Samsung galaxy S4 | SGS iV

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
1C3
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Samsung galaxy S IV

Príspevok od používateľa 1C3 »

To máš pravdu :-D
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Este nepredstavili Android 4.3?nesledujem to..
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

nie
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

nakoniec z toho budel en android 4.2.3 :D
1C3
Medium Professional
Medium Professional

To snad nie :-D ja im verim :-D ale na s3 by uz mohla dorazit aktualizacia 4.2.2
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

tak pripajam sa do tejto debaty pred par dnami mi odisla moja milovana S2jka ktora uz dostala aj JB update a bol som nad mieru spokojny troska sa do nej chytila v oblasti konektora na nabijanie voda a zomrela. Kazdopadne bol som nuteny zacat rozmyslat nad novym telefonom tak som ani neriesil inu znacku ako samsung aj ked este spadal aj google nexus do rozmyslania, ale Samsung sa mi vzdy pacil ci uz nadstavbou TW alebo inymi funkciami. Pozeral som aj live video o predstaveni samsungu a nebol som dvakrat uneseny, ale po tom co som ju videl na zivo vedla S2 a S3 tak ma to dostalo. Co sa tyka odozvy SW aj ked HW s3 je lepsi ako S2 tak by som bol povedal ze rychlejsie reaguje dvojjadro s2 ako s3 a myslel som ze to iste bude v pripade s4 ale mylil som sa a je to asi aj tym ze su tam ine upravy ako v S3 SW ktory je momentalne vonku. Jedina vec co ma na SVK trocha hneva je pripojenie na internet clovek nedokaze vyuzit na plno svoj smartphone a este si asi pockame dlho na 4G. Ja byvam v zahranici momentalne takze tento problem nemam a je to velky rozdiel ked som presiel z 3G na 4G rychlost aj co sa tyka odozvy a pripojenia. Vsetko co ste tu popisali vase postrehy tak su spravne:
lepsi displej
mensie telo
dokonca myslim ze aj vaha je od s3 mensia, ale na druhej strane cloveku z hladiska vykonu bohato staci telefon ako je S2.
Velmi sa mi paci mnoho funkcii ktore pridali ako robenie fotoalbumov a takychto kravin co pre ITckarov moc ani nemusi byt zaujimave ale pre uzivatelov ktory sa chcu vyhrat a ukazovat znamym a rodine fotky je to super.
Co sa tyka bezdotykoveho ovladania tak som mal moznost to skusit iba na tablete a celkom zaujimava funkcia ale az teraz na S4 zistujem ze ked tu funkciu zapnem tak ten displej je o dost citlivejsi takze niekedy sa mi stane ze sa ho nedotknem a aj tak to telefon prijme ako kliknutie ale to by sme sa mohli bavit fakt o milimetroch.
IR led - to myslim ze uz je v tablete od samsungu zahrnute a asi aj v inych smartphonoch ale uprimne som bol prekvapeny ked som dokazal ovladat TV Sasmung 3. seria cez mobil, pretoze obcas tie ovladace na telky od samsungu zvyknu blbnut takze aj tuto funkciu vyuzijem a takisto aj ine pristroje sa tym daju ovladat takze ked ma doma niekto vela zariadeni ci uz zvukovych alebo satelitov tak jednoducho si usetri nervy prepne v notifikaciach co chce ovladat a moze sa tym zaoberat.
Kvalita fotiek a videa je naozaj perfektna v porovnani od S2(to by som tu mohol rozpisovat od zaostrovacich funkcii po rozne rezimy ako HDR a vymazavanie objektov)
Stiahol som si aj aplikaciu na zistenie HW takze konkretne sa jedna o CPU ARM - 7 quad core (1,9 Ghz) a 2GB ram.
Jedine co ma hneva ze nedokaze nahravat full HD 60fps video aspon keby pri HD sa dalo takze je to len smutnych 25fps.
Plus je 13megapixel senzor takze fotky su naozaj ostre a iso 1600 co je v porovnani s fotakmi nic ale na S2 som mal iba 800.

Keby ma nieco napadlo alebo mali by ste nejake otazky takisto rad zodpoviem a ospravedlnujem sa za gramaticke chyby. Slovencinu moc uz nepouzivam a nemam cas si ju uz ani precvicovat.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ST1 vidim v tvojom prispevku iste nezrovnalosti , 4 jadro to sice je ale dam ruku do ohna ze to nebude arm 7 ,program predpokladam nepozna dostatocne novy procesor ,s tym internetom ,4g som skusal a realne mozem povedat ze zas taky rozdiel to nieje ,velmi zalezi kde sa nachadzas a ake je tam akurat pokrytie ,nemyslim si napriklad ze ked mam h+ a stahujem realne cca 2mb za sekundu ze je to az taka brzda ,v meste a pri dobrom signalne mam ping cca 50ms co je na mobilny net uplne v pohode ,samozrejme rychlostami sa nemoze rovnat 4g no az tak priepastny rozdiel by som v beznom pouzivani nevidel
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

tak jedna vec ze 2mb za sekundu stahovat asi nemozes to by si musel mat naozaj plne 3G 24mbit. Druha vec ked cestujem vlakom tak to 3g(1-5mbit) je pocitit ako nedostatocne a pri 4G mam 20 mbit(a samozrejme nehovorim o svk lebo tu max 4g je v Ivanke pri dunaji a to myslim ze ani nie je pre mobilne zariadenia)
a plus pridavam screenshot z ineho programu tak tu by mali byt vsetky info o CPU/GPU
Prílohy
Screenshot_2013-05-20-11-18-36.png
mmm273
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mmm273 »

cORP. napísal:ST1 vidim v tvojom prispevku iste nezrovnalosti , 4 jadro to sice je ale dam ruku do ohna ze to nebude arm 7 ,program predpokladam nepozna dostatocne novy procesor ,s tym internetom ,4g som skusal a realne mozem povedat ze zas taky rozdiel to nieje ,velmi zalezi kde sa nachadzas a ake je tam akurat pokrytie ,nemyslim si napriklad ze ked mam h+ a stahujem realne cca 2mb za sekundu ze je to az taka brzda ,v meste a pri dobrom signalne mam ping cca 50ms co je na mobilny net uplne v pohode ,samozrejme rychlostami sa nemoze rovnat 4g no az tak priepastny rozdiel by som v beznom pouzivani nevidel
Jasne ze je to ARM7 ... ARM8 este nieje a ARM6 su stare lowendy,...
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Velmi pekny kusocek. Uz nech je v predaji =)

http://www.mojandroid.sk/2013/05/20/sam ... ografiach/
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

Ja som bol velmi zvedavy na tento active, ale to farebne prevedenie sa mi absolutne nepaci, keby to dokazali spravit do klasickej ciernej ako ma S4 tak by to bola parada
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Mozno cervena nie je jedine prevedenie ktore bude
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Omg tak zase to samsung dodrbal :nono: Galaxy S4 Active ponúkne menej výkonný dvojjadrový procesor Qualcomm Snapdragon S4 Plus, namiesto Snapdragon 600 a fotoaparát bude mať rozlíšenie 8 MPx. A neni iste ci bude mat FHD displej alebo iny. :smt098
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Myslim ze ten kto kúpi active, mu pôjde hlavne o tú odolnosť a parametre budú druhoradé, ja osobne by som isiel do klasickej S4..moj nazor..
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

No ked uz viem ze bude slabsi ako povodna S4 tak siahnem aj ja po povodnej. Velka skoda ze znizili parametre :-/ Uz som sa tesil ze vymenim xperiu Z za plnohodnotny a odoblny stroj a nie slabsiu verziu :smt017
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Celkom sa mi pozdáva lenovo k900 ktoré bude u nás na predaj už v lete.. FHD displej, 5.5 palca, hustota pixelov uctihodnych 400, 2gb ram, kvalitna konstrukcia... Uvidime... ;-)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

..a cena z ktorej sa ti hlava zatoci :D
k tomu samsungu - je to priam hanba pre firmu, ze bude ponukat ten telefon ako "S4" a pritom to bude preoperovana S2-ka
1C3
Medium Professional
Medium Professional

V cine je v prepocte myslim ze za 420 dolarov/eur niesom si isty v akej mene... Ale tak nemyslím si, že bude väčšia cena jak je teraz za vlajkove lode.. Počkáme si
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

mmm kde si sa to dozvedel? ja som ho este nevidel u ziadneho predajcu
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Na mojandroid bol clanok ze v cine bude stat v prepocte cca 420€. Takze unas cca 650€ ako bezne vlajkove lode pri uvedeni. Ale nakolko to je velmi slusne spracovane z kvalitnych materialov a dost nadupany vykon s intel procakom myslim ze cena je adekvatna.
Napísať odpoveď