Nútiš ma informovať patričné inštitúcie, predovšetkým materskú firmu, pre ktorú táto evidentne pofidérna jednochlapová firma "robí" takýmto zavrženiahodným spôsobom s negramotným individuom, máš proste smolu. Narazil si na erudovaného odborníka v MLM. Ja som zjavných buranov nikdy neoslovoval
save finance s.r.o
Re: save finance s.r.o
Vo finančnom poradenstve v MLM je zdokladovane spodina, negramotné individua, kriminálne živly trestne stíhané - popýtaj sa stréca Googla, povie. Je naívne lákať na podvody na fóre máloletých, je to ako pedofília. Ale tú sú ti mladí gramotnejší, nevidíš? A radšej odpáľ kade ľahšie.
Nútiš ma informovať patričné inštitúcie, predovšetkým materskú firmu, pre ktorú táto evidentne pofidérna jednochlapová firma "robí" takýmto zavrženiahodným spôsobom s negramotným individuom, máš proste smolu. Narazil si na erudovaného odborníka v MLM. Ja som zjavných buranov nikdy neoslovoval
a uz som v obraze
po precitani "Akadémia finančnej gramotnosti" od vas asi 3-4roch jedincov co sa "vyznaju" v MLM a strasne v nom boli neuspesny a boli vnom aj ich vsetci kamarati neuspesny, tak mi je jasne co ste vy vsetci zac.
Ano prosim vas nikto neskusajte MLM ani nic podobne je to vsetko oje*, iba vas budu balamutit vymyvat mozgy a vy budete len ovecky
chodte radsej do prace za 500 evri, tam mate predsa FIX!!!!
:-DDD
Ano prosim vas nikto neskusajte MLM ani nic podobne je to vsetko oje*, iba vas budu balamutit vymyvat mozgy a vy budete len ovecky
:-DDD
Ja by som len veľmi chcel sledovať, ako ti toto tvoje nadšenie bude postupne klesať a zrazu sa budeš obzerať po práci "za 500 €". Chcel by som potom vidieť, čo sa bude diať v tvojej hlave a ako budeš celé MLM potom vychvaľovať. A ono sa to skôr, či neskôr stane, tomu ver.
pinco napísal:Ja by som len veľmi chcel sledovať, ako ti toto tvoje nadšenie bude postupne klesať a zrazu sa budeš obzerať po práci "za 500 €". Chcel by som potom vidieť, čo sa bude diať v tvojej hlave a ako budeš celé MLM potom vychvaľovať. A ono sa to skôr, či neskôr stane, tomu ver.
ano mas pravdu, idem dnes spoluziakovy co to robi dva roky a zaraba 6tis povedat ze nech na to kasle lebo neskor mu to prestane fungovat aj ja stym koncim naco mi je tolko penazi, idem spat do prace robit trotla za 1200e a budem makat zase 180hodin mesacne. Mate pravdu, este ze ste mi otvorili oci, a vlastne pordim to celej firme, nech to zavru a idu pracovat za vytuzeny FIX
teraz vazne ano zarabal som 1200e v cistom a siel som radsej robit toto, pretoze za 180odpracovanych hodin mozem mat daleko viac penazi ako 1200e.
Nehovorim o tom ze k nam prisli pracovat napr ludia ktori zarabali 3000e FIX a skoncili stym
Ale aby to nebolo len ruzove, tak velmi vela ludi aj odislo. Uvediem priklad, kolega ma 13 aktivnych ludi. ale nez sa knim dopracoval mal ich 54. Cize nie je to az take krasne ako sa vsade pise, ale stoji za tym dost vela prace a casu
Ten kto z MLM odchadza je ten kto nebol vytrvaly, popripade sa mu nedarilo, alebo jednoducho na tuto pracu nebol.
Nie kazdy je na tuto pracu. Treba si to uvedomit. Pretoze vsetci neuspesny potom vidia problem v systeme nie v sebe.
Keby ten system nefungoval tak na nom nefunguju najvecsie spolocnosti na svete.
precitajte si o MLM fakty, tu je link: http://www.praca-ako.sk/multi-level-marketing-mlm/
a mozno zmenite nazor na to..
Ale mate pravdu nie vsade funguje tak uzastne ako je ospevovany! Napriklad dnes mi volal spolupracovnik ze mam knemu okamzite priist, pridem a co nevidim dvaja z OVB mu tlacili kaleraby do hlavy. Tak som si ich super system vypocul a neuveritelne!!! maju dva krat take provizie ako my , moj spolupracovnik sokovany ako je to len mozne?? Nechapal preco oni maju dva krat taku odmenu za taku istu zmluvu ako u nas..
A pytam sa chlapcov a co dalej? na vlastnych zmluvach predsa karieru nepostavim, ukazte mi karierny rast a uz tam to bolo vidiet ako ten ich MLM je nic moc.
po prve, ten pod tebou ta moze predbehnut a byt nad tebou! to je co za hlupost? Tak ja sa budem o niekoho starat 2roky budem ho vsetko ucit a on ma potom predbehne lebo bude lepsi a uz nic zneho nebudem potom mat? to jak? u nas sa take nic nemoze stat, ten kto je pod tebou je stale pod tebou a cim ma on viac bodov tak aj ty mas viac bodov teda aj viac penazi.
a co bolo uplne najlepsie pytam sa ho a kolko penazi mam z tych ludi podomnou? ze az 1e za nejaky ich bod
neuveritelne az 1000e zo skupinky
Takze ten ich MLM je fakt prinajmensom zaujmavy pokial by si ty robil kvantum svojich zmluv mal by sice dva krat tolko penazi, ale to sa do nekonecna robit neda ...
A najviac ma fascinuje ich super myslienka robit Investicne poistky beznym ludom, ktory maju plat 300-1000e. To je co za napad? clovek si bude 40rokov setrit pride na dochodok pride dalsia kriza, a zistia ze nemaju napr. ani 20 percent z toho co si tam navkladali, pretoze mali super investicne sporenie kde mohli mat super zisk ale mozu mat aj nulu. Ved aj v tej zmluve je vzdy pisane "garantova suma je 0 eur" ved to je super tam moze byt uzastny zisk ! teda podla OVB....
My razime s inou myslienkou. Radime ludom si setrit na dochodok pretoze od statu nebudeme mat nic. To ze je tam krytie na smrt, urazovu smrt, na trvale nasledky, to je len bonus. My peniaze investujeme len konzervativne do statnych dlhopisov a penaznych poukazok , bez coho by nemohol fungovat stat a nie do rizikovych fondov, ropy, tuniakov a neviem coho. My nerobime klientom podnikatelsky plan ako zbohatnut.
A hlavne nechodime za cudzimi ludimi a nezbierame kontakty na dalsich cudzich ludi. Chodime len za najblizsimi a znamymi.
Osobne by som svojim blizkym v zivote neuzavrel nieco investicne, nevyhodne. (pokial by to vyslovene niekto neziadal)
U nas sa pracuje len s jednym produktom a to je kapitalovy Allianz zivot premium popripade este zivot premium plus.
Nic ine, ziadne auta, poistenie domov, uvery, fondy a podobne veci..
Nerobime ziadne hromadne nabory knam ako OVB a podobne odnoze, knam sa ani neda dostat inak ako ked ta oslovi tvoj znamy a on usudi ci si tu myslienku pochopil a ci sa stym stotoznil.. Vobec neberieme kazdeho, iba ten kto pochopil uplne jednoduchu a primitivnu myslienku. A to je, ze treba si sporit na dochodok. Verte ci nie, este dnes sa najde stale vela ludi, ktory to nevedia pochopit a myslia si ze ked budu na dochodku sa o nich stat postara..
Takze len tolko k tomu ako kde MLM funguje ci nefunguje.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
"A to je, ze treba si sporit na dochodok"
Budem sporit x rokov a aj tak ma v 50ke vyvrati
Aj to som vela povedal, kedze cele ludstvo smeruje do sraciek a sporit si na dochodoch, ktory sa mozno bude konat o 50 rokov nevidim nijak ruzovo. Radsej sa za tie prachy zabavim. Dakujem neprosim.
Budem sporit x rokov a aj tak ma v 50ke vyvrati
to ze cele ludstvo smeruje do sraciek si krasne napisal, sam by som to lepsie nepovedal 
k dochodkom:
Nikde nie je napisane kedy ti zacina dochodok. Ten bude vtedy ked sa Ty rozhodnes a vtedy si vytiahnes peniaze.
+ je tvoja rodina kryta v pripade tvojej smrti, a ty si kryty pri trvalych nasledkoch, popripade mas denne odskodne, usly zarobok atd....
Vies si napriklad predstavit situaciu ze teba by nahodou zrazilo auto, alebo zaspis na nafukovacke a utopis sa, stat sa moze hoci co a manzelka by s detmi ostala sama a mal by si snou hypoteku na dom? poistkou si vykryje hypoteku a moze dalej fungovat. A bola vykryta len vdaka tomu ze ty si si sam pre seba setril peniaze!
Alebo sa ti moze stat ze daku nehodu prezijes a uz sa nebudes musiet vediet nikdy zaradit do pracovneho zivota pretoze ti to zdravie neumozni, tak si v tom pripade tiez kryty a dokonca si oslobodeny od platenia a poistovna za teba doplati program aj keby ho mala platit 30rokov a na konci ta caka cele cielova suma+zisk.
Uvediem ti priklad, kolega poistoval spoluziaka a on ze je superman, spiderman jemu sa nic nemoze stat, a nakoniec si zmluvu dal za 45e a o 12 dni mu v jednom klube v BA vypichli oko. Ten chalan mu do dnes volava a vzdy mu dakuje ze si to dal petoze nevie co by robil, kedze rok nemohol ist von. Na dennom odskodnom dostal 2200e a za trvale nasledky dostal 8100e. Aj ked ti to uz zrak na jednom oku nevrati, ale vzdy lepsie mat ako nemat.
Aj ked ti blizka osoba umrie a dali by ti aj neviem kolko penazi, musite uznat ze v dnesnej dobe sa lahsie smuti s peniazmi ako bez nich ... Uz len pohreb v BA stoji 12tis eur.
To ze ty si nebudes setrit na dochodok, je pekne, nikto ta nenuti ale z coho chces existovat? z priemerneho dochodku 230eur? Chces fungovat ako dnesny dochodcovia? ziadne dovolenky, najlacnejsie jedlo, MHD , vypinat kurenie aby usetrili, skor zhasinat svetlo aby usetrili?
Pozrite sa na nemeckych dochodcov. Myslite si ze boli lepsi pracovnici ako nasi dochodcovia? alebo ze maju vyssi dochodok?
Omyl dochodok maju taky ako my cize 1/3 z ich priemerneho platu ktory zarabali, rozdiel je v tom ze ich inak viedli a viedli ich k tomu aby si setrili na starobu 5 az 10 percent z toho co zarobia..
Preto sa vozia na BMW a inych autach, nie preto ze by mali neviem ake dochodky.
Cele je to len tom.. Kto si nenasetri, to uz je jedno akym sposobom, nech si setri aj doma do ponozky, tak ten na dochodku nebude mat. a ti co sa narodili po roku 1976 nebudu mat od statu nic, na dochodok mozu zabudnut.
k dochodkom:
Nikde nie je napisane kedy ti zacina dochodok. Ten bude vtedy ked sa Ty rozhodnes a vtedy si vytiahnes peniaze.
+ je tvoja rodina kryta v pripade tvojej smrti, a ty si kryty pri trvalych nasledkoch, popripade mas denne odskodne, usly zarobok atd....
Vies si napriklad predstavit situaciu ze teba by nahodou zrazilo auto, alebo zaspis na nafukovacke a utopis sa, stat sa moze hoci co a manzelka by s detmi ostala sama a mal by si snou hypoteku na dom? poistkou si vykryje hypoteku a moze dalej fungovat. A bola vykryta len vdaka tomu ze ty si si sam pre seba setril peniaze!
Alebo sa ti moze stat ze daku nehodu prezijes a uz sa nebudes musiet vediet nikdy zaradit do pracovneho zivota pretoze ti to zdravie neumozni, tak si v tom pripade tiez kryty a dokonca si oslobodeny od platenia a poistovna za teba doplati program aj keby ho mala platit 30rokov a na konci ta caka cele cielova suma+zisk.
Uvediem ti priklad, kolega poistoval spoluziaka a on ze je superman, spiderman jemu sa nic nemoze stat, a nakoniec si zmluvu dal za 45e a o 12 dni mu v jednom klube v BA vypichli oko. Ten chalan mu do dnes volava a vzdy mu dakuje ze si to dal petoze nevie co by robil, kedze rok nemohol ist von. Na dennom odskodnom dostal 2200e a za trvale nasledky dostal 8100e. Aj ked ti to uz zrak na jednom oku nevrati, ale vzdy lepsie mat ako nemat.
Aj ked ti blizka osoba umrie a dali by ti aj neviem kolko penazi, musite uznat ze v dnesnej dobe sa lahsie smuti s peniazmi ako bez nich ... Uz len pohreb v BA stoji 12tis eur.
To ze ty si nebudes setrit na dochodok, je pekne, nikto ta nenuti ale z coho chces existovat? z priemerneho dochodku 230eur? Chces fungovat ako dnesny dochodcovia? ziadne dovolenky, najlacnejsie jedlo, MHD , vypinat kurenie aby usetrili, skor zhasinat svetlo aby usetrili?
Pozrite sa na nemeckych dochodcov. Myslite si ze boli lepsi pracovnici ako nasi dochodcovia? alebo ze maju vyssi dochodok?
Omyl dochodok maju taky ako my cize 1/3 z ich priemerneho platu ktory zarabali, rozdiel je v tom ze ich inak viedli a viedli ich k tomu aby si setrili na starobu 5 az 10 percent z toho co zarobia..
Preto sa vozia na BMW a inych autach, nie preto ze by mali neviem ake dochodky.
Cele je to len tom.. Kto si nenasetri, to uz je jedno akym sposobom, nech si setri aj doma do ponozky, tak ten na dochodku nebude mat. a ti co sa narodili po roku 1976 nebudu mat od statu nic, na dochodok mozu zabudnut.
-
seth82
Darca
Bikemann: Ty nemáš potrebu uspieť na nejakom fóre, pričom ty sám si tu založil tému o totálnej hovadine, na ktorú skočí iba človek s nižšou inteligenciou (pričom aj on sa po čase poučí na vlastných chybách), my sme zasa už doslova unavení z ekonomických "expertov" propagujúcich zázraky, ktoré proste nikdy nebudú a ani nemôžu fungovať.
Ver tomu, že drvivá väčšina z nás prežije svoj dôchodok v maximálnej pohode aj bez tvojho balastu, MLM chápeme veľmi dobre, zato ty nechápeš rozdielu medzi normálnym zamestnaním a hľadaním si referralov. Takých ako ty tu už bolo a aj bude, pretože Slováci sú národ naivný a hlavne ekonomicky nedostatočne informovaný, na čom zarábajú takí ako si ty. A nemysli si, že iba ty si dokážeš na seba slušne zarobiť, na svete je cez 6mld ľudí, tak pozor na vec, nie si žiadnym zázrakom.
Ja osobne som v živote nerobil v MLM, zato o marketingu niečo viem a taktiež pracujem v oblasti, ktorá je celkom lukratívna, nepotrebujem klesať na tvoju (vašu) úroveň, to nechávam na nižšie primáty. Ty sám máš poriadne vybalamutený mozog, skús si uvedomiť, že ak by to všetko fungovalo tak, ako si myslíš, že to funguje, tak by na svete nebolo chudoby a všetci Slováci by sa vozili na Ferrari.
Blablablablabla, "idem ku kamarátovi, ktorý mesačne zarába 6K", jedna babka povedala. A ty, človek maličký, k nemu vzhliadaš s nádejou, že budeš ako on.
Ale dám ti presne tú istú otázku, akú som položil už X tebe podobným nádejným boháčom: Vieš mi vysvetliť, ako je možné, že v dnešnom komplikovanom svete si na seba bude zarábať 6K mesačne bývalý traktorista, študent masmediálky, a tak podobne, pričom iba prejde zopár hodinami mozgového výplachu a už je z neho expert na financie, poistenia a podobne? Pričom ostatní podnikatelia, manažéri, vlastníci firiem sa museli pomaly vypracovať, aby takéto peniaze mesačne zarábali? Nezdá sa ti to trochu pritiahnuté za vlasy? Možno ty to považuješ za zázrak, možno seba a iných tebe podobných považuješ za akési "výnimky", ktoré sú ochotné túto "prácu" robiť, lebo "iní na to nemajú" - BOLLOX. Vieš, prečo to robíš? Pretože tvoj charakter je pokrivený a nič iné nedokážeš, tak ľuďom/známym/rodine natlačíš do kapusty milión zbytočných poistiek, podpoistiek, nadpoistiek a podobných sračiek a tak zarábaš na vlastných kruhoch. A na iných naivných ľuďoch.
Je mi do smiechu z toho, že ty tvrdíš presne to, čo tvrdili kedysi dávno trapkovia z OVB, ZFP - keď som im povedal, že robia takú istú blbosť, ako boli MLM pred nimi. A oni "nieee, to je iné, nebuď kkt, k čomu nás to prirovnávaš, tamtí nič nevedeli, my to máme lepšie". Si iba ďalší produkt marazmu a ešte aj ujo Google svedčí proti tebe a tebe podobným a celej tvojej slávnej "firme".
Napríklad na fóre o biznise, financiách a investovaní (členom je môj kamoš, ktorý obchoduje so striebrom a teba aj celú tvoju pakáž strčí do vrecka ešte aj počas utierania si zadku na záchode) http://forumserver.twoplustwo.com/30/bu ... m-1008935/ Prečítaj si, ako to je, o čom to je a konečne precitni z toho tvojho sna a prečítaj si toto http://forumserver.twoplustwo.com/showp ... ostcount=9
A ak mi chceš niečo v súkromnej správe, neunúvaj sa - napíš mi to priamo sem. Ja sa za svoje názory a tvrdenia nehanbím, nehanbi sa ani ty. Predpokladám, že som profilom na Azete trafil do čierneho, alebo sa mýlim?
A tu to vysvetľujú celkom pekne a stručne, nejaký Poliak akože "manažér Lyoness pre neviem koho" sa tam nasáčkoval, ohodil ich nejakými ISO, pričom oni ho pekne prekukli, stačí si to postupne prečítať http://www.thehulltruth.com/dockside-ch ... oness.html
A niečo od našich susedov: http://www.investujeme.cz/clanky/nevert ... ych-zisku/ (aj diskusia o niečom značí) http://www.investujeme.cz/clanky/nevert ... /reagovat/
P.S. Dobrú prácu si si asi nenašiel kvôli svojej neznalosti slovenskej gramatiky. Aspoň mne to tak pripadá, ja by som človeka s tvojím písomným prejavom určite do zamestnania neprijal.
Ver tomu, že drvivá väčšina z nás prežije svoj dôchodok v maximálnej pohode aj bez tvojho balastu, MLM chápeme veľmi dobre, zato ty nechápeš rozdielu medzi normálnym zamestnaním a hľadaním si referralov. Takých ako ty tu už bolo a aj bude, pretože Slováci sú národ naivný a hlavne ekonomicky nedostatočne informovaný, na čom zarábajú takí ako si ty. A nemysli si, že iba ty si dokážeš na seba slušne zarobiť, na svete je cez 6mld ľudí, tak pozor na vec, nie si žiadnym zázrakom.
Ja osobne som v živote nerobil v MLM, zato o marketingu niečo viem a taktiež pracujem v oblasti, ktorá je celkom lukratívna, nepotrebujem klesať na tvoju (vašu) úroveň, to nechávam na nižšie primáty. Ty sám máš poriadne vybalamutený mozog, skús si uvedomiť, že ak by to všetko fungovalo tak, ako si myslíš, že to funguje, tak by na svete nebolo chudoby a všetci Slováci by sa vozili na Ferrari.
Blablablablabla, "idem ku kamarátovi, ktorý mesačne zarába 6K", jedna babka povedala. A ty, človek maličký, k nemu vzhliadaš s nádejou, že budeš ako on.
Ale dám ti presne tú istú otázku, akú som položil už X tebe podobným nádejným boháčom: Vieš mi vysvetliť, ako je možné, že v dnešnom komplikovanom svete si na seba bude zarábať 6K mesačne bývalý traktorista, študent masmediálky, a tak podobne, pričom iba prejde zopár hodinami mozgového výplachu a už je z neho expert na financie, poistenia a podobne? Pričom ostatní podnikatelia, manažéri, vlastníci firiem sa museli pomaly vypracovať, aby takéto peniaze mesačne zarábali? Nezdá sa ti to trochu pritiahnuté za vlasy? Možno ty to považuješ za zázrak, možno seba a iných tebe podobných považuješ za akési "výnimky", ktoré sú ochotné túto "prácu" robiť, lebo "iní na to nemajú" - BOLLOX. Vieš, prečo to robíš? Pretože tvoj charakter je pokrivený a nič iné nedokážeš, tak ľuďom/známym/rodine natlačíš do kapusty milión zbytočných poistiek, podpoistiek, nadpoistiek a podobných sračiek a tak zarábaš na vlastných kruhoch. A na iných naivných ľuďoch.
Je mi do smiechu z toho, že ty tvrdíš presne to, čo tvrdili kedysi dávno trapkovia z OVB, ZFP - keď som im povedal, že robia takú istú blbosť, ako boli MLM pred nimi. A oni "nieee, to je iné, nebuď kkt, k čomu nás to prirovnávaš, tamtí nič nevedeli, my to máme lepšie". Si iba ďalší produkt marazmu a ešte aj ujo Google svedčí proti tebe a tebe podobným a celej tvojej slávnej "firme".
Napríklad na fóre o biznise, financiách a investovaní (členom je môj kamoš, ktorý obchoduje so striebrom a teba aj celú tvoju pakáž strčí do vrecka ešte aj počas utierania si zadku na záchode) http://forumserver.twoplustwo.com/30/bu ... m-1008935/ Prečítaj si, ako to je, o čom to je a konečne precitni z toho tvojho sna a prečítaj si toto http://forumserver.twoplustwo.com/showp ... ostcount=9
A ak mi chceš niečo v súkromnej správe, neunúvaj sa - napíš mi to priamo sem. Ja sa za svoje názory a tvrdenia nehanbím, nehanbi sa ani ty. Predpokladám, že som profilom na Azete trafil do čierneho, alebo sa mýlim?
A tu to vysvetľujú celkom pekne a stručne, nejaký Poliak akože "manažér Lyoness pre neviem koho" sa tam nasáčkoval, ohodil ich nejakými ISO, pričom oni ho pekne prekukli, stačí si to postupne prečítať http://www.thehulltruth.com/dockside-ch ... oness.html
A niečo od našich susedov: http://www.investujeme.cz/clanky/nevert ... ych-zisku/ (aj diskusia o niečom značí) http://www.investujeme.cz/clanky/nevert ... /reagovat/
P.S. Dobrú prácu si si asi nenašiel kvôli svojej neznalosti slovenskej gramatiky. Aspoň mne to tak pripadá, ja by som človeka s tvojím písomným prejavom určite do zamestnania neprijal.
ktvojim mudrym reciam je uplne zbytocne sa vyjadrovat
o MLM sa uz nebavme uz ok? nema to vyznam, k comu chces dospiet? kazdy ma svoju pravdu a tam to skoncilo. len k jednej veci ti idem odpisat 
"Vieš mi vysvetliť, ako je možné, že v dnešnom komplikovanom svete si na seba bude zarábať 6K mesačne bývalý traktorista, študent masmediálky, a tak podobne, pričom iba prejde zopár hodinami mozgového výplachu a už je z neho expert na financie, poistenia a podobne? Pričom ostatní podnikatelia, manažéri, vlastníci firiem sa museli pomaly vypracovať, aby takéto peniaze mesačne zarábali? Nezdá sa ti to trochu pritiahnuté za vlasy??"
na toto mam jednoduchu odpoved : ty si ako co myslis? ze tych 6 tis niekomu spadne z neba ci co? ze pride k nam a zaraba za mesiac alebo za dva 6tis? sa zobud, na to musis tvrdo makat. A ver ze nie kazdemu sa to podari, takze az take jednoduche to nie je. par ludom sa to poradilo za rok a pol dva roky, ale niektorym to trva aj 3 roky a viac. A ano neuveris, ale pracoval u nas jeden pan ktory robil na benzinovej pumpe. A siel knam robit! bolo to uz dost davno asi 10rokov dozadu. a za 2roky zarobil 100 mil. skk. ale tomu aj tak neuveris lebo tvoj obmedzeny mozog si to nevie ani predstavit ako pumpar moze tolko zarobit za dva roky. Ale vies ze na takych pumach a v mekdonaldoch a vselikde pracuju aj inteligentny vysokoskolaci ktory nevedia najist pracu? .....
a k veci: ano mas pravdu vecsina z vas tych hlupych ktory si na dochodok setrit nebudete hej budete prezivat, ale zit teda nebudete.. Budete ak nasi skveli dochodcovia.. MHD, ziadna dovolenka nic ...
Nikto ti nekaze si setrit, to je tvoja volba, gratulujem ti ked si vystacis s 1/3 primu aky mas teraz tak sa mas fakt velmi rad
a to ze ty nemas ziadne poistenie pretoze to podla teba nefunguje je tiez len tvoj problem, kazdy rozumny clovek ktory pouziva hlavu ci uz zaraba 170eur alebo zaraba 100,000eur ma poistenie a je kryty. lebo vie ze to potrebuje.
Ale kedze ty si palmexman , tak by som sa na teba pozrel aky si nadclovek keby si po nejakej autonehode ostal na voziku bez jednej ruky, ako by si prezival finacne, keby si ani cent nedostal... by si si krane uzival zivot a ludia okolo teba tiez
vela stastia a dufam ze sa ti do smrti nic nestane a ostane ti na dochodku aj nieco na jedlo
a ten pokec?
si fakt velmi smiesny! az tak ze to je neuveritelne. To ako ked si tam dam z recesie justina biebera lebo je to ko*ot na entu tak to akoze pocuvam? vidno ze nechapes ironyyy a to ze tam mam napisane produkt manager co je asi 4 roky stare tak to musim stale robit? mam tam ze som slobodny ale slobodny som uz dost dlhu dobu neni. Takze s tym profilom si bol dost mimo a zial bohu to ti nevyslo
A gramatika? vies kde ja ju mam na nejakom fore? tam kde ju mam pouzivat ju pouzivam a to ze ty si slovencinar a hladas kazdu chybicku je tvoj problem, aj kebyze pisem vsae y tak mi to je ukradnute a tebe to moze byt tak isto
"Vieš mi vysvetliť, ako je možné, že v dnešnom komplikovanom svete si na seba bude zarábať 6K mesačne bývalý traktorista, študent masmediálky, a tak podobne, pričom iba prejde zopár hodinami mozgového výplachu a už je z neho expert na financie, poistenia a podobne? Pričom ostatní podnikatelia, manažéri, vlastníci firiem sa museli pomaly vypracovať, aby takéto peniaze mesačne zarábali? Nezdá sa ti to trochu pritiahnuté za vlasy??"
na toto mam jednoduchu odpoved : ty si ako co myslis? ze tych 6 tis niekomu spadne z neba ci co? ze pride k nam a zaraba za mesiac alebo za dva 6tis? sa zobud, na to musis tvrdo makat. A ver ze nie kazdemu sa to podari, takze az take jednoduche to nie je. par ludom sa to poradilo za rok a pol dva roky, ale niektorym to trva aj 3 roky a viac. A ano neuveris, ale pracoval u nas jeden pan ktory robil na benzinovej pumpe. A siel knam robit! bolo to uz dost davno asi 10rokov dozadu. a za 2roky zarobil 100 mil. skk. ale tomu aj tak neuveris lebo tvoj obmedzeny mozog si to nevie ani predstavit ako pumpar moze tolko zarobit za dva roky. Ale vies ze na takych pumach a v mekdonaldoch a vselikde pracuju aj inteligentny vysokoskolaci ktory nevedia najist pracu? .....
a k veci: ano mas pravdu vecsina z vas tych hlupych ktory si na dochodok setrit nebudete hej budete prezivat, ale zit teda nebudete.. Budete ak nasi skveli dochodcovia.. MHD, ziadna dovolenka nic ...
Nikto ti nekaze si setrit, to je tvoja volba, gratulujem ti ked si vystacis s 1/3 primu aky mas teraz tak sa mas fakt velmi rad
a to ze ty nemas ziadne poistenie pretoze to podla teba nefunguje je tiez len tvoj problem, kazdy rozumny clovek ktory pouziva hlavu ci uz zaraba 170eur alebo zaraba 100,000eur ma poistenie a je kryty. lebo vie ze to potrebuje.
Ale kedze ty si palmexman , tak by som sa na teba pozrel aky si nadclovek keby si po nejakej autonehode ostal na voziku bez jednej ruky, ako by si prezival finacne, keby si ani cent nedostal... by si si krane uzival zivot a ludia okolo teba tiez
a ten pokec?
si fakt velmi smiesny! az tak ze to je neuveritelne. To ako ked si tam dam z recesie justina biebera lebo je to ko*ot na entu tak to akoze pocuvam? vidno ze nechapes ironyyy a to ze tam mam napisane produkt manager co je asi 4 roky stare tak to musim stale robit? mam tam ze som slobodny ale slobodny som uz dost dlhu dobu neni. Takze s tym profilom si bol dost mimo a zial bohu to ti nevyslo
A gramatika? vies kde ja ju mam na nejakom fore? tam kde ju mam pouzivat ju pouzivam a to ze ty si slovencinar a hladas kazdu chybicku je tvoj problem, aj kebyze pisem vsae y tak mi to je ukradnute a tebe to moze byt tak isto
-
seth82
Darca
Ach ach ach...Zasa stavanie samého seba do pozície "ja mám na háku toto, ja mám na háku hento". Ale nie to som chcel. Nezareagoval si prakticky na nič, čo som napísal, zbavil si sa toho odpalom o "múdrych rečiach", čo je dôkazom, že vôbec o ekonomike a veciach jej príbuzných nemáš ani poňatia. A to sa týka aj marketingu. O mňa sa ty neboj, ja budem prežívať dobre, určite lepšie, ako ty
Ale hlavne poctivo a s čistým svedomím, na rozdiel od teba. A poteším ťa - už dlhé roky žijem v krajine, ktorej sa slovenský dôchodkový systém netýka a pokiaľ sa náhodou presťahujem na Slovensko, dôchodok budem dostávať odtiaľto, teda o svoje sivovlasé (ak nejaké vlasy mať budem) roky sa vôbec nebojím. Určite ale neverím, že si naň našporím z nejakej trápnej MLM pyramídy...
No a k tomu Pokecu - vyjadroval som sa snáď niekde ohľadom toho, že počúvaš Biebera? Alebo že niekde tvrdím, že "musíš stále robiť produktového manažéra"? Alebo nejaké slovo o tom, či si slobodný, alebo nie? Máš vlčiu tmu? Alebo halucinácie? Už len to, že máš profil na Pokeci, svečí o istej inteligencii. To je asi tak všetko. Okrem toho, nič konkrétne som o tvojom profile netvrdil, takže nejako nevidím dôvod, prečo by som mal byť mimo. Ale aspoň viem, že si to ty, vieme, že veríš v Secret, takže nejaké MLM nás už ani neprekvapí, bohvie, v čo ešte uveríš, aby si si svoj život "uľahčil".
Nie som slovenčinár a už vôbec nehľadám každú chybičku - tvoje tvrdky mi skoro vyrazili monitory z rámov, tak kopú. Nejde o maličké chybičky, ktoré by hľadal niekto s puntičkárstvom, ide o hrubé chyby, za ktoré by sa mal hanbiť aj žiak základnej školy. Pokiaľ ti je ukradnuté, čo si tu všetci myslíme, tak nás pocti svojou neprítomnosťou a choď rozdávať svoje rozumy menej inteligentným jedincom, nižším primátom a podobne. My sme tu už za tie roky tvojich klonov zažili X+1 a ty žiaľ nie si nijako výnimočný, máš presne takú istú stratégiu a tak ako všetci ostatní pred tebou nevieš poriadne diskutovať a preskakuješ od tematiky k tematike, konštruuješ, používaš silenú iróniu a kataklizmické predpovede o budúcnosti druhých, pričom ich sám nepoznáš - to všetko sme tu už videli a prežili.
Taaakže tak.
No a k tomu Pokecu - vyjadroval som sa snáď niekde ohľadom toho, že počúvaš Biebera? Alebo že niekde tvrdím, že "musíš stále robiť produktového manažéra"? Alebo nejaké slovo o tom, či si slobodný, alebo nie? Máš vlčiu tmu? Alebo halucinácie? Už len to, že máš profil na Pokeci, svečí o istej inteligencii. To je asi tak všetko. Okrem toho, nič konkrétne som o tvojom profile netvrdil, takže nejako nevidím dôvod, prečo by som mal byť mimo. Ale aspoň viem, že si to ty, vieme, že veríš v Secret, takže nejaké MLM nás už ani neprekvapí, bohvie, v čo ešte uveríš, aby si si svoj život "uľahčil".
Nie som slovenčinár a už vôbec nehľadám každú chybičku - tvoje tvrdky mi skoro vyrazili monitory z rámov, tak kopú. Nejde o maličké chybičky, ktoré by hľadal niekto s puntičkárstvom, ide o hrubé chyby, za ktoré by sa mal hanbiť aj žiak základnej školy. Pokiaľ ti je ukradnuté, čo si tu všetci myslíme, tak nás pocti svojou neprítomnosťou a choď rozdávať svoje rozumy menej inteligentným jedincom, nižším primátom a podobne. My sme tu už za tie roky tvojich klonov zažili X+1 a ty žiaľ nie si nijako výnimočný, máš presne takú istú stratégiu a tak ako všetci ostatní pred tebou nevieš poriadne diskutovať a preskakuješ od tematiky k tematike, konštruuješ, používaš silenú iróniu a kataklizmické predpovede o budúcnosti druhých, pričom ich sám nepoznáš - to všetko sme tu už videli a prežili.
Taaakže tak.
vsade si bol vsetko si pocul a ty si vobec najmudrejsi z tohto fora
idem si zajtra hladat pracu kde budem mat vytuzeny FIX
konecne si mi otvoril oci , dik moc maj sa
-
seth82
Darca
Kľudne FIXuj...Znovu pokus o ironický podtón, ja nie som ten, kto sa tu šiel hrať na truhlíka
Skôr ide o to, že mám skúsenosti s tým, s čím ty nemáš a to isté platí aj o vedomostiach získaných praxou. Ale - ja nebudem ten, kto si narazí raťafák, nemusím si nič hľadať, o moje financie sa ty len neboj. A čo sa týka súkromnej správy - písal som v predchádzajúcom príspevku, že pokiaľ na mňa niečo máš, píš to sem. Ja som ju pekne rovno zmazal a neunúval som sa jej čítaním, nech už v nej bolo čokoľvek. Užívaj si 6K mesačne a prajem príjemný pobyt v MLM, ktorá vlastne nie je MLM, ale podľa celého sveta a ozajstných odborníkov na financie MLM je. Good day, Sir.
Ja som to asi nepochopil. Kolko to vlastne zarabas?
-
moosha
Darca
Teraz este nic, ale coskoro bude zarabat 6.000€ !!!
-
qwerty-xyz
sa mji paci ako su mnohi experti na financie, ja mam skusky z mikro, makro ekonomie, financii, uctovnictva,poistovnictva,matematiky 1 a 2 a dvoch druhov manazmentu.
v zivote o sebe nepoviem ze som expert na financie. A v dnesnej dobe sa stretavam s 18 rocnymi honidebilkami ktori sa mi snazia po ucnovke a bez vysokej skoly nahovorit aki su zbehli v tom a v tom, po piatich minutach rozhovoru ich, ked mam naladu, dostavam do uzkych . . . a to sa mi na tom nehorazne niekedy paci.
Pokial mozem poradit tak vyhybat sa oblukom ... Chcel som s nimi spolupracovat ale nastastie to skoncilo skor ako to zacalo . Spravili sa nejake zmluvy a po 4 mesiacoch som za ne nevidel ani cent . A to ma zodpovedny clovek ktory ma mal mat na starost neustale klamal o tom ze peniaze mi posiela , potom ked 3 mesiace nechodili tak zase napisal ze uz uz mi ich poslal ale stale akosi neprisli . Proste pre mna su to klamari a kazdemu kto s nimi pride do styku radim drzat sa dalej , tadialto cesta k 6000 euram mesacne nevedie 
Pierre napísal:Pokial mozem poradit tak vyhybat sa oblukom ... Chcel som s nimi spolupracovat ale nastastie to skoncilo skor ako to zacalo . Spravili sa nejake zmluvy a po 4 mesiacoch som za ne nevidel ani cent . A to ma zodpovedny clovek ktory ma mal mat na starost neustale klamal o tom ze peniaze mi posiela , potom ked 3 mesiace nechodili tak zase napisal ze uz uz mi ich poslal ale stale akosi neprisli . Proste pre mna su to klamari a kazdemu kto s nimi pride do styku radim drzat sa dalej , tadialto cesta k 6000 euram mesacne nevedie
Zdravim Vas,
to co pisete sa v nasej firme na 100% stat nemohlo a ani nestane. Ak sa vam toto naozaj stalo, napisete mi prosim vas do spravy vase cele meno a meno cloveka ktory vas zobral do obchodu. Ak ste nejake zmluvy naozaj spravili v nasej spolocnosti, tak v systeme lahko pozrieme komu boli peniaze poukazane na ucet.
A ver mi ze tadialto cesta k 6000euro mesacne vedie, len ked spravis par zmluv tak z toho statisice veru nebu, na to treba tisice a tisice zmluv a to trva niekolko rokov nie mesiac ci dva.
Este otazka, volali ste na firmu preco nemate peniaze? Mate vobe sporstredkovatelsku zmluvu?
Dakujem.
To co pisem sa vo vasej firme stalo , keby sa to nestalo tak to nenapisem . Sprostredkovatelsku zmluvu mam , ale mam ju doma pretoze som ju strukymu akosi nestihol dat kedze jeho jediny ciel bolo podpisat zmluvy a tam to zhaslo . Konkretne mena vam nepoviem , to su udaje ktore sa nehovoria len tak hocikomu na fore . Inak mna bral do obchodu clovek ktory je na najvyssich poziciach tzn 8 a on ma posunul svojmu clovekovi nizsie . Ale uz nemam chut to riesit pretoze to aj tak nevyriesim , len som chcel aby to vedeli aj ostatni ze co vsetko sa moze stat . A cesta tadial nevedie , teda aspon pre mna nie kedze som nedostal svoje peniaze ani po tolkych mesiacoch a neustalych klamstvach zodpovednych ludi .
Pierre napísal:To co pisem sa vo vasej firme stalo , keby sa to nestalo tak to nenapisem . Sprostredkovatelsku zmluvu mam , ale mam ju doma pretoze som ju strukymu akosi nestihol dat kedze jeho jediny ciel bolo podpisat zmluvy a tam to zhaslo . Konkretne mena vam nepoviem , to su udaje ktore sa nehovoria len tak hocikomu na fore . Inak mna bral do obchodu clovek ktory je na najvyssich poziciach tzn 8 a on ma posunul svojmu clovekovi nizsie . Ale uz nemam chut to riesit pretoze to aj tak nevyriesim , len som chcel aby to vedeli aj ostatni ze co vsetko sa moze stat . A cesta tadial nevedie , teda aspon pre mna nie kedze som nedostal svoje peniaze ani po tolkych mesiacoch a neustalych klamstvach zodpovednych ludi .
Prave ste si sam odpovedal preco vam do dnes neprisli peniaze.
Sprostredkovatelsku zmluvu mate doma?? Tak sa necudujte ze ste nic nedostali. Sprostredkovatelska zmluva ma byt na firme, pretoze na nej je uvedene vase cislo uctu a vese meno. Kedze na firme nikto vase meno a ani vase cislo uctu nikto neeviduje ako vam mozu by peniaze poukazane na ucet??
To ze ste nestihli doniest zmluvu na firmu je len vas problem a nikoho ineho. Kazdy novy spolupracovnik ma na starost len par veci, priniest spostredkovatelsku zmluvu na firmu notarsky overenu s vypisom registra trestov + ofotene maturitne vysvedcenie, ten kto toto nie je schopny spravit tak ma smolu. A vy ste evidentne nespravili ani jednu z hore uvedenych veci.
Ja ked som zacinal tak ako aj mnoho inych s tymto problem nemalo a teda nam vsetko bolo vyplatene a aj, je vyplacane. Ja mam tiez ludi pod sebou ktory to neurobili a je to moj problem ? Ja nemam cas prosit kazdeho jedneho 10 krat ci viac, 3krat a to staci. Je to kazdeho osobna starost, my mame dost inej roboty a nie aby sme vas kazdeho prosili doneste tu zmluvu aby ste dostali vyplatu.
Tiez ked nastupujete do novej prace, musite si vybavit kadejake papiere a tak je to vsade.
Ano jediny ciel strukyho je chodit s vami a podpisovat zmluvy a ucit Vas. Poslite mi do spravy ( nie sem na plochu) Vase meno a meno Vasho strukturneho ktory s vami chodil, nech zistim ako to cele naozaj bolo, dakujem.
Vam to cele trosku unika , ja to vsetko mam doma , zmluvu overenu podpisanu vypis vysvedcenie vsetko je . lenze sa spravili poistky este predtym nez som to mal a struky povedal ze on to da na seba a potom na mna prepisu body aj peniaze . On potom dostal peniaze vyplatene a mna odvtedy blazni a klame ze uz mi peniaze posiela a ze mi ich vyplati ale nejak sme sa k tomu nedostali . Zmluvu som odovzdat nestihol pretoze po podpise tych poistiek prestal so mnou uplne komunikovat , nasa komunikacia postala na sms raz za 2-3 tyzdne . Toto je pristup ludi k novym pracovnikom . Fakt smutne .
Pierre napísal:Vam to cele trosku unika , ja to vsetko mam doma , zmluvu overenu podpisanu vypis vysvedcenie vsetko je . lenze sa spravili poistky este predtym nez som to mal a struky povedal ze on to da na seba a potom na mna prepisu body aj peniaze . On potom dostal peniaze vyplatene a mna odvtedy blazni a klame ze uz mi peniaze posiela a ze mi ich vyplati ale nejak sme sa k tomu nedostali . Zmluvu som odovzdat nestihol pretoze po podpise tych poistiek prestal so mnou uplne komunikovat , nasa komunikacia postala na sms raz za 2-3 tyzdne . Toto je pristup ludi k novym pracovnikom . Fakt smutne .
Napisete mi do spravy vase a jeho meno. Vsetko sa da vzdy vyriesit a peniaze vam mal dat. Ono je najlepsie si vypocut obe strany.
Ja chapem co pisete ale zmluvu ste mali tak ci onak priniest na firmu. Ak ste tak neurobili, nemozte cakat ze vam tie body niekto sam prenesie na vase meno a posle vyplatu. Kedze svami prestal komunikovat, mozno to bola len odozva na to ako ste komunikoval vy s nim, tazko to takto jednosranne posudit. Ak to chcete nejak vyriesit poslite mi mena ak to nechcete vyriesit tak si tu prosim vas nestazujte pretoze evidentne je chyba na vasej strane, kedze zmluvu ste neboli schopny doniest na firmu. Dakujem
//autoeditácia príspevku (24 Dec 2011, 17:23)
Pierre napísal:Vam to cele trosku unika , ja to vsetko mam doma , zmluvu overenu podpisanu vypis vysvedcenie vsetko je . lenze sa spravili poistky este predtym nez som to mal a struky povedal ze on to da na seba a potom na mna prepisu body aj peniaze . On potom dostal peniaze vyplatene a mna odvtedy blazni a klame ze uz mi peniaze posiela a ze mi ich vyplati ale nejak sme sa k tomu nedostali . Zmluvu som odovzdat nestihol pretoze po podpise tych poistiek prestal so mnou uplne komunikovat , nasa komunikacia postala na sms raz za 2-3 tyzdne . Toto je pristup ludi k novym pracovnikom . Fakt smutne .
Mimochodom ked svami presatal komunikovat, to neznamena ze ste nemohli prist na firmu odovzdat sprostredkovatelsku zmluvu a opytat sa cloveka ktory je nad vasim strukym, kde je problem a vyriesit ho...