Samsung galaxy S4 | SGS iV

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Samsung galaxy S4 | SGS iV

Príspevok od používateľa cORP. »

No a je predstaveny ,som vlastnikom s3 a z mojho pohladu je to celkom sklamanie ,aky mate na to nazor ?

http://www.mojandroid.sk/2013/03/15/sam ... edstaveny/

znova opakujem ,ten chudak co mi dava k- bez ziadneho dovodu ani nicoho by sa aspon mohol podpisat ,kedze nechapem co je z mojho prispevku take zarazajuce ze sa mu to nepaci .....
xmatkoo
Medium Star
Medium Star

Re: Samsung galaxy SIV

Príspevok od používateľa xmatkoo »

Neviem, tiez ma nejak velmi neohuril. Vyuzitelnost tych funkcii, ktore boli predstavene na Unpacked, sa mi nezda nejaka extra vyborna. Display ale vyzera nadherne, 8jadro tiez, uvidime v akej cenovej relacii sa bude pohybovat.
trizzo
VIP
VIP

Príspevok od používateľa trizzo »

Plast.... Sklamanie.... Prilis skoro po SIII
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

co ja viem..cakal som nieco viac, co ale, sam neviem...dizajnovo som asi cakal uz nieco ine...tie "boom funkcie" ak sa nad tym zamyslite...co ja viem, komu treba aby sa zastavilo video ked sa nepozeram na smartfon? bude to len vadit, jasne bude sa to dat vypnut...ale zbytocne nad tym spekulovali a plno ludi to ani nebude pouzivat, rolovanie emailu pomocou pohladu..ach to uz sme v dobe ked sa nam nechce tahat palec po displeji?
podla mna vyuzitelnost na hranici S3, ak nie S2 ... :)
paci sa mi ale hrubka, tusim 7,9mm? to je super pri takej placke
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

Mne sa paci a ajtak potrebujem nastupcu mojej Xperie Neo, takze sa asi pustim don a zainvestujem. Pravdupovediac neviem co ocakavate este od telefonov, mozno by mohli dat este silnejsie baterie ale velmi uz neocakavam ziadne prekvapenia ako to bolo za cias Galaxy SII alebo iPhone 4.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

hardverovo je to uplny top, co viac cakat..tie funkcie su take nemastne neslane. Nevidim dovod prechadzat z S3 na S4. Skor potom na Neo N300, ktory bude minimalne 5x lacnejsi ako S4
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

Ale S4 má Procesor: Exynos 5 Octa 5410, štvor-jadrový Cortex-A15 @ 1.6GHz a štvor-jadrový Cortex-A7 @ 1.2GHz nie ? Źiadne 8 jadro....
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

a kolko je 4+4?
ArAsHiD
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

Pre EU trh aj tak bude dostupný len ten 4jadrový Qualcomm. 8jadrová Octa u nás nebude...
21rOBO21
Star
Star

Ak tomu chápem správne. tak 4 jadrá to má na frekvencií 1.6 a dalšie 4 na 1.2 ?
práve som cítal že Americká verzia príde s iným procesorom, konkrétnejšie ide o Snapdragon 600 nataktovaný na 1.9GHz, zatiaľ čo európska verzia príde s Exynos 5 Octa
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Su 2 verzie, jedna pre EU trh s LTE, ta ma 4jadro. Ina verzia je pre US, ta nema LTE a ma 4+4jadro
mmm273
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mmm273 »

vcelku mi vadi ze telefon ktory sa rovnako vola a je to vlastne ten isty model, ma pre kazdy region iny HW ...
ArAsHiD
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

To robí Samsung už dosť dlho, S1 pre amerických operátorov dokonca aj inak vyzerala...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Ja som skôr zhrozený trendom, akým napredujú mobily, pardón, "napredujú". Xperia Sola má identický Ui ako Xperia Z, seriously? Ani o jednu jedinú po*ebanú softwarovú funkciu navyše, ani jeden jediný widget, nič, dokonca zobrali to pekné animované pozadie a dali tam také trápne na Zko. To isté robí aj Ťamťung. A Bohu žiaľ aj HTC.

HTC zadelilo že ľudia nepoužívajú widgety. Áno, majú pravdu, žijeme na svete kde je 7mld ľudí a z toho 99,999% inkompetentných retardovaných debilov s iQ >65, ktorí radšej vlezú do horného menu, nastavení, bezdrótové a siete, wi-fi, alebo HSPDA/HSUPA/LTE, etc. a tam j*bnú svojím tlstým vidláckym prstom po nastavení, ako by mali na domovskej, alebo bočnej obrazovke stlačiť tlačítko. Že áno. To isté s počasím, kalendárom a kalkulačkou. Takže HTC dospelo k záveru že widgety "nikto" [rozumej väčšina sprostých dementov] nepoužíva, tak ich jednoducho z nového Sensu vy*ebeme na dobro.

To isté spravil aj Samsung. Kedysi sa líšili kvalitou [ešte v 2.3.6-2.3.7] widgetov, množstvom widgetov, kvalitou animácií povedzme mobily HTC Desire, HTC Sensation a potom HTC One X, mali fantastické widgety, super kalkulačky, super profeisonálny kalendár, všetko tip top. Teraz sú k dispozícii len po*ebané amatérske widgety z marketu, ktoré aj keď sú platené, vyzerajú na k*kot, takže pre mňa jediné riešenie je si spraviť vlasté. Super.

Toto je trend, ktorým ide Xperia Z [mám ju doma akurát, patok sprostý vy*ebaný sku*vený telefón drbnutý, nanič, useless, zbytočný, veľký, ťažký, zabiť celé Sony pre tento produkt], pôjde SGS iV a tak isto HTC One, naše hyper vlajkové lode.

Jednoducho všetky nové vlajkové lode stoja za starú bláškovú, lebo sú navrhnuté pre imbecilov.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

a prave preto je S3 moj posledny mobil od mainstreamovych vyrobcov (sony,samsung,htc).
mmm273
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mmm273 »

na Ztko som tiez moc chvaly nepocul... V blizkej dobe kupujem LG 4X HD resp. Nexus 4 a uvidím... inak smarfony idu momentalne len po hrubom vykone a na SW nejak tak *ebu...
21rOBO21
Star
Star

Re: Samsung galaxy S IV

Xperia Z je kópia iphone ale nechápem jednu vec. Boli časy ked Sony tvrdilo že dlhšiu dobu nepôjdu do quad core a xperia z má 4 jadrák. Galaxy S IV keď som uvidel tak som nechápal že prečo je na obrázku S3. Dokopy sa tam nič skoro nezmenilo akurát HW a konečne 2 gb ram ale dať za ten telefon 650 eur je podla mna zbytočné. To si môžem kupiť S II za 200. Zo všetkých mobilov by som si vybral asi HTC One, páči sa mi veľmi a hlavne tie stereo reproduktory na prednej strane a celkovo ten mob vyzerá kvalitne .Videl som aj nejaké vychytávky a s fotoaparátom a pod a dosť ma to ohúrilo. Viac ako S IV a jej appka na meranie vlhkosti vzduchu či čo to bolo :aasmile2:
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

co taras aka kopia iphone-u? nicim sa nepodobaju, snad len farbou. hovoris konecne 2gb ram a potom napises ze si radsej kupis S2? nie si trosku schiza?
21rOBO21
Star
Star

Ničim sa nepodobajú ? Len to že iphone 4/s a Xperia Z majú obe strany zo skla a na xperzií z na zadnej strane dole sú rôzne označenia ako mal iphone. A nebudem si kupovať mobil kvoli 2 gb ram za 650 eur nie ? hej je super že to má konečne 2 gb ram ale využitie SII A SIV je to isté. Akurát že jeden mobil sa dá zohnať za 200 eur a druhý za 650
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

toto je ofi video? Vyzerá tak a je tam vidieŤ ako vyzerá. Keby dali tomu telefónu 4.3-4.7", ten plastový backend kovový a rovný a HTC Sense...aha...no keby bolo keby.

21rOBO21 - iPhone nemá zlý koncept, len má ten najhorší OS na svete. Ale tak ako píšem, 99,999% sveta sú retardované prasce, takže im je ten telefón úplne ideálny. Aby si človek kúpil mobil, na ktorom je 6 rokov ten istý neinovovaný OS, tak to si vyžaduje fantastickú dávku ignoráciu, stupidity, zaslepenosti a hlúposti. iOS neponúkol absolútne nič, len okopíroval "command" center od Androidu, ktorý aj tak domrvil. Samozrejme, na SMSky a telefonovanie je telefón dobrý, nie však najlepší. Chýbajú kvalitné video hovory a konferenčné hovory cross-systémové a chýbajú výpisy smsiek, export smsiek do csvčka, alebo do nejakej databázy priamo z OS, a tak isto skinovateľné SMS, jednoducho ani základné funkcie nedokázali v Appli po pol dekáde spraviť poriadne. Mimo to Ti iOS nemá jednoducho čo ponúknuť. A že okopíroval? Neviem neviem kto začal prvý kopírovať hranatý design mobilov ;-)...
Napísať odpoveď