrobcom na Google Edition.
Google to šikovne vymyslel, pretože nemusí nutne vydávať nové Nexusy ale dohodne sa takto s nejakým výrobcom na Google Edition.
Smutné ale je že to je len pre USA... Europa zas bokom 
Dnes ani nemal byt predstaveny novy Nexus telefon. To pride az v novembri. Nechapem preco toto ohlasili ale u nas to aj tak nebude94jakub napísal:Čo hovoríte na AOSP verziu Galaxy SIV?
-
94jakub
Guru wannabe
To hej. Ale tak snáď sa to sem nejakým šedivým spôsobom dostane.
Ale skôr v tom vidím inú výhodu. Pokiaľ bude existovať AOSP ROM pre tento model, určite nebude ťažké to portnúť(ak vôbec bude treba) na normálny S4.
Ale skôr v tom vidím inú výhodu. Pokiaľ bude existovať AOSP ROM pre tento model, určite nebude ťažké to portnúť(ak vôbec bude treba) na normálny S4.
To je pravda, zavisi to vsak aj od pouziteho hardveru. Z S4-ky existuje tiez viacero variant.
Najprv si S IV musim zadovážiť,
ale je fajn že Samsung rozširuje obzory
-
94jakub
Guru wannabe
Tak myslím, že ten kto pozná trocha Google, tak ani nečakal nový Nexus, aspoň teda telefón. Nexus mobily sa vždy predstavujú v Q4.
Vo svete Androidu sa medzi mobilmi portuje ostošesť
Určite je jednoduchšie upraviť AOSP ako robiť všetko nanovo, viď CyanogenMod 10.1 ktorý len teraz vstúpil do fázy RC.
Vo svete Androidu sa medzi mobilmi portuje ostošesť
Osobne si myslím, že galaxy s4 s čistým androidom pôjde jak teplé rožky. Časom sa dostane aj k nám...
-
94jakub
Guru wannabe
A ešte keby mal cenu Nexusu, tak by sa stáli fronty ako za socializmu na banány