save finance s.r.o

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
mouliak
Novice
Novice

save finance s.r.o

Príspevok od používateľa mouliak »

Chcel by som sa spýtať, že čo to je za firmu. Lebo vela kamosov do toho islo a presviedcaju aj mna aby som tam išiel.
Robia sprostredkovatelsku firmu pre alianz. Čiže robia poistenia. je to pyramída. Nič o tej firme neviem nájsť, tak mi plz pomôžte.

Dik
markus
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: save finance s.r.o

Príspevok od používateľa markus »

mouliak
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mouliak »

To mi nikdo nevie o tej firme nic povedat?...
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

sam si napisal, ze je to pyramida, treba este nieco dodat?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Skratka budeš robiť panáka a hľadať klientov. Pod pojmom "hľadať" sa skrýva neustále otravovanie ľudí, či už telefonicky alebo osobne. Na školeniach ťa budú oblbovať ako super budeš zarábať, pričom v skutočnosti budeš viac zarábať im, ako sebe. Kašli na to, ak si chceš zarobiť, nájdi si radšej brigádu.

Inak verím, že je to niečo podobné ako OVB, AFG, ZFP s tým rozdielom, že oni zrejme ponúkajú produkty konkrétne Alianz, kdežto napr. OVB sprostredkuje fin. produkty z viacerých finančných inštitúcií. Tu sú o tom témy:
http://www.hojko.com/akademia-financnej ... 46107.html
http://www.hojko.com/ovb-skusenosti-t66663.html
http://www.hojko.com/zfp-financne-porad ... 36914.html
Bikemann
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Bikemann »

..
beardie
Redeemer
Redeemer

skus nam ten rozdiel vysvetlit
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spojka13 »

akurat som sa chystal aj ja založit tuto temu... že čo si o tom myslite... tiež ma včera kamoš do ničoho netlačil, iba mi podaval "informacie"... kašlat nato...
pinco
Darca
Darca

beardie napísal:skus nam ten rozdiel vysvetlit
čo môžeš čakať od niekoho, kto nevie ani len slovo pyramída napísať správne. Taký človek isto pozná rozdiel :roll:
jodry
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jodry »

Najhoršia firma čo sa týka MLM! Ruky od nich preč, !!!
Bikemann
Amateur
Amateur

..
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Úplne ma fascinuje, že pokaždé, keď sa tu niekto začne pýtať na jednu z týchto podivných firiem si nejaký dobrodruh dá tu námahu zaregistrovať sa a krvopotne ju obhajovať.
Pričom hlavným spoločným znakom týchto maratóncov je neznalosť elementárnych pravidiel pravopisu.
pinco
Darca
Darca

O nich nielenže nenájdem nič zlé, o nich nenájdem vôbec nič. OVB má aspoň web stránku.
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

ked uz chces silou - mocou pracovat v poistovnictve tak sa zamestnaj (zivnost) priamo v Allianz... 100% ti viem povedat ze tam budes pracovat minimalne za takych istych podmienok, castokrat lepsich ako ked pracujes pre kadejake sracky a prizivnicke firmy ktore zarabaju z teba viac nez ty sam :wink:
pinco
Darca
Darca

No tak prepáč, ale pokiaľ taká firma, akú ju prezentuješ, nemá ani web stránku, čo je, si myslím, v dnešnej dobe jedna z dôležitých foriem prezentácie firmy ako takej, tak to asi o niečom vypovedá.
Bikemann
Amateur
Amateur

..
beardie
Redeemer
Redeemer

juj chlapec, len to by si musel byt na vrchole pyramidy, aby si tak zarabal, cim si nizsie, tym viac makas na tych hore

najvyssi cas prebudit sa zo sna, ze budes zarabat desinu mesacne, jedine len z odrbavania ludi :)
pinco
Darca
Darca

10 ba dokonca 60 tisíc € mesačne? Tebe riadne povysávali hlavu. Len ti želám, aby si sa čím skôr z toho prebral.

Presne takto som bol na tom aj ja, kedysi dávno.
Bikemann
Amateur
Amateur

..
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

bikemann: takze ty tvrdis (ak som to dobre pochopil v mojom obmedzenom mozgu :lol: ) ze budes zarabat po dvoch rokoch 10 000 eur mesacne... tak tomuto by neuveril ani ten najvacsi imbecil na svete takze to o niecom svedci...ked sa tam aj zamestnas tak tie 2 roky tam nevydrzis lebo nebudes splnat mesacne prip. kvartalne plany to znamena dostanes padaka...takto to v takychto firmach bolo, je a aj bude..a vzdy pridu novy a novy blbci...

ja som nikde nenapisal ze som financne nezavisly ale na to ze odrobim x hodin tyzdenne : dostanem x penazi = moja spokojnost...

je pravda ze po roku, dvoch zarabas viac pretoze sa ti pocitaju nove provizie z novych poistiek + provizie za starostlivost zo starych aktivnych poistiek ale 10 000? bud si prepocul tie 2 nuly alebo si brutalne naivny...

uvediem priklad: urobis poistku na nehnutelnost, poisteny za nu rocne zaplati 50 eur, tebe ide z tej sumy V ALLIANZ 28 % t.j. 14 eur - prvy rok, druhy rok ti z nej ide 10% t.j. 5 eur, tak si teraz vypocitaj kolko poistiek by si potreboval aby si dosiahol proviziu za starostlivost 10 000 eur mesacne..urcite to dokazes pretoze uroven tvojho prispevku je maximalne inteligentna a na urovni..

este som nepocital s tym ze ak by si nahodou poistoval arabskych sejkov, kazdy mesiac aspon piatich tak potom je to ok :lol:

myslim, ze je vhodne podotknut, ze tu proviziu dostanes len raz v roku za prislusny mesiac takze to cislo co ti vyslo musis dosahovat kazdy mesiac aby si zarobil tych magickych 10 000 mesacne...

na hranici realu je takych 1000 aj to s velkou davkou stastia

takze pre zaujimavost a tvoje presvedcenie nam sem hod provizne sadzby v tej skur..ehm skvelej firme na nehnutelnosti za 1. a 2. rok trvania
Napísať odpoveď