Sebaobrana - spreje, paralyzery...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Les
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Les »

Keart napísal:Noo ja som kupil od Lesa Vrtulník s piatimi gulometmi , s raketometom a s nadrozou na dolet 18 milionov megaterametrov !!( Diky les) Mal ich doma 40 tak mi jeden dal za 5 litrov !!a este nosiim transformačný generator s ktorým vyprovokujem blesky na zlé osoby ktore ma idu byt ! A predstavte si ze minule sa mi dostala do rúk taká vecička s ktorou som vyčaroval Max Payna a on ma ochranil !! Dal mi krabičku kondomov !! :lol: :lol: :lol: :lol:
Odvtedy sa mi stratili este dva, asi si niekomu vyzradil, kde ich mam skryte... :) :) :) :)

(Sranda) (sranda)

(sranda)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: neviem..

Príspevok od používateľa brainwirm »

ramirezz napísal:No kamos si kupil elektricky paralyzer a tak sme ho skusali... no neviem ale nikoho nedrblo o zem (iba jedneho skoro a to sme mu museli prilozit ten paralyzer ku krku)... jeden typek dokonca vydrzal si prat prud do ruky 30 sekund... asi to bol chybny kusok :lol: ale odvtedy paralyzerom neverim..
no az na to ze ja som dostal tych 20 000 nie z palaryzera ale ked som rozoberal stary telkac bo tam je taka indukcna cievka no ale asi tam je vecssi prud preto to bola taka supa
ramirezz
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Re: neviem..

Príspevok od používateľa ramirezz »

skenner napísal:no az na to ze ja som dostal tych 20 000 nie z palaryzera ale ked som rozoberal stary telkac bo tam je taka indukcna cievka no ale asi tam je vecssi prud preto to bola taka supa
jaj... no tak to si musel tancovat iny brake-dance :smt009
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

Les:keby si nenapisal,ze je to sranda, tak by som ti normalne uveril :wink:
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

soviet666 napísal:a kolko mal voltou

ja by som chel taky co ma 5A (inak 5Amperou maju zvaracky takze by ich to nielen zastavlilo ale aj rozsvietilo) toto si kup skenner ne nebudes trocharcit :)
ty asi neovladas zakladne pojmy o elektrine,...
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

soviet666 napísal:a kolko mal voltou

ja by som chel taky co ma 5A (inak 5Amperou maju zvaracky takze by ich to nielen zastavlilo ale aj rozsvietilo) toto si kup skenner ne nebudes trocharcit :)
Ehm takže:
1- Volty su jednotka napätia..
2- Ampery su jednotka prudu
3- Ano môžeš mať 5A Ale ked nemáš veľké napätie tak si ani neprdneš...
( Môže ťa zabiť aj 1A ked je napätie 230V alebo ešte viac... )
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

i-cube napísal:Les:keby si nenapisal,ze je to sranda, tak by som ti normalne uveril :wink:
Ved preto som to tak "oznacil" aby ste vedeli rozoznavat srandu od skutocnosti :)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

soviet 5 amperov hm vies co to je? hm.. vysvetlim ti to takto: keby mala tuzkova baterka 10 amperov tak ta moze zabit. a keby mal paralyzer 5 amperov pri 200000 voltoch tak z teba nezostane ani mastny flak. sak tolko nemaju ani blesky na oblohe..... :!: :!: :!:
soviet666
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa soviet666 »

ste jak deti a to vsetci co zareagovali na moj prispevok 1A je smrtelny a to som aj pisal ze zvaracky maju cca 5A
pre vas len jedno NAUCTE SA UZ KUR*WA CITAT
Janky
Star
Star

Príspevok od používateľa Janky »

Pre doplnenie:Už jedna desatina A(0,1A) dokáže zabiť človeka. 8)
fink2
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa fink2 »

holohlavci to su strasny blbci.... staci skocit do army shopu a tam ti uz poradia :wink:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

no pokial viem tak zvaracky potrebuju okolo 140-230A, no ale spat k teme. ked uz sa vam postasti stretnut skupinu pripitych skinov tak vam uz nepomoze nic.ani paralyzery,ani zbrane a uz vobec nie kamarati.mam s tym skusenosti. mozes sa spolahnut akurat sam na seba.minule sme tak isli po meste s nemenovanymi kamaratmi a oproti dik more asi 5 pripitych.ta jeden z nich do mna zacal dzubat ze co som jaky drzy a neviem co.nakoniec som to ukecal a ked som sa pozrel ze kde su ti moji kamarati, tak kua 20 metrov za mnou na druhej strane ulice.kkti! najlepsie sa je z toho dajak vykecat. uznat ze ste horsi nez ten pred vami. a to nemam ziadne dlhe vlasy, vyzeram skor jak oni.kua taky mastermind a retsko by sa mohli vyjadrit.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

zelovoc napísal:no pokial viem tak zvaracky potrebuju okolo 140-230A, no ale spat k teme. ked uz sa vam postasti stretnut skupinu pripitych skinov tak vam uz nepomoze nic.ani paralyzery,ani zbrane a uz vobec nie kamarati.mam s tym skusenosti. mozes sa spolahnut akurat sam na seba.minule sme tak isli po meste s nemenovanymi kamaratmi a oproti dik more asi 5 pripitych.ta jeden z nich do mna zacal dzubat ze co som jaky drzy a neviem co.nakoniec som to ukecal a ked som sa pozrel ze kde su ti moji kamarati, tak kua 20 metrov za mnou na druhej strane ulice.kkti! najlepsie sa je z toho dajak vykecat. uznat ze ste horsi nez ten pred vami. a to nemam ziadne dlhe vlasy, vyzeram skor jak oni.kua taky mastermind a retsko by sa mohli vyjadrit.
jj pravdu vravis :D. len stranda ze ty stale pritahujes takych co ti chcu natrhnut prdel :)
Avalong
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Avalong »

zelovoc napísal:no pokial viem tak zvaracky potrebuju okolo 140-230A, no ale spat k teme. ked uz sa vam postasti stretnut skupinu pripitych skinov tak vam uz nepomoze nic.ani paralyzery,ani zbrane a uz vobec nie kamarati.mam s tym skusenosti. mozes sa spolahnut akurat sam na seba.minule sme tak isli po meste s nemenovanymi kamaratmi a oproti dik more asi 5 pripitych.ta jeden z nich do mna zacal dzubat ze co som jaky drzy a neviem co.nakoniec som to ukecal a ked som sa pozrel ze kde su ti moji kamarati, tak kua 20 metrov za mnou na druhej strane ulice.kkti! najlepsie sa je z toho dajak vykecat. uznat ze ste horsi nez ten pred vami. a to nemam ziadne dlhe vlasy, vyzeram skor jak oni.kua taky mastermind a retsko by sa mohli vyjadrit.
Nie je kamarat ako kamarat.Mal som takeho ktory by za mna ruku do ohna dal a ja tiez.Ale taky sa tazko hladaju a je ich malo.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Avalong napísal:Nie je kamarat ako kamarat.Mal som takeho ktory by za mna ruku do ohna dal a ja tiez.Ale taky sa tazko hladaju a je ich malo.
nj, kamaratov si nevyberas, nemozem zato zesu taky prisraty.boja sa o svoje zadky. vtip bol v tom ze keby som bol o 50 metrov dalej tak by nebol ziaden problem,lebo bysom bol pri krcme kde robim a tam by sa uz naslo zopar tych co by mi pomohli.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

mspeedo napísal:No ako tu uz niekto pisal tak fakt ta plynova pistol je na obranu najlepsia, len je to neprakticke velke tazke a nesmies to nosit na viditelnom mieste. Ale ked to uz niekde vytiahnes moze ich byt na teba aj desat neboj neskocia si a keby hej zasobnik vyprazdnis za par sekund... My sme mali jednu vyzerala fakt ako original, ale ta bola taka jebuta ze hned druhy naboj sa zasekol, no nechcel by som keby sa to stalo v nejakej nebezpecnej situacii :cry: Ale este vzdy mas moznost hodit to ako kus zeleza :D
Pozor na toto! Podla Zakona 190/2003 O strelnych zbraniach a strelive, je "plynova pistol" zbranou:
§2, pis. c, odst. 2: "Plynova zbran - ktorej funkcia je založená na okamžitom uvoľnení stlačeného vzduchu alebo iného plynu."

§6, pis. c: Plynová zbraň, pri ktorej kinetická energia strely na ústí hlavne je yššia ako 15 J."

Zbraň kategórie C podlieha ohlasovacej povinnosti a evidenčnej povinnosti.

§12, odst. 1, 2:
(1) Zbraň kategórie C, strelivo do zbrane kategórie
A, zbrane kategórie B alebo do zbrane kategórie C môže
nadobudnúť do vlastníctva len držiteľ zbrojného preukazu,
držiteľ zbrojnej licencie alebo držiteľ zbrojného
sprievodného listu na trvalý vývoz.
(2) Držiteľ zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie,
ktorý nadobudne vlastníctvo zbrane kategórie C,
je povinný nadobudnutie vlastníctva zbrane ohlásiť
policajnému útvaru, ktorý mu vydal zbrojný preukaz
alebo zbrojnú licenciu, do siedmich dní odo dňa nadobudnutia
vlastníctva zbrane; zároveň je povinný v tejto
lehote predložiť zbraň na zaevidovanie (§ 37) alebo
odovzdať ju do úschovy policajnému útvaru (§ 39). V
prípade nadobudnutia vlastníctva zbrane dedením začne
lehota plynúť dňom, keď rozhodnutie súdu o dedičstve
nadobudlo právoplatnosť.

Ja osobne pouzivam na osobnu ochranu "kaser". Presnejsie, je to asi to najsilnejsie, co sa da u nas zohnat. Je to na pouzitie proti osobam so snizenym prahom citlivosti, takze urcite by ste to nechceli vyskusat v norm. stave :) Osobne som aj drzitelom zbrojneho preukazu "kategorie D" (na vykon prava polovnictva) a planujem si ho rozsirit i o kategoriu B (drzanie strelnej zbrane a streliva na ochranu osoby a majetku). Clovek predsa nikdy nevie.. ;)
Hanibal King napísal:Váženy neni náhodou KASER zbran ???
Nie, "KASER" nie je zbran sam o sebe, ale JEHO ZNEUZITIE SA TRESTA PODLA ZAKONA!
skenner napísal:no zalezi od toho co kaser "obsahuje" ak nervovy plyn tk moze v niektorych pripadoch aj zabit
NERVOVY PLYN??? Tak toto mas odkial? Mozno v specialnych pripadoch, pre prislusnikov urcitych silovych zloziek, ale ty, ako "bezny clovek" si max. pocul :)
Hanibal King napísal:Mi povedz že kolko ludi má KASER LEGÁLNE ???
Málokto
JA :)
soviet666 napísal:ja by som chel taky co ma 5A (inak 5Amperou maju zvaracky takze by ich to nielen zastavlilo ale aj rozsvietilo) toto si kup skenner ne nebudes trocharcit
Tak to je dalsia "perla" :) Pokial ja viem, min prud pri ktorom dokaze pracovat zvaracka na ROZ (ROZ- rucne oblukove zvaranie), je niekde medzi 30-40 A (presna hodnota nie je). Avsak je to velmi roblematicke, kedze horenie obluka je nestabilne.

A este, k tym bezpecnym napatiam a prudom.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ja som kupil sprej "anti dog" v poprade... mate ho niekto skusali ste? lebo ja hej a je to riadna supa....
Aristox
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Aristox »

Poradím Ti...Zakúp si kombinovaný paralyzátor so slzákom.Je to dobrá vec najprv strekneš slzák a potom do útočníka spustíš napätie.Na výber je viacero typov od 100 000 V do 750 000 V no ja by som odporúčil tých 300 000 V.Tieto elektrošoky majú aj bezpečnostnú poistku a aj bezpečn. kolík.
Len keď si ho zakúpiš dávaj bacha kde ho prikladáš.Môže totiž to aj zabíjať :cry:
Prílohy
es001.png
es001.png (48 KiB) 1835 zobrazení
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

skenner napísal:ja som kupil sprej "anti dog" v poprade... mate ho niekto skusali ste? lebo ja hej a je to riadna supa....
A chces to pouzivat proti psom, ci proti ludom? A ci skusat taketo veci? Naco? Aby si vedel, ako to pali, alebo co? S "anti dog" nemam skusenosti. Osobne vlastnim iny, ale znacku nenapisem, aby tu decka nezacali spekulovat.
Aristox
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Aristox »

Antidog sá dá použiť aj proti psom aj proti ľuďom.A pokial ide o tú značku v predajni im bezváhania poradia :wink:
Napísať odpoveď