Shaun White Snowboarding

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Uz ste tam skusali ten multiplayer ci ne? Ako to vyzera? Co sa da robit v multiplayeri....len tak si s niekym zajazdit ci ako?
pegasusss
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa pegasusss »

prosim vas vedel by niekto zostavit tracklist tej hudby co je v tejto hre , bol by som mu vdacny a K + ista thx
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Na začiatku témy som čítal že je to nejaké škaredé a ťaźko ovládateĺné. Oplatí sa to teda zháňať???
pegasusss
Light Professional
Light Professional

lekoklatik napísal:Na začiatku témy som čítal že je to nejaké škaredé a ťaźko ovládateĺné. Oplatí sa to teda zháňať???
lool vies aka je to pecka ,, ovladanie - teda ak to budes hrat na noteboku , tak ti to nedoporucujem ale ak normalne na PC , tak pohoda leebo je tam dost dolezita numericka klavesnica ,, a ak mas dobry PC ,, tak si das tie narocnejsie detajli a potom budes mat grafiku paradnu .... :D
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

jeden veľký blud :roll:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Opak? Tak teda daj :)
pegasusss
Light Professional
Light Professional

Opak napísal:jeden veľký blud :roll:
hej tak ako das to spomlanenie na notebuku ked nemas num. klavesniuc ? ( focus )
Opak
Addict
Addict

sory regoval som hlavne na toto
pegasusss napísal:lool vies aka je to pecka...a ak mas dobry PC ,, tak si das tie narocnejsie detajli a potom budes mat grafiku paradnu .... :D
máš pravdu že tá num.klávesnica je doležitá..ale ak máš gamepad možeš to hrať kludne aj na booku :P

k tej grafike..je to otrasné na dnesnu dobu..nastavenie grafiky je strašne úbohé..na predchádzajúcej strane som videl jeden sposob ako zmenit rozlisenie(cez registre) ale ja tu polozku sakra v registry nemám..prikladám screeny..v hre je to o milimetrik krajšie(asi keď si ponorený do hry :D)
tiež autory slubovali totálnu volnost..to hej sloboda je ale tie styri kopce ta velmi rýchlo omrzia ako mna..mohli tam dat este viacej arealov trochu alebo co..lebo keď zjazdis horu tak sa musis trepat zas hore,bud lanovkami alebo vrtulnikom a zase sa len spustas..ale to sa da prežiť..nieje to zas až tak stereotypné...ty si to strasne ospevoval mam taky pocit..podla mna to taka pecka nieje :?
kde vydíš tie narocnejsie detaily?mám všetko na full
Prílohy
sakra, asi spadnem
sakra, asi spadnem
TAK POĎ!
TAK POĎ!
preskakovanie tej rokliny je celkom sranda
preskakovanie tej rokliny je celkom sranda
juchu
juchu
degeši sa "zasekli"
degeši sa "zasekli"
nastavenia detailov v hre
nastavenia detailov v hre
ako som vravel ten blur zakryva nedostatky
ako som vravel ten blur zakryva nedostatky
splnam poziadavky..takato hra by mala vyzerať inak
splnam poziadavky..takato hra by mala vyzerať inak
Ako je vidno nastavenia detailov sú mizerné ale nastavenie rozlisenia su este horsie
Ako je vidno nastavenia detailov sú mizerné ale nastavenie rozlisenia su este horsie
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Rofl, bolo by to fakt realne keby si si musel vystat radu na lanovku :D
Inac ako to vlastne funguje, zides svah az dole, a tam ta caka vrtulnik nasadnes a uz si znova hore, alebo ako?
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Zides svah, a ides lanovkou - ale mas viac "destinacii" na kopci - mozes ist uplne hore, len tak do stredu, zapad/vychod a podobne. Hovorim zo skusenosti s PS3 verziou. Tam to je celkom slusna pecka.
Opak
Addict
Addict

Áno..začínaš dole..buď si zoberieš vrtulník ktorý ta donesie na požadovaný point..samozrejme nie hocikam..na výber máš len asi 3 možno štyri možnosti..buď uplne hore na vrchole alebo nižšie, aď...potom možes ist na lanofku..buď si cestu skipnes alebo jednoducho cakas kym ta vynesie hore, pocas cesty mozes zoskocit...lanovka ta uplne hore nedostane..lanoviek je tiež viacej, ideš na etapy, z lanovky do lanovky...aby si sa dostal vyššie a vyššie
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Nj a ako je to s multiplayerom? Skusal si uz? Mas normalne na svahu online ludi, alebo ako?
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

plz ma to naozaj take HW poziadavky ako pisu bo mi tieto hry uz lezu na nervy ma to grafu ako tony hawk american wasteland a 5x take HW poziadavky :roll:
Opak
Addict
Addict

Multiplayer som ešte neskúšal...nakolko mám warez verziu tak pochybujem že pojde..ale teraz som si kúpil gamepad tak idem vyskúšať ako sa to bude hrať s ním..možem aj skúsiť MP čo to spraví...
btw: tu je jedna recenzia http://hry.sme.sk/clanok.asp?cl=4253093...je tam dosť kritiky..je tam popísané toho naozaj dosť
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

kde je recenzia ? a recenzia na MP ? ako to funguje s Gamepadeom ? aky mas Gamepad ?
Opak
Addict
Addict

sory zabudol som dať adresu...su tam vypichnute chyby hry atd..
http://hry.sme.sk/clanok.asp?cl=4253093
s gamepadom je to to iste..nuda..neni to asi v nicom lepsie kedze triky robíš furt tie iste..tam mas vlastne len tail,nose,atd ..vlastne triky su len ze si chytis dosku v zadu, v predu,lavo,pravo
žiadna vyhoda..skusal som ten multiplayer..mas na vyber možnosti Internet a Lan...samozrejme že Internet ma nepustilo,pripojovalo sa k Ubi.com...tak som skusil Lan..dal som Host,vybral som si lokaciu,loading a bol som v hre..zda sa mi ze vsetko zive odtial vtedy zmizlo..stačilo uz len aby sa na mna niekto napojil..ale vidim to tak ze to bude tiez nuda..co tam budeme dvaja robit?gulovat sa? :?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Opak napísal:sory zabudol som dať adresu...su tam vypichnute chyby hry atd..
http://hry.sme.sk/clanok.asp?cl=4253093
s gamepadom je to to iste..nuda..neni to asi v nicom lepsie kedze triky robíš furt tie iste..tam mas vlastne len tail,nose,atd ..vlastne triky su len ze si chytis dosku v zadu, v predu,lavo,pravo
žiadna vyhoda..skusal som ten multiplayer..mas na vyber možnosti Internet a Lan...samozrejme že Internet ma nepustilo,pripojovalo sa k Ubi.com...tak som skusil Lan..dal som Host,vybral som si lokaciu,loading a bol som v hre..zda sa mi ze vsetko zive odtial vtedy zmizlo..stačilo uz len aby sa na mna niekto napojil..ale vidim to tak ze to bude tiez nuda..co tam budeme dvaja robit?gulovat sa? :?
Hm...tak si ma teraz poriadne sklamal :(
Myslel som si, ze ked clovek ma gamepad tak to bude o cosi lepsie....ale co uz......inac ako si myslel to, ze triky su vlastne iba graby??
Nejake 360ky a podobne nic?
A dalsia vec co ma zaujima, triky vies hned vsetky, alebo musis ziskavat nejaky ten skill?
Opak
Addict
Addict

Skill žiaden..ako bolo písané v recenzii..žiadne odomykanie,žiadne nové triky..trasy su pristupne všetky hneď od začiatku..vlastne zistiš že po chvili tam nemáš čo robiť..k tym trikom samozrejme ze vies sa vieš točiť..ako vertikalne tak aj horizontalne..buď sa točíš do stran alebo backflip/frontflip..ale všetko len s tymi spominanimy grabmi..či nose,či tail,..ešte som zabudol že máš aj druhu formu triku..napr..pri nose stlacis dopredu a on sa len tak ako keby nahne dopredu..a ked chces druhu formu tak Alt+dopredu..a vtedy sa drzi dosky..tak zhruba..inač žiadne "dobré" triky...a samozrejme možeš slideovať..ale to len tiež take suche obycajne

//autoeditácia príspevku ( 19 Feb 2009, 15:41 )
nejaké citácie z recenzii:

Kód: Vybrať všetko

ri jazde chcete ísť vždy čo najrýchlejšie, tak tlačíte analóg smerom dopredu a pokým po výskoku nemáte analóg v neutrálnej polohe, okamžite spravíte salto smerom vpred. A netreba dodávať, že sa to pekných párkrát stane a už nepekných párkrát vás to naštve, pretože ste nemali v pláne spustiť tento trik, ale si len trochu, povedzme, povyskočiť a spraviť otočku okolo osi.

Kód: Vybrať všetko

Neexistujúci pocit rýchlosti a motion blur taktiež nepotešia, darmo sa hra snaží ako chce a všetko sa rýchlo mihá, nie je to proste ono. Navyše sa v tej rýchlosti budete venovať skôr zbieraniu ťažko dosažiteľných mincí ako predvádzaniu trikov. A vlastne ani tie triky ze veľa nestoja, granatujem vám, že vás neuspokojí ani jeden, všetko je to proste robené na efekt, nemusíte sa takmer vôbec snažiť, no a ako klinec do rakvy poslúži pračudesný radar.
dočítal som sa že multiplayer podporuje až 16 hráčov..tak tam by sa ešte čosi mohlo diať keby mate okolo seba aspon 10kamosov
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Podla mna tam chyba styl THPSs. Odomykanie trikov, body (balance, speed, air,...). Tiez ason 10 destinacii, jeden dva nejake namakane indoorky. Nejake challenges typu big air/best trick. Proste dlhy kopec a na konci bang - dat co najlepsi trik. Trocha viac arkadovosti, predsalen to prida na atraktivite hry. Alebo po splneni 10(?) uloh alebo nejakych achievementov/skill bodov ist na competition niekam, kde budu ludia, davy sa na vas pozerat a ide sa dany styl jazdy, ziskavaju sa body a nakoniec vyhodnotenie. Proste zivot pro-snbistu.
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

dhodho3 napísal:ahoj mam problem nainstalujem hru a strasne dlho cakam pokial ju spusti na zaciatku mosno 4 minuty a potom mosno 8 minut nevete preco to tak je ? PC mam Athlon 64 3800+ 2,4 GHz grafika Sapphire HD 3850 potom 4 gb ramky a strasne dlho cakam poradte mi . MOze to byt tym ze mam malo volneho miesta a pc mi pomaly pracuje ,?
na akych detailoch ti to ide ?
Napísať odpoveď