Sedlackost najhrubsieho zrna

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Pravdu mas, pomylil som si ta s Kibom... mne vobec dneska nejak nejde :D
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Tak kto to teda vlastne nosi tie ponozky v sandaloch? Vsak sa priznajte :lol:

//podla mna nie je na tom nic divne, ja len nech sa dohodnu :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

ja som nosil, ked som bol maly chlapec :oops:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

bol som to ja, ale uz dlhsie sandale neriesim, aby som sa vyhol krivym pohladom radobygangstrov :D
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

pryja napísal://podla mna nie je na tom nic divne
Pre niekoho, kto do lodiciek biele ponozky obuva urcite nie ; )
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Fabo napísal:Ponozky v sandaloch mi nevadia, viem si predstavit ze to ma clovek zo zdravotnych dovodov ako napr. pinhead. Nejak extra sa nepozastavujem ani nad oblecenim resp. poctom jeho vrstiev, z toho mi vadia asi len tak tie biele ponozky k ciernemu obleku, pripadne nejake viacfarebne botasky k inak elegantnemu vrchu (nech su aspon jednofarebne...)

ale sedliacina sa skor spozna spravanim. Dieg0 ked si chces uzivat otvoreny zvuk, tak si ho urcite neuzijes pri 20 db lebo ho ani nebudes pocut, a ked uz si ho nastavis tak aby si si ho uzival, tak otravujes ludi naokolo. Bud si to pustaj tam kde nikto nie je, alebo do sluchadiel alebo si sedlak.

A este mi casto svojim vystupovanim pridu sedlacke osoby s povolanim syn resp. dcerenka.
zo zdravotnych dovodo je to uznatelne, ale nie vzdy a vsade...
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

mmm tiez nemam rad ked si niekto nahlas pusta z mobilu hudbu a hlavne ked je to typ hudby ktory neznasam... ale na druhej strane tu zopar ludi tvrdi zeby mali pouzit sluchatka - k tomu poviem len tolko ze nemoze byt nic lepsie nez debko so sluchadlami co nevnima okolie a vevali sa vam pred auto.
FT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FT »

cubix napísal:mmm tiez nemam rad ked si niekto nahlas pusta z mobilu hudbu a hlavne ked je to typ hudby ktory neznasam... ale na druhej strane tu zopar ludi tvrdi zeby mali pouzit sluchatka - k tomu poviem len tolko ze nemoze byt nic lepsie nez debko so sluchadlami co nevnima okolie a vevali sa vam pred auto.
V tom nerozhodujú slúchadlá, ale nerešpektovanie prechodov pre chodcov a svetelnej signalizácie. ;)
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Neviem, či sa toto vôec bude ratať, zrejme len taka pohodova normalke pre nich :) Ale dnes na vlakovej stanici tesne pred vchodom stali pri koši dvaja cigani.. vek cca 10 a 5 rokov, pričom ten starši sa pred ludmi v pohode hrabal v koši, až odtiaľ vytiahol vyfajčeny špačok, strčil ho tomu malemu do huby, pripalil a ten si to fajnovo bafkal :roll: Možno si niekto poviete, že ide o deti... ano, ide presne o to, čo bude potom dalej..
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

1. Hudba z mobilov - tuna v UK je to na vyssom leveli, v autobuse na poschodi to neskutocne vyvreskuje, horsie je tu, ze tuna pocuvaju ten otrasny Bassline, hardcore, takze to sa fakt neda, nieco taketo:

2. Anglani vecne poobliekani v sustiakoch, ale najlepsie su samozrejme nike, adidas, umbro a ine shitne tenisky na nohach a biele ponozky vytiahnute na sustiakoch...proste otras.

3. Samozrejme spominani 'kapovia', zvycajne jazdiaci na vysavacoch typu VW Golf alebo Passat, tonovane skla, tuc tuc...a ides.

4. Extremne prejavy svojho hudobneho vkusu, prilis vyfarbickovani metalisti, pripadne hophoperi, emo, fetaci, proste vsetko tohto typu.

5. Odhadzovanie odpadkov na verejnych priestranstvach, aj ked je kos iba par metrov od danej osoby, ktora si samozrejme mysli, ze je to nieco heroicke alebo skvele. Za to by som strielal. Bol som v piatok s kamoskou v kine a ked sme v hale multikina cakali na film, tak nejake 2 zubrienky smarili o zem papierove vreckovky, hoci kos stal asi meter od nich, tak som nahlas zahlasil, ze maju fucking low iq, hned nieco hundrali...

6. Nezmyselne kvaltovanie a turovanie niektorych vodicov - ulica ma 50 metrov, typek to na jednotke a dvojke vytaca na uplne najvyssie obratky len preto, aby o sekundu a pol brzdil ako blazon na krizovatke. Pripadne este 'hrabanie' kolesami na jedotke, pistiace pneu, atd.

...je toho viac, ale teraz si nespomeniem...
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

jj a na slovensku to tak uz je ale v mensej miere... ale rozsiruje sa to :wink:
nauraa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nauraa »

reno23 napísal:Zrazu pride chlapik (medzi 40-45 rokov), da si tie velke sluchadla na usi, pusti si volaaku skladbu a do toho zacne tancovat. No ja som skoro zomrel od smiechu, pozeram nanho a on si tam trsa jak dementny. Fakt uz neviem co od ludi mozem cakat
:DD Naahodou.. Ja som za viac takychto ludi na verejnosti :D Takych, co im je jedno, co si kto mysli.
Inak k tym batohom v doprave.. Nechapem co je na tom sedlacke.. Ja si ho tiez nedavam dole, lebo by som ho uz asi nezdvihla..
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ked ti s tym batohom dakto da po zobaku, zmenis nazor :roll:
nauraa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nauraa »

Ani nie, mne sa uz viackrat stalo, ze ma tym niekto slahol... Asi to bude pre niektorych sokujuce, ale prezila som to...
FT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FT »

No, ale čo je na tom také zložité dať ho dole? Určite by sa na zastávke našla dobrá duša, ktorá by s tým pomohla. :) Si predstav, že pri prudkom zabrzdení s tým spadneš na podlahu a keď ta taká váha pritlačí, uf. Alebo na niekoho. Stačí sekunda nekoncentrovanosti, keď sa nedržíš. Raz mi skoro takto batoh zlomil rám na okuliaroch a veru neviem, či by sa dotyčnému chcelo platiť mi škodu, keďže to bola jeho vina, lebo batoh má byť v MHD z chrbta dole. ;)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

takto to wizera, ket sy deges poda inzerat :vrta_sa_v_nose:
Prílohy
Bez1.jpg
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

kibo presne vcera som nanho pozeral :lol:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

nauraa Prazsky Dopravny Podnik ma teraz kampan na Projektoroch v staniciach metra. (Metro Vision)
Vid. Stranka DPP
Vystihuju vsetky priblble zvyky v dopravnych prostriedkoch. (Len si vypnite zvuk pri videach. Neviem co za dementa bol zvukar.)(Som rad ze Metovision je bez Audia ... Pocuvat tu melodu 10x Denne :smt117 )
Ruksak si daj kludne dole ... Mladez ale aj starsia generacia ti s nou bez problemu pomoze.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

K tomu inzerátu.......
Práve za volantom auta takého charakteru ako je na fotke (by som sa stavil, že má aspoň 300 000 km a je tesne pred smrťou) si viem predstaviť ťažkého 18 ročného gangstra, so škaredým pohľadom, nakrivo nasadenou čapicou...... Ale nie raz na fóre som už písal, že tieto typy áut priťahujú dementov, sedlákov a primitívov.........
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

A vysvetli mi vlastne niekto - dovod, preco vkuse niekto musi pocuvat tu hudbu? ci uz ide s kosom, do skoly, cez prestavku, v MHD, v obchode... stale to ma tie sluchadla v usiach. Pochopim to na dlhsie cesty, kedy to pre niekoho moze byt nuda pozerat sa von oknom a pocuvat hrkanie vlakovej supravy..

Ale ked uz som pri tych sluchadlach.. vrchol je, ked idem s niekym a on/ona si da na jedno ucho sluchadlo so slovami "vsak ja ta pocujem" !?

Pracujem v obchode - sila, ked sa bavim so zakaznikom, alebo mu robim ucet a pytam od neho peniaze, naco on zdvihne zvoniaci telefon a hovor nie aby zrusil, ale v nom bez problemov pokracuje. Najlepsie tak, aby vsetci vedeli, ze telefonuje.

Sedlackost je u mna tiez aj vyjadrovanie sa v style - "uz milionkrat toto, stotisic veci" - vyrazy pre cislovky nedosahujuce ani 5 - proste strasne kuul. Cim viac, tym lepsi efekt.

No a dalsia sedlackost - ked niekto nieco potrebuje, ale miesto slusneho oslovenia, poprosenia alebo proste jednania, to zacne arogantne vykrikovat a dokazovat si, ze je nieco extra. Najblbsie sa citim prave vtedy, ked aj napriek tomuto jednaniu, dostane clovek co chcel.

Ked si sadne clovek napriklad v bare, a okamzite musi vylozit obsah svojich vackov na stol - vsetky telefony (v lepsom pripade len dva), penazenku, kluce od auta... No a potom sa niekto stazuje jak mu co ukradli.

MHD - co ma vedelo vytacat - ked dve sliepocky a viac (pripadne kohuti, nie je to striktne pohlavim viazane), maju pocit ze su sami siroko daleko a bavia sa na plnu hubu s prenikavym nasilu tlacenym smiechom. To iste plati aj o verejnych priestranstvach - dojimave su najma skolacke brepty, ako su ucitelia sprosti, lebo toto a tamto. Telefonovanie v MHD je tiez kapitola sama o sebe, spominane ruksaky detto. U starsich ludi pri nastupovani byva zvykom, ze sa vopchaju do dveri skor, nez stihnu ludia vystupit - a stoja a drzia sa... Rovnako sedlackost zo strany vodica MHD - ked cely cas caka s otvorenymi dverami, vidi ako bezia ludia, a ako pribehnu, zavre im pred nosom, posunie sa zo zastavky 5 metrov a caka na cervenej - a neotvori a neotvori. Jak som rad, ze na MHD nie som odkazany uz.

A o tom alkohole, ako kto bol kedy naj*bany, ze chodit nevedel.. tu uz rec bola.
Napísať odpoveď