Sedlackost najhrubsieho zrna

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Old Dirty Bastard
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

moosha napísal:Tiez nedorobeny plnofuz (bud to tam maj poradne alebo sa ohol...)
Haloo? A ked si to dotyčny človek nechava narasť? Počas toho sa ma skryvať doma alebo chodiť s ruškom na ustach po ulici?
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

deturence s huciacim reprakom na telefone ma nejako nerozculuju. deturencu nedali na sluchatka a za "svoje" si sotva moze kupit. ved nech ma radost. tak ci tak nasadnem na bus, prejdem 5-10 minut a idem prec. v SAD by si take deturenco dalo skor povedat ako nejaky vyrastok. ale ked ma niekto pomerne aj vek a pustenu tu debilnu sustibudku na plne gule a tvari sa ako tazky cavo, tak ma ide slak trafit. normalne ma to prekvapuje, ze mam taku neskutocne vysoku hranicu trpzlivosti a tolerantnosti. naozaj to neznasam a ked raz dostanem infarkt, tak urcite z toho. boli tu spominane tuc-tuc auta. tie mi nevadia skoro vobec. tu minutu na krizovatke to preglgnem. niekedy to vie aj zdvihnut naladu. ked som chodil na strednu, nejaky cavo zaparkoval pri skole so svojou tuti fruti audiom nabuchanou karou a zacal peckovat hudbu. presla asi minuta a zrazu zacali hrat huste nigga songy ako soundtrack z bambulky, nas maly pes boby a podobne hity 8) proste to mi vobec nevadilo. hrozne som sa nasmial. fakt recesia.
FT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FT »

Gangy napísal:Ked je niekdo na intraku tri tyzdne tak ma tie veci tahat v igelitkach? Toboz ak ide o babu ktora by to v rukach rozhodne neuniesla?
Gangy, on to myslel, tak že si ten batoh dotyčný/á nechá na chrbte pri ceste autobusom a nedá si ho dole, ako dá zdravý rozum. Potom je to skutočne nepríjemné dostať už pri miernom otočení daného telesa do tváre. :wink:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Sedlackost najhrubsieho zrna

Príspevok od používateľa Dieg0 »

ades napísal:tak som dnes isiel po ulici a oproti siel chlap, relativne normalne vyzerajuci a robil vec, ktoru osobne povazujem za maximalnu sedlacinu, aka existuje (resp. na aku som si prave spomenul), a to ze mal zapnutu hudbu z mobilu a tak isiel. ja teda neviem ako vy, ale podla mna to je nieco neuveritelne. asociuje sa to u mna so skupinami vyrastkov s klinom pri patach a siltovkou mierne dolava. toto je v kategorii "ponozky v sandaloch". co vy osobne povazujete za "sedlackost najhrubsieho zrna"? celkom by ma to zaujimalo :)
Takto ti poviem.Pocuvam metal a kupil som si telefon prave preto so stereo reproduktormi aby som si mohol pustat nahlas na ulici.Neviem ci ti to daco bude hovorit ale otvoreny zvuk tomu ja hovorim.Proste trebars ked mam porovnat pri pocitaci reproduktory a sluchadla tak o 1000 krat radsej pouzijem reproduktory ako sluchadla.Nejde mi o kvalitu zvuku ale proste o tu otvorenost zvuku neviem ako ti to vysvetlit.Aj vzdy ked idem na bicykli dakde na dialku tak si pustim hudbu na telefone na repraky a trielim.Proste kazdy podla svojho gusta.Nejde tu o to ze som sedlak alebo co.SOm sedlak ked mam radsej tzv. "otvoreny zvuk"?
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

samozrejme ponozky v sandalach to je ruelz :D .. ked som bol v chorvatsku lezim si tak pri zatoke a prisli cesi a doniesli si konzervy a jak si lahli na lehatka vsetko skonzumovali pobudli asi take 3-4 hodinky a konzervy nahadzali vsade samozerejme aj do mora .. tak som ich spi*oval.. neskor to pozbierali a sli prec :roll:
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Frikso napísal:Ale z iného súdka: Za prejav sedlačiny považujem 80L batoh na chrbte v autobuse MHD. Docela často to zažívam, keď cestujem do školy vlakom a neraz som tým dostal facku.
mas s tym nejaky problem? :D co si ho mam dat do vacku?
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Gangy napísal:Ked je niekdo na intraku tri tyzdne tak ma tie veci tahat v igelitkach? Toboz ak ide o babu ktora by to v rukach rozhodne neuniesla?
Nie, stačí keď si to po nástupe dá dolu z chrbta. Inak je to aj v cestovnom poriadku uvedené :wink:
Milujem, keď sa v netrepanom autobuse niekto vrtí s tym kotlom na chrbte.

ades: Nehovor mi, že aj ty ho máš na chrbte. OMG. A to si založil túto tému :lol: Úplne postačuje, keď si ho dáš dolu z chrbta napr. medzi nohy alebo pred seba. Uvolníš tak miesto, máš prehlad, že sa ti tam žiaden gippo nelašuje a revizor (alebo inzultovany spolucestujuci) ta za to nebude buzerovat.
FT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FT »

Dieg0 napísal:Takto ti poviem.Pocuvam metal a kupil som si telefon prave preto so stereo reproduktormi aby som si mohol pustat nahlas na ulici.Neviem ci ti to daco bude hovorit ale otvoreny zvuk tomu ja hovorim.Proste trebars ked mam porovnat pri pocitaci reproduktory a sluchadla tak o 1000 krat radsej pouzijem reproduktory ako sluchadla.Nejde mi o kvalitu zvuku ale proste o tu otvorenost zvuku neviem ako ti to vysvetlit.Aj vzdy ked idem na bicykli dakde na dialku tak si pustim hudbu na telefone na repraky a trielim.Proste kazdy podla svojho gusta.Nejde tu o to ze som sedlak alebo co.SOm sedlak ked mam radsej tzv. "otvoreny zvuk"?
Takto ti poviem. A aká-taká úcta k druhým ľudom, čo idú po tej istej ulici a skutočne nepotrebujú a nechcú počúvať ten plecháč, to ti asi isto nič nehovorí, že? A áno, si "sedlák" práve kvôli tomu, že neberieš ohľad aj na ostatných.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

nechapem ako moze niekto preferovat zvuk bez akychkolvek basov pred normalnou hudbou z kvalitnych sluchadiel. raz za zivot si kupim prehistoricke (ale stale skvele hrajuce) porty a vobec ma nezaujima co mi ponukne sustibudka, ktora by primarne mala byt urcena na telefonovanie. i ked je pravda, ze aj ludia s otvorenymi sluchatkami casto prezenu hranice a je to pocut na pol autobusu. v praci mi tiez uz sef pindal, aby som si dal hudbu tichsie (neodhadol som ako je to pocut von a je to pocut dost). ked ma clovek urcite hranice, tak nie je problem. mne by mozno ani tak nevadil fakt, ze si niekto pusta veci na telefone ako skor to, ze to otrasny zvuk a mi to usi trha, ked nepocujem poriadne basy, stredy, vysky.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

prispejem aj ja svojou troskou... :)
- ta "hudba" z telefonov ako pozeram, vadi kazdemu. ak mu to reve na zastavke, ci pod balkonom na sidlisku, mam ho v P, ale ked pridem do podniku, pri vedlajsom stole ma miestny "gang" svoj meeting a prvorade je sa na svojom novom mobile od jeziska pochvalit najnovsim songom, co stiahol na nete a pisti mu to, reve mu to, este do toho zacne bucat ako dobytok aj on, to uz nepocujem svoje vlastne slovo, tak mu slusne vysvetlim, ze nech to stisi alebo vypne, ze sa chcem porozpravat. vacsinou to vzdy zabralo, ked nie, tak zdvihnem hlas, postavim sa a to uz pocujem ako sa daktori z nich drkocu :D
- chodza po ulici ako keby dotycny trpel skoliozou je v dnesnej dobe u podaktorych individui samozrejmost, posed v aute ako na rebrinaku je tiez zazitok vidiet...
- co sa tyka tych ponoziek v sandaloch, ja som to tak nosil, ale z cisto "estetickych" a zdravotnych dovodov, mal som vtedy problem s pazurmi na nohach, behal chirurgov obkukavat kazdu chvilu a mal som predpisanu otvorenu obuv, ale nemohol som chodit naboso, zaprve som bol zafacovany, za druhe to po zakroku nevyzeralo najvabnejsie :? takze preto
- dost ma napriklad irituje, ked v podniku sedi parta a pride daky "cawo" a ten musi dat o sebe nalezite vediet, zhukne na celu miestnost nieco v style "no sewaas bratuuuu, jak ti ficiiii?!" a to tak, ze aj bakterie na hajzli sa zlaknu :roll:
- a absolutnym vrcholom co som doteraz zazil, deges v rozmlatenej haraburde s radiom vypeckovanom tak, ze ja cez zavrete okna som to pocul maximalne nahlas a dilino s telefonom na uchu sa snazi to radio prekricat a reve do toho telefonu, ze "ocuj moj, neocujem ta, brnknem ti zachvilu" :roll:
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

dneskajsia prihoda
Idem do potravin do tesca, zabludim medzi hudbu a knihy, vedla mna stoji ten velky "jukebox", kde su na vyber asi 4 hudobne cd, ktore mozes pocuvat na sluchadlach. Zrazu pride chlapik (medzi 40-45 rokov), da si tie velke sluchadla na usi, pusti si volaaku skladbu a do toho zacne tancovat. No ja som skoro zomrel od smiechu, pozeram nanho a on si tam trsa jak dementny. Fakt uz neviem co od ludi mozem cakat
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

reno23 napísal:... Fakt uz neviem co od ludi mozem cakat
ze v najlepsom pripade ponuknu aj teba tym, na com ficia :-P
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Mna stale udivuje, ako dokaze niekto cestovat medzistatnou linkou pobaleny v piatich igelitkach s napisom LIDL. A ked to sofer nechce dat do kufra, este sa bude rozhukovat.
A su aj 'exoti', ktori s takouto igelitkou nastupia do lietadla ako s prirucnou batozinou. :cry:
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Frikso napísal:ades: Nehovor mi, že aj ty ho máš na chrbte. OMG. A to si založil túto tému :lol: Úplne postačuje, keď si ho dáš dolu z chrbta napr. medzi nohy alebo pred seba. Uvolníš tak miesto, máš prehlad, že sa ti tam žiaden gippo nelašuje a revizor (alebo inzultovany spolucestujuci) ta za to nebude buzerovat.
patrim medzi ohladuplnych cestujucich, no ked prsi alebo je podlaha riadne spinava, tak si to na zem nedavam, nechcem ten bordel potom priniest do izby na cisty koberec. a zase drzat v ruke 80l batoh ak mam este aj tasku s notasom nie je bohvieco. a zase neviem ako v BA, ale v brne su revizori k tomuto celkom zhovievavi, aj ti ludia si uz zvykli. a na druhej strane, ak mam cas, tak si vacsinou pockam na prazdnejsi spoj :) takze aj ked ho mam na chrbte, nikomu nim sople neutieram

pryja: naaa sak a co sa on bude... :lol:
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Minulý týždeň som išiel piatok z jednoho mesta o večernej hodine a akonáhle som nastúpil do autobusu, myslel som si že po ňom je*nem topánku...Predstavte si situáciu: Prídete do mierne zaplneného autobusu, sadnete si do sedadiel v zadnej čási autobusu lebo predné su všetky plné, a pozriete sa za seba do päťky, a vidíte tam nejakú 15ročnú "ku*vu" s nejakým 16 ročným chu*om, ako tam ležia na sedadlách a bozkávaju sa...hmm hovoríte si že fajn, že to by ste možno zvládli, ale ked do toho maju na mobile pustené pesničky naplno, a v pesničkach furt len samé "krva, kkt a neviem čo" tak nemáte z toho najlepší pocit zrovna...A toto je reálna historka, ktokoľvek si myslí že to je nemožné tak sa mýli... :roll:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

FT napísal:Takto ti poviem. A aká-taká úcta k druhým ľudom, čo idú po tej istej ulici a skutočne nepotrebujú a nechcú počúvať ten plecháč, to ti asi isto nič nehovorí, že?
Obťažuje ta hudba o hlasitosti 20 decibelov?Neviem si predstaviť čo musíš robiť cez jeseň keď pri jemnom vánku šuchoce lístie.
FT napísal: A áno, si "sedlák" práve kvôli tomu, že neberieš ohľad aj na ostatných.
Podľa seba súdim teba?Skús sa najprv pozrieť na seba.Fajčíš?Idem okolo teba obťažuješ ma.Veľa chlasceš?Obťažuješ ma tvojím správaním na ulici.Smrdíš?Obťažuješ ma svojím smradom.V konečnom dôsledku každý niečím niekoho obťažuje.Je to rovnako ako v prípade toho že si veľmi obľúbený človek a pritom sa nájdu aj ľudia čo ťa neznášajú.
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

Martin44 napísal:Slovíčko Zrobiť
moj clovek
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

sustibudka nieje vysadou len niggas ako by sa zdalo, ale v NR som mal moznost po ceste z intraku do skoly vidiet emulienku ako s predpisanym vyrevanym vyrazom pritlacala vrestiaci telefon ku oknu a ku uchu... oprit sediaci ludia sedeli v strachu ze sa tam asi fakt zabije, ja som nevedel ci sa smiat alebo co...

a zabky + ponozky, podkolienky + kratke gate aj ked dotycny nehra futbal, ci biele ponozky ku obleku ma vedia fakt dojat...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ponozky v sandaloch mi nevadia, viem si predstavit ze to ma clovek zo zdravotnych dovodov ako napr. pinhead. Nejak extra sa nepozastavujem ani nad oblecenim resp. poctom jeho vrstiev, z toho mi vadia asi len tak tie biele ponozky k ciernemu obleku, pripadne nejake viacfarebne botasky k inak elegantnemu vrchu (nech su aspon jednofarebne...)

ale sedliacina sa skor spozna spravanim. Dieg0 ked si chces uzivat otvoreny zvuk, tak si ho urcite neuzijes pri 20 db lebo ho ani nebudes pocut, a ked uz si ho nastavis tak aby si si ho uzival, tak otravujes ludi naokolo. Bud si to pustaj tam kde nikto nie je, alebo do sluchadiel alebo si sedlak.

A este mi casto svojim vystupovanim pridu sedlacke osoby s povolanim syn resp. dcerenka.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Fabo,

čo ja????? Si si ma asi pomýlil s Kibom......
Napísať odpoveď