save finance s.r.o

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Pierre
Novice
Novice

Re: save finance s.r.o

Príspevok od používateľa Pierre »

No ako som pisal mna tam dotiahol clovek ktory je na riaditelskej pozicii , ale komunikacia bola nulova prakticky bez odozvy . Zmluvu som zaniest mohol ale naco ? s kym by som to robil ? sam ? ja som ju tam nechcel zaniest . No ja som s nim komunikovat chcel pretoze islo o moje peniaze ale on fakt nepochopitelne prestal odpovedat a to neurobil len mne ale este aj jednemu dalsiemu znamemu . preto som pisal ze nasa spolupraca skoncila skor ako zacala .
Mikkat
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Mikkat »

nic v zlom ale po precitani poslednych prispevkov som usudil ze ty si tie peniaze vlastne ani nechcel.

"Zmluvu som zaniest mohol ale naco ?" -ako naco? chalanisko predomnou ti pisal na to aby si mohol dostat proviziu, treba zaniest zmluvu, tak asi na to nie?

"s kym by som to robil ? sam ?" -na firme je len jeden spolupracovnik? asi nie co? tak sa obratim na ineho, nech mi stym pomoze!

"ja som ju tam nechcel zaniest " -tu si si odpovedal, nechcel si vlastne peniaze. Bolo tu pisane ze bez toho aby si dosiesol sprostredkovatelsku zmluvu na firmu ti peniaze namaju byt ako zaslane. Kedze si tam zaniest NECHCEL, tak si ani tym padom NECHCEL peniaze.

Takychto tragédov ako si ty, bolo aj bude este vela. Nulova komunikacia? niecim to asi bolo, vsak? len tak pre nic za nic neprestane niekto predsa komunikovat ked moze mat z teba nemale peniaze.
Ty by si prestal s niekym komunikovat keby si z neho mohol mat peniaze? asi ne co?

Zacnite najprv hladat chybu v sebe a az potom v inych a nestazovat si na internete ako male deti.
noone
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa noone »

Mikkat napísal:Zacnite najprv hladat chybu v sebe a az potom v inych a nestazovat si na internete ako male deti.
Pokial viem, tak tie uzavrete poistky neboli pisane na neho, ale na toho sefa.
To ze by doniesol zmluvu by nic neporiesilo. Dukaty za to uz vyfasoval niekto iny.
bikeman
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa bikeman »

Omyl, je jedno kto je na zmluve podpisany, zmluva sa da na firme nahrat na koho len chces!

cize ak aj clovek nad nim bol na nich podpisany a doniesol by tu sprostredkovatelsku zmluvu na firmu tak by sa body nahrali na neho a bolo by mu to vyplatene..
Tak to funguje vsetci co robia co maju dostavaju peniaze. Kto nerobi to co ma nedostava. Jednoduche.

Ako bolo povedane, hladajte najprv chybu v sebe potom v inych.
Pierre
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Pierre »

Mikkat ano presne tak ja som sa tu vlastne len potreboval vyrozpravat a cele som to robil aby sa mal niekto druhy dobre :) tiez radsej porozmyslaj pred tym nez nieco mudre pustis do sveta . apropo co sa tyka tej komunikacie tak z mojej strany neprestala ale skoncila z jeho strany doteraz neviem ze preco ale ty by si mi to snad mohol objasnit :) co sa tyka sprostredkovatelskej zmluvy ano beriem na seba mal som ju tam zaniest alebo poslat ale stale som vychadzal z toho mala informacii co som mal . Pre mna je toto uz uzavreta kapitola , obrazok nech si kazdy urobi sam .
rio
Novice
Novice

Príspevok od používateľa rio »

akože nechápem o čo tu beží? načo strácať čas s debilkovcami, ktorý nevedia narátať do troch??? čudujem sa, že to tu niekto vysvetľuje, kto je hlúpy nepochopí! ja pracujem pre SFC a som spokojná, všetko mi bolo vždy vyplatené, mám super štruktúrneho vedúceho a vlastne aj ostatných kolegov, je to skvelá práca...skvele zaplatená :) odkazujem tomu, čo vraj nedostal svoje prachy, že je riadny k.k.tko! Keď nemá firma tvoju zmluvu, tak jasne, že ti ani nič nevyplatia!!!
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Prečo vždy len pri týchto témach sa sem registrujú noví užívatelia ? :lol: :lol:

Nikde inde nevidím toľko jednopríspevkárov, aj keď sa jedná o aktívnu tému (napr. politika)
kde tiež ľudia vyjadrujú často názor, ale nemajú sa potrebu len kvôli tomu registrovať :D
rio
Novice
Novice

Príspevok od používateľa rio »

asi preto, lebo už niektorých štípe v r.ti z toľkých debilných komentárov!!!
noone
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa noone »

No tu je zaujimave citanie, ked prestane stipat :).
http://cmorej.blog.sme.sk/c/287931/Kapi ... adcov.html
bikeman
Amateur
Amateur

Lubenečko napísal:Prečo vždy len pri týchto témach sa sem registrujú noví užívatelia ? :lol: :lol:

Nikde inde nevidím toľko jednopríspevkárov, aj keď sa jedná o aktívnu tému (napr. politika)
kde tiež ľudia vyjadrujú často názor, ale nemajú sa potrebu len kvôli tomu registrovať :D

pretoze nie kazdy sedi cele dni na internete na stranke hojko.com a neprispieva 20 prispevkov denne aby ich mal potom 5000 alebo 25000 a bol big boss tejto stranky s neviem ako karmou, asi preto su tu jedno prispevkove komenty.

//autoeditácia príspevku (03 Feb 2012, 2:24)
noone napísal:No tu je zaujimave citanie, ked prestane stipat :).
http://cmorej.blog.sme.sk/c/287931/Kapi ... adcov.html
To pisal clovek co sa naozaj vyzna. Ma zaujma aky pouziva skvely argument preco si dat prave invest :lol: :lol:

davam aj ja niejake linky:

vynosy dlhopisov Allianz pocas krizy 2009
http://www.investujeme.sk/allianz-pripi ... kach-4-39/

pred krizou to bolo aj cez 8% :)

vynosy nevynosy, my nechodime klientom robit zmluvy na to aby na tom zbohatli alebo mali na tom nejake uzastne vynosy. Taky argument ani nepouzivame.
Tu ide o setrenie na dochodok a co ma istota spolocne s investovanim? podla mna nic. Ludia chcu mat peniaze na dochodku urcite nie len mozno.
A v kapitalovke je klient kryty na cielovu sumu co je oproti investu obrovsky rozdiel kde je kryty len na odkupnu hodnotu.
Smokerko77
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Smokerko77 »

súhlasím s Pierrom,,, aj keď ho osobne nepoznám...., ale firmu SFC poznám veľmi dobre a dúfam resp. poviem len jedno,,, nezačínajte si s touto firmou, zničila veľa ľudom ba dokonca celým rodinám životy. Skrývajú sa za úsmevy, ktoré sú umelé a klamné!
bikeman
Amateur
Amateur

Smokerko77 napísal:súhlasím s Pierrom,,, aj keď ho osobne nepoznám...., ale firmu SFC poznám veľmi dobre a dúfam resp. poviem len jedno,,, nezačínajte si s touto firmou, zničila veľa ľudom ba dokonca celým rodinám životy. Skrývajú sa za úsmevy, ktoré sú umelé a klamné!
Omyl, znicit si zivot mozes len sam, nie nejaka firma. Zhadzovat svoj neuspech na inych je lahke, ale pozriet sa na seba kde sa stala chyba to uz je tazsie co?

Daj nejaky priklad rodiny ktorej znicila zivot. Alebo si zas len pocul "jedna babka povedala"?
Napísať odpoveď